نگاهی به لوکال هاست
اصطلاحات فنی بسیاری وجود دارد که معمولاً هنگام بحث در مورد شبکه، مدیریت سرور و انتقال داده مورد استفاده قرار می گیرند.. یکی از این اصطلاحات، لوکال هاست (Localhost) است. اگر می خواهید دقیقا بدانید لوکال هاست چیست، با ما همراه باشید. چون قصد داریم در مورد آن به طور مفصل بحث کنیم.
لوکال هاست چیست؟
برای تفهیم بهتر، قصد داریم با یک مثال، لوکال هاست را تشریح کنیم.
فرض کنید شما می خواهید به https://amnssl.com متصل شوید. این یک نام دامنه است که در یک آدرس آی پی خاص قرار دارد.. ما معمولاً به دلایل واضحی به وب سایت ها با استفاده از نام دامنه آنها (مانند amnssl) متصل می شویم – نام دامنه در مقایسه با آدرس آی پی راحت تر است.
وقتی می خواهید به 127.0.0.1 متصل شوید، همیشه به سیستم خودتان یا به عبارتی PC خودتان وصل می شوید.
لوکال هاست، سرور داخلی شما
به طور خلاصه، لوکال هاست،کامپیوتر شخصی شماست که دارای آدرس آی پی پیش فرض 127.0.0.1 است و در واقع همان سروری است که توسط کامپیوتر شخصی شما استفاده می شود و این اصطلاح به طور عمده در زمینه شبکه کاربرد دارد.
لوکال هاست در شبکه های کامپیوتری، یک نام دامنه رسمی برای آدرس های IP خصوصی است.
میزبان نام دامنه وب سایت ماست (به عنوان مثال( abc.com) و آدرس IP آن با الگویی از چهار عدد از 0 تا 255 نشان داده شده است.
اگر سعی کنید در مرورگرهای نصب شده روی کامپیوتر های مختلف به لوکال هاست بروید، در همه جا نتایج متفاوتی خواهید گرفت. برای مثال، فرض کنید شما چهار کامپیوتر دارید و به صورت جداگانه به لوکال میزبان این چهار سیستم دسترسی پیدا کنید. همه آنها نتایج متفاوتی خواهند داشت!! چرا؟
دلیل این امر آنست که لوکال هاست در واقع نوعی آدرس loopback است که فقط به دستگاه محلی اشاره دارد.
وقتی در کامپیوتر مشخص به لوکال هاست مراجعه می کنید، به همان کامپیوتر ای که در حال حاضر روی آن کار می کنید، دسترسی پیدا می کنید.
اینترنت، به صورتی سازمان یافته که آدرس آی پی 127.0.0.1 در هیچ کجا ثبت نشده است و هیچ یک از وب سایت ها یا نام دامنه های وب نمی توانند از آن استفاده کنند. در واقع، یک دامنه منحصر به فرد از آدرس IP وجود دارد که از 127 شروع می شوند و در WWW وجود ندارند.
اینها آدرسهای فردی هستند که فقط در شبکه های محلی ایجاد می شوند.
از لوکال هاست برای چه استفاده می شود؟
همانطور که می دانید برای برقراری ارتباط در اینترنت، پهنای باند خاصی لازم است. لوکال هاست در درجه اول بدین منظور ایجاد شده است تا توسعه دهندگان، مهندسان شبکه قبل از استفاده مستقیم از سرور اصلی یا اینترنت، بتوانند ابتدا موارد مورد بررسی شان را روی سیستم محلی خود آزمایش کنند.
چگونه آدرس لوکال هاست خود را پیدا کنیم؟
اگر می خواهید آدرس localhost خود را پیدا کنید، فقط آدرس IP را برای آن وارد کنید. استفاده از آدرس 127.0.0.1 به شما امکان می دهد تا بدون در نظر گرفتن پیکربندی سخت افزاری شبکه اتصال ایجاد کنید و اطلاعات را برای برنامه های سرور، که در همان کامپیوتر به عنوان برنامه مشتری در حال اجرا هستند، انتقال دهید.
لازم به ذکر است که شما برای این کار به کارت شبکه، مودم یا سایر تجهیزات ارتباطی نیازی ندارید. رابط با استفاده از درایور شبه دستگاه در هسته سیستم عامل پیاده سازی می شود.
همچنین جهت اتصال به لوکال هاست می توانید از نرم افزارهایی همچون xampp یا wamp استفاده کنید.
3 مزیت اصلی لوکال هاست
تست سرعت
به عنوان یک مدیر شبکه، باید اطمینان حاصل کنید که همه تجهیزات و پروتکل های TCP / IP به خوبی کار می کنند. با ارسال درخواست پینگ به لوکال هاست می توانید بررسی اتصال را انجام دهید. این تست نشان می دهد که همه چیز خوب کار می کند یا خیر. همچنین به شما کمک می کند هر مشکلی را اصلاح کنید.
تست برنامه یا برنامه های وب
هنگام ساخت یک برنامه وب یا هر برنامه ای که به اتصال به اینترنت نیاز دارد، پیوند به آدرس localhost برای توسعه دهندگان هدف بسیار خوبی است. همانطور که در بالا بحث کردیم، سیستم عامل ما به یک سرور شبیه سازی شده تبدیل می شود.
بنابراین، ما می توانیم پرونده های برنامه مورد نیاز را بر روی سرور بارگذاری کنیم (یعنی سیستم عامل محلی) و عملکرد آن را بررسی کرده و عملکردهای مختلف برنامه خود را قبل از پخش مستقیم در سرور واقعی، که با مخاطبان گسترده تری قابل دسترسی است، آزمایش کنیم.
مسدود کردن سایت
برای مسدود کردن وب سایت هایی که نمی خواهید دیگران به آن دسترسی داشته باشند، می توانید از لوکال هاست استفاده کنید. رابط آدرس loopback برای جلوگیری از دسترسی به وب سایت های مخرب و سایر مطالب ناخواسته مفید است.
سخن پایانی
در این مقاله به طور مفصل درباره لوکال هاست، چگونگی عملکرد و مزایای آن صحبت شد. در پایان به زبان ساده می توان در تعریف آن گفت: نشانگر کامپیوتر شخصی شما که با استفاده از مرورگر وب می توانید به آن دسترسی پیدا کنید.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران