مروری بر سرور اختصاصی

دسته بندی ها : سئو مونا اکبری
سرور اختصاصی

دقیقاً مانند بسیاری دیگر از دارندگان سایت های جدید، شما احتمالاً در هنگام راه اندازی وب سایت خود میزبانی مشترک را انتخاب کرده اید. گزینه های زیادی وجود دارد و شما ممکن است در مورد اینکه سرور اختصاصی چیست – و چرا به آن نیاز دارید فکر کرده باشید.

در این راهنما ، توضیح خواهیم داد که سرورهای اختصاصی چیست? سپس 4 دلیل نیاز به سرور اختصاصی را بیان خواهیم کرد.

با ما همراه باشید.

میزبانی اختصاصی چیست ؟

میزبانی اختصاصی اساساً بدان معنی است که وب سایت شما سرور خاص خود را دارد. این قدرت و انعطاف پذیری فوق العاده ای را ارائه می دهد اما معمولاً از قیمت بالایی برخوردار است.

به عنوان مثال، بیشتر وب سایت ها با یک برنامه میزبانی مشترک شروع به کار می کنند اما خیلی زود رشد می کنند و از حد مجاز برنامه اشتراکی فراتر می روند.

گزینه های شما در اینجا می تواند شامل ارتقا به یک سرور خصوصی مجازی (VPS) یا یک سرور اختصاصی باشد. این شما هستید که می توانید گزینه های مختلف را بسنجید.

میزبانی مشترک سایت شما را در یک سرور با صدها نفر دیگر ذخیره می کند. برای وبلاگهای شخصی یا مشاغل بسیار کوچک ، این گزینه کافی است.

با این حال، بهترین گزینه برای عملکرد نیست و همچنین انعطاف پذیری را از دست می دهید زیرا نمی توانید خودتان پیکربندی کنید (زیرا مجبورید با دیگران به اشتراک بگذارید).

از طرف دیگر ، یک VPS در حالی که هنوز یک سرور را به اشتراک می گذارد، فضای جداگانه ای از سایت های دیگر به سایت شما می دهد.

از آنجا که سایت شما از سایر کاربران مسدود شده است عملکرد آن احتمالاً سازگارتر خواهد بود. در مورد نحوه پیکربندی سرور نیز کمی انعطاف پذیری بیشتری پیدا می کنید.این نوع برنامه ها می توانند با هزینه کمتری نسبت به میزبانی اختصاصی، سرعتی را شما نیاز دارید به شما ارائه دهند.

4 دلیل که به یک سرور اختصاصی نیاز دارید

همانطور که اشاره کردیم، میزبانی اختصاصی یکی از قدرتمندترین برنامه های سرور در کنار میزبانی ابری است.

با این حال ، ممکن است بپرسید که آیا به آن نیاز دارید یا خیر. بیایید چهار دلیل اینکه نیاز به سرور اختصاصی دارید را با هم بررسی کنیم:

1. وب سایت شما در حال رشد است و باید بتواند افزایش بازدید را کنترل کند

اگر پیش بینی می کنید که وب سایت شما به سرعت رشد کند، بهتر است اکنون یک سرور اختصاصی را انتخاب کنید.

به عنوان مثال، اگر سایت شما در هنگام افزایش ترافیک هنوز از میزبانی مشترک استفاده می کند، عملکرد آن می تواند به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

2. امنیت وب سایت شما نگران کننده است

امنیت برای هر وب سایت مهم است، به ویژه برای کسانی که اطلاعات حساس را مدیریت می کنند. این می تواند شامل ایمیل های محرمانه، شماره کارت اعتباری یا اطلاعات حساس مشتری باشد. محافظت از این اطلاعات و وب سایت شما در برابر ویروس ها، هک ها و سایر خطرات بسیار مهم است.

با داشتن یک سرور اختصاصی، شما کاملاً مسئول امنیت سایت خود هستید.

این بدان معنی است که شما می توانید ویژگی های مورد نیاز خود را برای نیازهای خاص وب سایت و پرونده های ذخیره شده خود بهینه کنید.

با این حال ، برخی از میزبانان برنامه های نگهداری کاملاً مدیریت شده و نیمه مدیریتی را ارائه می دهند. به طور خلاصه ، شما اغلب می توانید مسئولیت خود و میزبان خود را مشخص کنید ، این بدان معناست که می توانید به یک متخصص با قابلیت های مهم ماموریت اعتماد کنید ، در حالی که سایر نموارد مهم دیگر را مستقیماً انجام می دهید.

سرور اختصاصی
سرور اختصاصی
3. دوست دارید زمان بارگذاری صفحه شما بهینه باشد

زمان بارگذاری صفحه شما می تواند تقریباً در همه جنبه های وب سایت شما تأثیر بسزایی داشته باشد.

صفحات آهسته می توانند منجر به معیارهای تعامل کم و نرخ پرش بالا شوند. یک سرور اختصاصی می تواند به شما کمک کند تا حد ممکن این جنبه از وب سایت خود را بهینه کنید.

در یک سرور مشترک، شما در مورد زمان استفاده از منابع سرور در مکان دیگری اطلاعاتی نخواهید داشت، که این امر باعث می شود سایت شما به کندی کار کند.

انتخاب یک سرور اختصاصی پهنای باند لازم برای افزایش زمان بارگذاری صفحه را تضمین می کند.

4- داشتن کنترل بر سرور خود برای شما مهم است

دلیل نهایی اینکه ممکن است بخواهید یک سرور اختصاصی را از گزینه های دیگر انتخاب کنید، یک دلیل ساده است: کنترل.

ما در بخشهای قبلی به این موضوع اشاره کرده ایم، اما میزبانی اختصاصی مسئولیت کامل شما را در مورد نحوه استفاده از سرور خود به شما می دهد.

به عنوان مثال، شما حتی در انتخاب نرم افزار سرور مورد نظر خود آزاد هستید.

اگر طرفدار کنترل منابع NGINX نسبت به Apache هستی ، قدرت انجام این کار را دارید. به علاوه، می توانید مشخصات سخت افزاری را تنظیم کرده و سیستم عامل (OS) خود را نصب کنید.

به همین دلیل، میزبانی اختصاصی ممکن است یک گزینه فریبنده برای توسعه دهندگان وب پیشرفته و کسانی که نیازهای خاص و خاص دارند ، باشد.

سخن پایانی

اگر وب سایت شما در تلاش برای همراهی با افزایش بازدید نیست، ممکن است زمان آن فرا رسیده باشد که وب سایت خود را به یک سرور اختصاصی منتقل کنید.

این اساساً یک سرور است که فقط سایت شما را میزبانی می کند و نه تنها می تواند عملکرد سایت شما را بهبود بخشد، بلکه باعث افزایش زمان بارگیری صفحه شما شده و به شما در بهینه سازی امنیت کمک می کند.

در اینجا برخی از دلایل ممکن است به یک سرور اختصاصی نیاز داشته باشید:

وب سایت شما در حال رشد است و باید بتواند افزایش بازدید را کنترل کند.

امنیت نگرانی وب سایت شماست.

دوست دارید زمان بارگذاری صفحه شما تا حد ممکن بهینه باشد.

شما می خواهید بر همه جنبه های سرور خود کنترل داشته باشید.

امیدوارم مقاله فوق برایتان مفید بوده باشد.

منبع

مونا اکبری
مونا اکبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :