انواع CMS

دسته بندی ها : متفرقه محمد یاری پور
جوملا بهتره یا وردپرس

اصطلاح “سیستم مدیریت محتوا” (CMS)  تقریباً در همه صنایع رواج یافته و سیستمی است که به طور گسترده برای مدیریت محتوای اشخاص و شرکت ها استفاده می شود. با این حال، انواع CMS وجود دارد و هر نوع به روش های مختلفی محتوا را مدیریت می کنند.

قبل از بررسی انواع CMS، بدانیم دلیل استفاده از آن چیست

می توان یک وب سایت را از طریق صفحه اصلی منتشر، ویرایش، اصلاح و همچنین نگهداری کرد. شبکه جهانی وب از XML، HTML و سایر پرونده های رسانه ای و اسنادی تشکیل شده است. این انواع محتوا را می توان با سازماندهی و ویرایش فایلها روی هرسیستمی که از طریق وب سرور اختصاصی با شبکه جهانی وب همگام سازی شده است، به صورت دستی منتشر کرد.

این فرایند بسیار خسته کننده است و شما همیشه مهارت فنی زیادی ندارید.

سیستم مدیریت محتوا محتوای تصویر یا متن را در یک پایگاه داده ذخیره می کند. سپس محتوای مربوطه را به طور خودکار می کشد و طبق قوانین تعیین شده در صفحات وب مناسب ارائه می دهد.

انواع CMS

Cloud CMS

این نرم افزار انعطاف پذیری بالایی را ارائه می دهد زیرا عملکرد آن به راحتی قابل تغییر است. این سیستم مدیریت محتوا برای شرکت های کوچک تا متوسط ​​که با تخصص فنی و پشتیبانی مداوم می توانند به طور کارآمد کار کنند، استفاده میگردد.

CMS منبع باز

بدون پرداخت هزینه ای به راحتی می توانید CMS منبع باز را دانلود کنید. این نوع سیستم های مدیریت محتوا با محیط جامعه کاربران ایجاد شده و توسعه می یابند، جایی که توسعه دهندگان شخص ثالث، محصول اصلی را بهبود می بخشند. به راحتی می توانید افزونه ها را نصب کرده و عملکرد آن را بهبود ببخشید. بعضی اوقات مجبور خواهید شد که هزینه های اضافی بپردازید، با این وجود، هیچ هزینه ای برای نصب اولیه وجود ندارد.

CMS  های اختصاصی

سیستم مدیریت محتوای اختصاصی با هزینه اولیه همراه بوده و در برخی موارد، بابت پشتیبانی کاربر و به روزرسانی ها، سالانه هزینه هایی در نظر گرفته می شود. این نوع CMS  ها را می توان به راحتی و متناسب با نیاز کاربر راه اندازی کرد.

البته این نوع CMS با هزینه های اضافی بسیار زیاد، می تواند کمی گران کننده باشد، بنابراین آنچه که توسط این مجوز تحت پوشش قرار گرفته و آنچه در آینده باید بپردازید، بسیار مهم است.

انواع سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوای کامپوننت

این CMS محتوای تکراری را در بین اسناد مختلف، مرتباً اصلاح کرده و به زبانهای مختلف ترجمه می کند. محتوا در بلوک های ساختمانی و قابل استفاده مجدد، ذخیره شده که می تواند به راحتی با همه سازگار گردد تا اسناد ایجاد شود.

انواع cms

سیستم مدیریت محتوای وب

این سیستم مدیریت محتوا به ایجاد و نگهداری یک صفحه وب بدون نیاز به مهارتهای فنی بسیار کمک کرده و از الگوهایی استفاده می کند که ساختار وب سایت را تشکیل می دهند. ویرایشگر یا نویسنده می تواند تصاویر، محتوا و فیلم ها را به الگوهایی اضافه کند که در سایت منتشر می شود.

سیستم مدیریت اسناد

این امکان را برای ذخیره و ردیابی کارآمد اسناد در قالب دیجیتال فراهم می کند تا به شما اجازه دهد این پرونده ها توسط چندین کاربر، به طور همزمان تغییر و نگهداری شوند. این به مشاغل کمک می کند تا MS word و PDF را با سهولت ذخیره و مدیریت کنند.

سیستم مدیریت دارایی دیجیتال

این CMS برای مدیریت پرونده های رسانه ای مانند فیلم ها، عکس ها و سایر محتوای چندرسانه ای و گرافیکی استفاده می شود. از این نرم افزار می توان برای مدیریت مجموعه های وسیعی از رسانه استفاده کرد.

این واقعیت را فراموش نکنیم که انواع مختلف CMS در دسترس است و هر نوع برای انواع مختلف کسب و کار هدف متفاوتی دارد.

دو CMS محبوب برای ساخت وب سایت

    وردپرس: یکی از محبوب ترین CMS های ساخت وب سایت است. با استفاده از MySQL و PHP، می توانید وبلاگ یا وب سایت خود را با استفاده از فیلم ها، اسناد متنی، تصاویر و غیره با استفاده از ابزارهای ارائه شده خود ایجاد کنید.

    جوملا: CMS جوملا، استفاده از سیستم عامل را آسان می کند. شما می توانید بسیاری از ویژگی های شخص ثالث را با این تنظیم ادغام کنید. شما که یک CMS منبع باز هستید واز آزادی برخوردار هستید.

سخن پایانی

هنگام استفاده از CMS دیگر نیازی به مداخله فنی ندارید و مدیریت محتوا به سادگی انجام می شود. با استفاده از CMS، می توانید تمام عملیات مربوط به سیستم مدیریت دارایی رسانه، سیستم مدیریت اسناد، وبلاگ و سیستم پورتال و موارد دیگر را به طور کارآمد انجام دهید.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :