مزایا و معایب توسعه وردپرس

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
طراحی سایت وردپرس

آیا می دانستید که بیش از یک سوم از کل سایت ها (بیش از 455 میلیون!) بر روی وردپرس ساخته شده اند؟ وردپرس بزرگترین سیستم مدیریت محتوا و یکی از محبوب ترین محیط های وب می باشد. برای اینکه بدانید که این پلتفرم برای شما مناسب است یا خیر، ما را در ادامه همراهی کنید تا با مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس آشنا شوید.

امروزه وردپرس می تواند تقریباً از هر وب سایتی پشتیبانی کند. از پلتفرم‌ های شرکتی گرفته تا راه ‌حل‌های آموزشی و فروشگاه ‌های الکترونیکی، پایه محکمی برای موفقیت است. سرویس توسعه وردپرس سفارشی راه حلی انعطاف پذیر با پیاده سازی سریع به کسب و کارها می دهد. در اینجا پنج مزیت اصلی را آورده ایم:

مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس

مزایای این پلتفرم عبارتند از:

1. کاربر پسند است

برای مدیریت وب سایت خود نیازی به مهارت کافی در فناوری اطلاعات ندارید، درواقع هیچ مهارت کدنویسی لازم نیست. CMS به مدیران اجازه می‌ دهد تا محتوای جدیدی را آپلود کنند، بر روی قسمت نهانی آن نظارت کنند و صفحات را به راحتی اضافه کنند که این ویژگی‌های ساده مانند کشیدن و رها کردن، ویرایش و نگهداری را آسان می ‌کند.

2. پلاگین ها

طیف گسترده پلاگین ها شگفت آور است، برای وردپرس بیش از 45000 افزونه ساخته شده است. آنها تقریباً هر عملکرد قابل تصوری را در خود جای می دهند. چه بخواهید عملکرد وب سایت را تجزیه و تحلیل کنید یا سئو سایت را تقویت نمایید، یک افزونه برای شما وجود دارد. صاحبان وب سایت می توانند این عناصر را بدون کدنویسی اضافه کنند.

3. SEO-Friendly

سئو به کسب و کارها کمک می کند تا به بالای نتایج جستجوی ارگانیک برسند. برخی از صاحبان وب سایت ها با ایجاد توضیحات و برچسب های متا موثر مشکل دارند، وردپرس این کار را آسان می کند. همچنین به مشخص کردن رایج ترین کلمات و عباراتی که ممکن است به عنوان کلیدواژه عمل کنند، کمک می نماید و به شما نشان می دهد که چگونه پلتفرم خود را برای عموم قابل مشاهده تر کنید.

4. مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس؛ پاسخگویی

اکثر تم ها و طرح های وردپرس واکنش گرا هستند که این سیستم را برای دسترسی به موبایل ایده آل می کند. اکثر مصرف کنندگان اینترنت را با استفاده از دستگاه های قابل حمل خود مرور می کنند، بنابراین بهینه سازی برای UX بسیار مهم است. با وردپرس، شرکت شما مجبور نیست در یک وب سایت به صورت جداگانه سرمایه گذاری کند.

5. جامعه منبع باز

منبع باز بودن این CMS به این معنی است که نیازی به شروع کدنویسی از ابتدا نیست. توسعه دهندگان می توانند از کدهای آماده استفاده، اصلاح، مطالعه و به اشتراک گذاری استفاده کنند. مجوز GPLv2 بسیاری از تم ها و افزونه ها را رایگان می کند.

معایب این پلتفرم عبارتند از:

هیچ CMS برای همه مناسب نیست. با وجود نقاط قوت متعدد، توسعه وردپرس با چند اخطار همراه است. در اینجا سه مورد از آن ها را آورده ایم:

1. سفارشی  سازی

علی ‌رغم انعطاف‌ پذیری کلی، برخی وظایف مانند به ‌روزرسانی هسته، ممکن است برای یک غیرتوسعه ‌دهنده چالشی ایجاد کند. وردپرس به دانش خاصی نیاز دارد، اگرچه نسبت به بسیاری از CMS های دیگر کاربر پسندتر است.

2. امنیت داده ها

وردپرس به عنوان یک سیستم منبع باز، به طور بالقوه در برابر حملات سایبری آسیب پذیر است. صاحبان وب‌ سایت ‌ها بایستی تم ‌ها و پلاگین‌ های خود را با دقت انتخاب کنند و قبل از نصب هر عنصر را بررسی کنند.

3. مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس؛ به روز رسانی های مکرر

صاحبان وب سایت باید افزونه ها و تم های خود را به طور مرتب به روز کنند. هرچه افزودنی های بیشتری استفاده شود، چالش های سازگاری بیشتری ممکن است، ایجاد شود. همچنین ممکن است به روز رسانی باعث از کار افتادن برخی از افزونه ها شود. قبل از به‌روزرسانی، از تمام اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس

کلام آخر

اگر می خواهید یک وب سایت کاربر پسند و تعاملی باشد، وردپرس برای شما مناسب است. می تواند به کسب و کار شما کمک کند تا به بالای رتبه بندی جستجو صعود نماید. در عین حال، سیستم دارای پیچیدگی‌هایی است که مدیران وب‌ سایت شما باید از آن‌ها آگاه باشند، از این رو برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مجموعه در تماس باشید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :