7 مورد از خطاهای وب سایت و معنی آنها

دسته بندی ها : متفرقه محمد یاری پور
خطای 403

خطاهای وب بخشی جدانشدنی از کار یا مشاهده وب سایت ها هستند. وقتی URL را در نوار آدرس مرورگر خود وارد می کنید یا روی لینک یک سایت کلیک می کنید ، صفحه وب مورد نظر معمولاً در دیوایس شما بارگیری می شود، اما گاهی اوقات شرایط به شکلی پیش می رود که شما خطا دریافت می کنید.

انواع مختلفی از خطاهای وب سایت وجود دارد و به هر کد یک کد وضعیت HTTP سه رقمی اختصاص داده شده است. کدهای خطایی مشاهده می کنید به احتمال زیاد کدهای موجود در محدوده 400 تا 499 هستند که نشان دهنده خطایی در سمت کاربر (مرورگر وب) و کدهای موجود در دامنه 500 تا 599 هستند به معنی مشکلی از سمت سرور هستند. در این مطلب، رایج ترین خطاهایی که ممکن است هنگام مرور وب ‌سایت ها در اینترنت با آنها روبرو شوید و به مفهوم آن می پردازیم.

خطاهای وب

خطای 400

درخواست بد: 400 یک خطای عمومی است که شما دریافت می کنید و مربوط به زمانی است که سرور نمی تواند درخواست مرورگر را درک کند ، یا به این دلیل که درخواست به درستی ارسال نشده یا به دلیل خراب شدن درخواست در طول مسیر اتفاق افتاده است. خطای 400 می تواند به دلیل عوامل مختلفی از جمله عدم اتصال به اینترنت ، مشکل ذخیره سازی یا نقص مرورگر باشد. اتصال و تنظیمات خود را بررسی کنید ، حافظه کش مرورگر خود را پاک کنید ، مرورگر متفاوتی را باز کنید و دوباره امتحان کنید.

خطا 401

مجوز لازم: خطای 401 هنگامی که می خواهید به یک صفحه وب دسترسی پیدا کنید در حالی که نیاز به رمز عبور دارد ، رخ می دهد. هیچ راه حل دیگری برای این کار وجود ندارد جز دریافت رمز عبور از طریق مسیر مناسب.

خطای 403

دسترسی ممنوع: وقتی سعی می کنید یک صفحه وب را بارگیری کنید و اجازه دسترسی ندارید ، خطای 403 را دریافت خواهید کرد. معمولاً دریافت این خطا به این معنی است که URL را اشتباه وارد کرده اید یا لینکی را کلیک کرده اید دسترسی لازم جهت نمایش را ندارد ، به این معنی که برای دسترسی به صفحه باید یک حساب کاربری یا یک نوع مجوز دیگر داشته باشید. سعی کنید به صفحه اصلی وب سایت بروید و از آنجا به مکان دلخواه خود بروید.

خطای 404
خطاهای وب

خطای 404 از رایج ترین خطاهای وب

صفحه یا فایل یافت نشد: یکی دیگر از خطاهای وب خطای 404 است. خطای 404 نشان می دهد که سرور نمی تواند صفحه مورد نظر را پیدا کند. با مشاهده این خطا این مساله را متوجه خواهیم شد که URL ها به اشتباه وارد شده اند یا به طور کل فایلی در هاست جهت صفحه مدنظرتان وجود ندارد.

خطای 405

روش ارائه محتوا مجاز نیست: خطای 405 کمتر از خطاهای دیگر معمول است. در اصل ، یک خطای 405 بدان معنی است که سرور می داند مرورگر وب از چه چیزی می خواهد ، اما از انجام درخواست خودداری می کند. یک خطای 405 می تواند نتیجه خطایی در کد وب سایت یا تغییر مسیر اشتباه باشد.

خطای 500

خطای داخلی سرور: 500 رایج ترین خطاهای وب سرور است و مانند 400 یک کد عمومی است که به یک مشکل نامشخص اشاره می کند. هرگاه سرور با مشكلی روبرو شود كه مانع از انجام آن درخواست شود و مسئله ای نیست كه توسط سایر كدهای سرور موجود توصیف شده باشد ، سرور خطای 500 ایجاد می كند. صفحه را رفرش کنید ، حافظه کش و کوکی ها را پاک کنید و همچنین مرورگر را مجدداً راه اندازی کنید.

خطاهای وب
خطاهای وب

خطای 503 از عمومی ترین خطاهای وب

سرویس در دسترس نیست: یکی از رایج ترین خطاهای وب 53 است. یک خطای 503 نشان می دهد که وب سرور قادر به پردازش درخواست نیست. هنگامی که شما یک خطای 503 را دریافت کردید ، می تواند به معنای آن باشد که درخواست‌های زیادی به سمت سرور ارسال شده است یا سایت مدنظرتان نیاز به منابع بیشتری نسب به منابعی که توسط سرور اختصاص داده شده است نیاز دارد. ساده ترین روش جهت خطای 503 این است که کمی دیر‌تر دوباره سایت را بررسی کنید.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :