اهمیت فشرده سازی تصویر در وردپرس

دسته بندی ها : سئو مریم حسین جانی
گرافیست کیست

امروزه با توجه به اهمیت نقش محتوا در سایت‌ها، شبکه‌های مجازی و از همه مهم‌تر در حوزه دیجیتال مارکتینگ محتواهای تصویری تبدیل به عنصری اصلی در وب‌سایت‌ها شده است. هیچ فرقی ندارد که در چه زمینه‌ای فعالیت می‌کنید، اگر برای بیزینس خود وب‌سایتی راه‌اندازی کرده‌اید و از طریق آن قصد دارید کالا یا خدمات خود را به کاربران معرفی کنید، اهمیت استفاده از تصاویر مناسب را حتما در نظر بگیرید. البته لازم به ذکر است یکی از مشکلات اساسی مدیران سایت، حجم اشغال شده توسط تصاویر در وردپرس می‌باشد. ما در این محتوا سعی داریم شما را با دو روش‌ فشرده سازی تصویر آشنا سازیم. با ما همراه باشید.

روش مورد استفاده برای کاهش یا افزایش حجم تصاویر، اهمیت زیادی در ظاهر و اندازه آن دارد. اگر از ابزار نامناسب برای این کار استفاده کنید، ممکن است به کیفیت عکس آسیب برسانید. نرم‌‌افزارها و سایت‌‌های زیادی هستند که امکان ویرایش و یا فشرده سازی تصویر را به کاربران‌شان می‌دهند. در ادامه به این مهم می‌پردازیم.

الگوریتم Lossless 

اگر به دنبال روشی برای فشرده سازی تصاویر هستید، که کیفیت عکس شما حفظ شود، پیشنهاد ما الگوریتم Lossless است. با استفاده از این الگوریتم قادر خواهید بود خروجی بسیار با کیفیتی را از تصویر مورد نظرتان داشته باشید. اما لازم به ذکر است که از این طریق تغییری در حجم عکس به وجود نخواهد آمد، زیرا Lossless فقط داده‌های غیر لازم را از روی تصویر حذف می‌کند، یعنی داده‌هایی که به صورت اتوماتیک توسط دوربین عکاسی یا تلفن همراه تولید شده اند. بنابراین حجم خروجی به دست آمده از این الگوریتم تا حدودی نزدیک به حجم تصویر اصلی خواهد بود. به همین علت اگر حجم تصاویر برای شما اولویت دارد، باید به دنبال ابزار دیگری برای فشرده سازی تصویر باشید. به طور معمول در فرمت‌های RAW، BMP، GIF و PNG برای فشرده‌سازی از این روش استفاده می‌کنند.

الگوریتم Lossy

الگوریتم Lossy  روشی دیگر برای فشرده کردن تصاویر می‌باشد. این روش با حذف نمودن داده‌های اضافه باعث کاهش حجم تصویر می‌شود. Lossy  با کاهش سایز عکس، پیکسل آن را نیز کوچک‌تر کرده و همین امر باعث کم شدن کیفیت تصویر می‌شود. پس فراموش نکنید که اگر از این الگوریتم استفاده می‌کنید، حتما یک کپی از فایل اصلی خود داشته باشید تا در صورت نیاز به آن، با مشکلی روبه‌رو نشوید. فرمت‌های JPEG و GIF مناسب این روش هستند، اما بهتر است برای تصاویر متحرک حتما از فرمت GIF  استفاده کنید، همچنین اگر شفافیت تصویر اهمیت آن چنانی برای‌تان ندارد، می‌توانید از JPEG استفاده کنید.

اهمیت فشرده سازی تصویر بر سئو سایت

فشرده سازی تصویر

از سال‌های پیش عملکرد سایت یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران و صاحبان وب‌سایت‌ها بوده و هست. در صورتی‌که حجم تصاویر استفاده شده در سایت زیاد باشد، به طور حتم عملکرد و سرعت آن کاهش می‌یابد و این امر تاثیری منفی بر سئو و رتبه بندی وب‌سایت ایجاد می‌کند. بنابراین هرچه سرعت سایت بهتر و بالاتر باشد، آن سایت رتبه خوبی در گوگل خواهد داشت. علاوه بر این تجربه کاربری تغییرات بسیار مهمی را در میزان ترافیک وب‌سایت ایجاد می‌کند؛ در واقع اگر کاربر تجربه خوبی از سایت نداشته باشد، به احتمال زیاد سایت را ترک کرده و دیگر به سایت باز نخواهد گذشت. این‌جاست که به اهمیت فشرده سازی تصویر پی می‌بریم و به دنبال پیدا کردن راهی مناسب برای کاهش حجم تصاویر محتواها در وردپرس می‌گردیم.

سخن آخر

در بالا دو روش برای فشرده نمودن عکس ذکر کردیم. اما ابزارهای دیگری مانند JPEG Optimizer، Kraken.io، compressnow و … نیز وجود دارند که این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهند تا حجم تصویر مورد نظرتان را تغییر دهید.

منبع

سما حسین جانی
مریم حسین جانی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :