کدنویسی چیست و چرا استفاده می شود؟

دسته بندی ها : متفرقه محمد یاری پور
پی اچ پی

کدنویسی یا برنامه نویسی فرآیند ایجاد دستورالعمل برای رایانه ها با استفاده از زبان های برنامه نویسی است. برنامه نویسی برای ایجاد وب سایت ها، برنامه ها و سایر فناوری هایی که هر روز با آنها در ارتباط هستیم استفاده می شود.

اگر به دنیای فناوری توجه کنید، بدون شک ده ها بار اصطلاحات برنامه نویسی و کدنویسی را شنیده اید. بسیاری از بهترین مشاغل فنی به توانایی کدنویسی نیاز دارند. اگر می خواهید در یک زمینه پردرآمد مانند مهندسی نرم افزار، توسعه وب یا علم داده کار کنید، درک و استفاده از کد ضروری است.

کدنویسی چیست و از چه زبان هایی می توان استفاده کرد؟

کدنویسی رایانه ای استفاده از زبان های برنامه نویسی رایانه برای دادن دستورالعمل برای انجام کارها به رایانه ها و ماشین آلات است. این روش ارتباط انسان با ماشین ها است و به ما امکان می دهد نرم افزاری مانند برنامه ها، سیستم عامل ها و برنامه های تلفن همراه ایجاد کنیم.

همچنین می توانیم از زبان های برنامه نویسی برای ایجاد صفحات وب و برنامه ها استفاده کنیم.

برخی از بهترین زبان های برنامه نویسی عبارتند از:

  • C
  • Python
  • JavaScript
  • Ruby
  • C++
  • C#
  • Scala
  • Perl
  • PHP
کدنویسی

کدنویسی برای چه استفاده می شود؟

به زبان ساده، کدنویسی برای برقراری ارتباط با رایانه استفاده می شود. افراد با استفاده از کدنویسی به کامپیوترها و سایر ماشین آلات دستورالعمل هایی را برای انجام اقدامات انجام می دهند. علاوه بر این، ما از برنامه نویسی برای ایجاد وب سایت ها ، برنامه ها و سایر فناوری هایی که هر روز با آنها ارتباط داریم استفاده می کنیم. برنامه نویسی مواردی را که برای آنها استفاده می شود را پوشش می دهد ، اما کدنویسی چگونه عمل می کند؟

نحوه کدنویسی

کامپیوترها ماشین های الکترونیکی ساخته شده با ترانزیستور هستند. ترانزیستورها خیلی پیچیده نیستند. آنها یک کلید روشن و خاموش حالت جامد ساده هستند. هنگامی که ده ها هزار سوئیچ خاموش و روشن را با هم ترکیب می کنید، یک کامپیوتر به دست می آورید.

متأسفانه ، تلاش برای ساختن كامل رایانه با تایپ دستی عددی برای هر ترانزیستور، به زمان باورنكردنی نیاز دارد. در عوض ، برای تسریع روند کار، زبانهای سطح بالایی توسعه داده شده است. به جای آدرس دهی به ترانزیستورهای منفرد با کد ماشین، برای انجام یک کار خاص به کل قسمت های آنها آدرس شده است.

زبانهای برنامه نویسی

زبان های برنامه نویسی به سادگی مجموعه ای از قوانین هستند که نحوه نوشتن کد را تعریف می کنند. این قوانین باعث می شود که زبان ماشین ( صفر و یک ) به زبان بشر نزدیک شود. آسان است که به عنوان زبانی که کامپیوتر می تواند درک کند، فکر کنید.

بسیاری از زبان های برنامه نویسی نسبتاً ساده هستند ، اما کارهای بسیار مختلفی انجام می دهند. به عنوان مثال ، یکی از محبوب ترین زبانها ، JavaScript، عمدتا برای صفحات وب و توسعه قسمت جلویی استفاده می شود. از طرف دیگر، Python هم برای برنامه های کامل نرم افزاری و هم برای وب سایت ها استفاده می شود. سازنده نرم افزار هر کدام را که انتخاب کند ، معمولاً به اختیار خودشان است ، زیرا اغلب بیش از یک زبان برنامه نویسی می تواند برای همان هدف کار کند.

روشهای مختلفی برای طبقه بندی زبانهای برنامه نویسی وجود دارد. یکی از طبقه بندی های اصلی سطح زبان است. زبانهای سطح پایین به کد باینری نزدیکترند، در حالی که زبانهای سطح بالا به زبان انسان نزدیکترند. به طور معمول، یادگیری کدنویسی با یک زبان سطح بالا آسان تر است، در حالی که زبان های سطح پایین آزادی بیشتری را ارائه می دهند.

برنامه های رایانه ای

برنامه نویسان رایانه از زبان های مختلف برنامه نویسی برای ایجاد برنامه های نرم افزاری استفاده می کنند. برنامه فقط یک فایل متنی است که به عنوان یک کتابچه راهنمای دستورالعمل برای رایانه عمل می کند. هنگام راه اندازی یک برنامه، به رایانه می گویید که فایل متنی را بخواند و دستورات موجود در آن را اجرا کند. از این برنامه ها برای حل مشکلات و سایر کاربردهای عملی استفاده می شود.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :