7 نکته SEO برای افزایش رتبه بندی و ترافیک ارگانیک شما

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
آشنایی با سئو

چه صاحب یک کسب و کار کوچک باشید و چه یک شرکت بسیار بزرگ را اداره کنید، سئوسازی سایت تاثیر زیادی بر موفقیت کسب و کار شما دارد. استراتژی سئوی شما تعیین می کند که مشتریان هدف شما چه اندازه راحت می توانند شما را پیدا کنند. با توجه به اینکه 75 درصد از کاربران اینترنت حتی به تمام سایت های موجود در صفحه اول نتایج جستجو توجه نمی کنند، این کار آسانی نیست.

سئوسازی سایت

در اینجا 12 نکته و ترفند ساده سئو وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید تا سایت خود را در معرض دید مشتریان آینده خود قرار دهید:

1. کلیدواژه های اولیه و ثانویه مرتبط را هدف قرار دهید

تحقیق کلمات کلیدی، پایه و اساس هر استراتژی سئوی خوب است. اگر می دانید چگونه از کلمات کلیدی به طور موثر استفاده کنید، می توانید محتوایی ایجاد نمایید که افراد بیشتری را به وب سایت خود جذب کند. اولین قدم این است که کلمات کلیدی اصلی و ثانویه صفحه خود را شناسایی نمایید. کلیدواژه اصلی شما تمرکز اصلی محتوای شما است. شما فقط باید یک کلمه کلیدی اصلی را در هر صفحه انتخاب کنید که این کلمات با تمرکز صفحه، هویت برند، محصولات و خدمات شما مرتبط باشد.

کلمات کلیدی ثانویه شما از موضوع اصلی پشتیبانی می کنند. احتمالا چندین مورد از این کلمات را خواهید داشت. اغلب، آنها نسبت به کلمه کلیدی اصلی ریزتر هستند و موضوعات فرعی را نشان می دهند که در طول مقاله پوشش داده می شود. سعی کنید آنها را به طور طبیعی در محتوای خود بگنجانید.

2. سئوسازی سایت؛ محتوای اصلی با کیفیت بنویسید

اگر می ‌خواهید کاربران سایت شما را پیدا کنند و به آن بازگردند، به محتوای باکیفیتی نیاز دارید که اصلی، جامع و همیشه سبز باشد. محتوای اصلی دیدگاه و تخصص منحصر به فرد شما را به مخاطب نشان می دهد و آنها را قادر می سازد تا با شما رابطه برقرار کنند. علاوه بر این، الگوریتم های موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، برای شناسایی محتوای منحصر به فرد طراحی شده اند. کسانی که سئو را به خوبی انجام می دهند و محتوای اصلی قابل اعتماد منتشر می کنند، احتمالاً جستجوها را افزایش می دهند.

در حالت ایده آل، محتوای شما باید جامع باشد. این بدان معناست که محتوایی که منتشر می کنید به هر چیزی که کاربر ممکن است بخواهد در مورد آن موضوع بداند، پاسخ می دهد. صفحات جامع به موتورهای جستجو نشان می دهد که شما در آن موضوع دارای اعتبار هستید. ابزار قالب محتوای SEO می تواند به شما در نوشتن محتوای جامع تری کمک کند. محتوای رقیب با رتبه بالا را برای کلمه کلیدی مورد نظر شما تجزیه و تحلیل می کند و به شما می گوید که چه ویژگی هایی را باید هدف قرار دهید تا عملکرد خوبی داشته باشید.

در نهایت، محتوای همیشه سبز دارای ارزش بلندمدتی است که همچنان مرتبط بوده و در یک دوره طولانی ترافیک ایجاد می کند. هنگام ایجاد محتوای همیشه سبز، به این فکر کنید که چه موضوعاتی بدون نیاز به به روز رسانی قابل توجه، ارزش بلندمدتی را برای خوانندگان شما به ارمغان می آورد. سعی کنید از اخبار فصلی، اخبار فوری یا داستان های داده های حساس به زمان خودداری کنید.

3. برای سئوسازی سایت، محتوای خود را برای موتورهای جستجو قالب بندی کنید و قطعه های ویژه را هدف قرار دهید.

اگر می خواهید محتوایی که می نویسید عملکرد خوبی داشته باشد، مطمئن شوید که به سوالاتی که مخاطبان می پرسند، پاسخ می دهید. یکی از راه های انجام این کار، هدف قرار دادن قطعه های برجسته است.

قطعه های ویژه در بالای صفحه نتایج جستجو در گوگل ظاهر می شوند. آنها برای پاسخ به سؤال کاربر بدون نیاز به ترک صفحه طراحی شده اند. آنها بسیار قابل مشاهده، مفید هستند و احتمالاً ترافیک ارگانیک را جذب می کنند؛ زیرا قبل از نتایج شماره گذاری شده ظاهر می شوند. همچنین ممکن است آنها را به عنوان ویژگی های SERP ببینید.

4. عنوان صفحه و توضیحات متا خود را بهینه کنید

عنوان صفحه و توضیحات متا شما ممکن است اولین چیزی باشد که مخاطبان شما می بینند. کاربران ممکن است تصمیم بگیرند که آیا روی صفحه شما کلیک کنند یا صرفاً بر اساس این موارد رد شوند. این قدرت زیادی برای کلمات کم است، بنابراین مطمئن شوید که آنها تأثیرگذار هستند. به طور معمول، هر پلتفرمی که برای میزبانی وب سایت خود استفاده می کنید، راه آسانی برای ویرایش عنوان صفحه و توضیحات متا ارائه می دهد. به عنوان مثال، وردپرس دو کادر با عنوان “عنوان SEO” و “متا توضیحات” را ارائه می دهد.

در اینجا چند نکته برای یادآوری وجود دارد:

  • عنوان صفحه خود را بین 30 تا 60 کاراکتر نگه دارید
  • کلمه کلیدی مورد نظر خود را وارد کنید
  • توضیحات متا خود را کمتر از 160 کاراکتر نگه دارید
  • درباره آنچه که صفحه شما در مورد آن است و چه چیزی آن را منحصر به فرد می کند، صحبت کنید
  • اطمینان حاصل کنید که عنوان و توضیحات متا شما برای هر صفحه منحصر به فرد است
سئوسازی سایت

5. در سئوسازی سایت از URL های کوتاه و توصیفی استفاده کنید

بهبود ساختار URL شما می تواند با تلاش نسبتا کمی بر سئوی صفحه شما تأثیر قابل توجهی بگذارد. یک URL مناسب می تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا صفحه شما را درک کرده و ظاهر کاربر پسندتری در SERP ایجاد کند.

6. ایجاد بک لینک از وب سایت های معتبر سایت

بک لینک ها یا لینک های خارجی که به سایت شما منتهی می شوند، یک فاکتور مهم رتبه بندی هستند. لینک هایی از منابع معتبر می توانند اعتبار سایت شما را افزایش دهند و سئوی شما را در طول زمان بهبود بخشند. شما می توانید آن بک لینک ها را از طریق فرآیندی به نام لینک بیلدینگ به دست آورید.

7. هر چیزی که به آرامی بارگیری می شود را حذف کنید

زمان بارگذاری صفحه فقط بر تجربه کاربر تأثیر نمی گذارد. همچنین می تواند بر سئوی شما نیز موثر باشد. درواقع زمان بارگذاری صفحه یکی از سه مورد اصلی وب و یک فاکتور رتبه بندی است.

کلام آخر

برای اینکه سئوسازی سایت به خوبی انجام گیرد لازم است مواردی مانند محتوای با کیفیت، بک لینک ها و…رعایت شود. از این رو هر شرکتی بایستی با یک متخصص سئو کار کند تا بتواند ترافیک سایت خود را بالا ببرد. برای سئو سایت خود می نوانید از امن اس اس ال کمک بگیرید تا در کوتاه ترین زمان ممکن، نتیجه فوق العاده ای را به دست آورید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :