فریلنسر کیست؟

دسته بندی ها : متفرقه المیرا حسن‌زاده
فریلنسر چیست

اگر سری به سایت Freelancer.com بزنید؛ به راحتی متوجه این مسئله خواهید شد که با یک بازار کار آنلاین سروکار دارید که کارفرمایان و آزادکاران را در سراسر جهان به یکدیگر متصل کرده تا همکاری متقابلی را شکل دهند. درواقع کارفرمایانی که برای انجام کارهای خود به کمک افراد ماهر نیاز دارند در این سایت پروژه‌هایی تعریف کرده و آزادکاران با ارسال پیشنهادات؛ آمادگی خود را برای انجام آن کار اعلام میدارند. Freelancer.com به نوعی دسترسی فوری به هزاران پیمانکار مستقل با مهارت‌های خاص، بدون هیچگونه آگهی شغلی، بیمه، فضای کاری و… را در اختیار کارفرمایان قرار می‌دهد. اما سوالی که در این راستا ذهن بسیاری را به خود مشغول می‌کند این است که آزادکار یا فریلنسر کیست؟ خوشبختانه امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که اینترنت به بخشی لاینفک زندگی تبدیل شده و داشتن مهارت‌های مختلف کمک می‌کند تا به کسب‌درآمد بپردازید. در این مقاله توضیحاتی خدمت شما ارائه می‌دهیم.

فریلنسر کیست

آزادکار یا فریلنسر کیست؟

فریلنسر یا همان آزادکار، به فرد حرفه‌ای گفته می‌شود که با توجه به مهارت‌هایی که در اختیار دارد، خدماتی را در آن واحد به یک یا چندین مشتری ارائه می‌دهد. بدون آن که به‌طور انحصاری به آن‌ها متعهد باشد. فریلنسرها خدمات مختلفی را ارائه می‌دهند و کار آنها می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد .اگر بپرسید فریلنسر کیست مطمئنا به شما گفته می شود که فریلنسرها به راحتی میتوانند هر تقاضایی را که یک فعالیت تجاری به حساب آید برآورده سازند. حال این فعالیت‌ها شامل بازاریابی و نویسندگی به همراه پشتیبانی فنی و مالی باشد. امروزه، فریلنسرها مهارت‌های اختصاصی خود را در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، کپی‌رایتینگ (نویسندگی تجاری) و تبلیغات وارد کرده‌اند .حتی برخی از فریلنسرها در نوشتن مقالات کسب و کار گرایانه و پست‌های وبلاگ مهارت دارند در حالی که برنامه‌نویسی وب و طراحی گرافیکی مورد نیاز یک کسب وکار را نیز انجام می‌دهند.

فریلنسر کیست

چگونه فریلنسر شویم؟

اگر شما از مهارت خاصی برخوردارید و تمایل دارید از آن برای کمک به دیگران استفاده کنید؛ میتوانید با عضویت در سایت‌های مختلف از جمله Freelancer.com، با کارفرمایان مختلفی آشنا شده و در مدت زمانی کوتاه کار خود را به عنوان فریلنسر آغاز کنید. اما قبل از هرچیزی باید به درک درستی از این مسئله دست یابید که مهارت‌های شما در کجای صنعت کاربرد دارد. این مسئله تاثیر بالایی در سرعت شما به عنوان فریلنسر در شروع کار خواهد داشت. هنگامی که اولین قدم حاصل شد، نوبت به تمرکز بر روی قدم بعدی می‌رسد تا اولین مشتری پیدا شود.

به طور موثر ،این کار می تواند اولا با راه اندازی یک وبسایت شخصی خوب با اعضای فراوان و ارتقاء پروفایل لینکدن و رزومه آنلاین صورت پذیرد. در دنیای بیش از حد مرتبط امروزی، این دو عرصه که به منظور دستیابی به نمای نزدیکی از یک فرد حرفه‌ای مورد بررسی قرار می‌گیرند، جزو نخستین عرصه‌ها هستند. شبکه‌سازی ( نتورکینگ ) توسط کوارتر‌ها که از قضا معروف هم هستند شروع می‌شود، که در میان همکاران قدیمی و انجمن‌های حرفه‌ای وجود دارند یا از طریق مراجعه به دوستان یا به صورت آنلاین از طریق لینکدن صورت می‌پذیرد.

المیرا حسن‌زاده
المیرا حسن‌زاده

المیرا حسن‌زاده هستم سرپرست تیم تحریریه امن‌اس‌اس‌ال. تصمیم دارم با ارائه مطالب حرفه‌ای و تخصصی بروز در حوزه تکنولوژی و با هدف جلب رضایت شما عزیزان این مهم را تحقق بخشم.

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :