بررسی چند استراتژی محتوا برای وب
استراتژی محتوا برای وب یک بحث نسبتاً جدید در فضای دیجیتال است. این بحث درواقع با تجربه کاربر (UX)، طراحی رابط، توسعه وب، SEO، بازاریابی محتوا، روابط عمومی و بازاریابی سنتی “آفلاین” مشترک است.
در این مقاله برخی از مفاهیم برجسته استراتژی محتوا برای وب، چگونگی انطباق آن با بخش های مرتبط خود را نشان می دهد. همچنین به بررسی برخی از دستورالعمل های کاربردی را که هرکس در فضای دیجیتال؛ به ویژه آن هایی که در استراتژی محتوا جدید هستند، باید قبل از شروع به کار خود آن ها را در نظر بگیرد، می پردازیم.
استراتژی محتوا چیست؟
استراتژی محتوا وب یک برنامه پویا برای تولید و انتشار اطلاعات نوآورانه است که به ایجاد اقتدار، تخصص و روابط محکم با مشتری ایده آل شما کمک می کند. استراتژی محتوا این است که از خود به عنوان یک بازاریاب بپرسید چگونه می توانید وفاداری مشتری را ایجاد کنید و چگونه می توانید به خود کمک کنید تا در زمینه خود به یک رهبر فکری شناخته شده تبدیل شوید.
استراتژی محتوای وب خوب شامل چه مواردی است؟
1. استراتژی محتوا نیاز به کار گروهی دارد
اما محتوا به تنهایی نمی تواند یک پروژه دیجیتالی را زنده کند. محتوا باید با بخش های مرتبط خود از نزدیک همکاری کند. رشته های همتایی که باید در مرحله استراتژی محتوا وب بسیار مورد توجه قرار گیرند عبارتند از:
- تجربه کاربر
- طرح
- ساختار اطلاعات
- کپی نویسی
- توسعه
- بهینه سازی موتور جستجو
- بازاریابی
- روابط عمومی و ایجاد برند
- ذینفعان کسب و کار
2. محتوا و افرادی را که محتوا شما را ایجاد می کنند در نظر بگیرید
همانطور که گفته شد، هدف اصلی یک استراتژی محتوای وب موثر برآوردن انتظارات کاربران و تحقق اهداف تجاری است.
اجزای محتوا:
ماده: موضوعات، لحن، سبک، چه پیامی برای برقراری ارتباط نیاز داریم
ساختار: نحوه اولویت بندی و تجزیه محتوا به اجزای سازنده
در نظر گرفتن محتوا و افرادی که محتوا را ایجاد می کنند در برآوردن انتظارات کاربران و دستیابی به اهداف تجاری کمک خواهد کرد.
3. صدا و لحن اهمیت دارد
صدای یک برند نشان دهنده شخصیت و هویت آن است و باید در تمام محتوا یکی باشد. از طرف دیگر، تن می تواند و باید متناسب با زمینه محتوا تطبیق یابد. لحن برند باید بسته به وضعیت احساسی خوانندگان متفاوت باشد. به عنوان مثال: طنز در یک صفحه خوش آمد گویی می تواند دوست داشتنی بوده و وفاداری ایجاد کند. اما در یک پیام هشدار دهنده، می تواند دقیقاً عکس این را نشان دهد.
4. نوشتار خود را با سطح سواد مخاطبان خود مطابقت دهید
هنگام استفاده از وب سایت هایی که نیاز به سطح سواد پایینی دارد، کاربران باسواد پایین تر خواسته های خود را سریعتر و با ناامیدی کمتری بدست می آورند. در یک تحقیق مشخص شد که کاربران با سطح سواد بالا نیز هنگامی که زبان وب سایت در سطح پایینی قرار داشت، نمره بسیار بهتری کسب کردند.
5. محتوا خود را به قطعات تقسیم کنید
وقتی نوبت به پیاده سازی محتوا در یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) می رسد، تقسیم بخش های بزرگ محتوا به بخش های کوچکتر بسیار حیاتی است. با تقسیم بندی محتوای خود به بخش های کوچکتر، می توان آن را در ارائه های مختلف پخش کرد و به شیوه های انعطاف پذیر استفاده کرد.
6. از توسعه دهندگان خود بخواهید محتوا شما را در فرا داده ها بپیچند
Metadata، در زمینه توسعه وب، مجموعه ای از دستور العمل های برنامه نویسی است که توسعه دهندگان وب می توانند از آن ها برای کمک به موتور های جستجو برای درک بهتر مطالب روی صفحه وب استفاده کنند.
برای مثال: اگر بخواهید در وبلاگ خود بنویسید که از خرید سیب خود داری می کنید، می توانید از فرا داده استفاده کنید تا به موتور های جستجو بگویید در مورد <میوه> سیب </میوه> یا <رایانه> سیب </computer> صحبت می کنید.
7. توسعه دهندگان خود را ملزم به رعایت استاندارد های وب کنید
استاندارد های وب مجموعه ای از بهترین شیوه های استاندارد شده است که توسعه دهندگان می توانند و باید هنگام ساخت وب سایت از آن ها استفاده کنند. استاندارد ها توسط گروهی متشکل از همه تولید کنندگان بزرگ مرورگر ها و موتور های جستجوی بزرگ نوشته شده است.
8. بستر هایی بسازید که به کاربران اجازه دهد داستان های خود را بیان کنند
شاید مهم ترین و متواضع ترین جنبه هر استراتژی محتوا برای وب این باشد که بدانید محتوایی که ایجاد می کنید مهم ترین محتوای وب سایت شما نیست. مهمترین محتوای وب سایت شما باید محتوای کاربران شما باشد.
وب سایت هایی مانند فیس بوک، توییتر، گوگل و یوتیوب به کاربران اجازه می دهند محتوای خود را اضافه کرده و همچنین محتوای سایر کاربران را مشاهده نموده و با آن ها درگیر شوند.
نتیجه
برای دستیابی به اهداف نهایی استراتژی محتوا برای وب ، باید جزئیات دقیق تری را در نظر گرفت. صدا و لحن تصویر برند را تقویت می کند، در حالی که فرآیند ها، هویت محکمی را برای نام تجاری ما ایجاد می کند.
زبان محتوا را واضح و مختصر نگه دارید، محتوا را به درستی ساختار بندی کنید و راهی پیدا کنید تا کاربران بتوانند داستان های خود را با شما به اشتراک بگذارند، متوجه خواهید شد که کاربران و موتور های جستجو به شما پاداش می دهند.پ
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران