زبان پایتون چیست و چرا ایجاد شده است؟

دسته بندی ها : متفرقه محمد یاری پور
برنامه نویسی پایتون

پایتون چیست و چرا ایجاد شده است؟ پایتون یک زبان برنامه نویسی محبوب است که توسط گیدو ون روسوم ایجاد شده و در سال 1991 منتشر گردید که می تواند برای کارهای بسیار متنوعی مورد استفاده قرار گیرد. پایتون شامل ساختار داده های سطح بالا، سینتکس پویا، اتصال پویا و بسیاری از ویژگی های دیگر است که از آن برای توسعه برنامه های پیچیده استفاده میگردد. همچنین می توان برای برقراری تماس سیستمی با تقریباً همه سیستم عامل ها و اجرای کدهایی که با زبان C یا C ++ نوشته شده است نیز استفاده کرد.

دلیل محبوبیت پایتون چیست

پایتون به دلیل همه گیر بودن و توانایی اجرا در هر سیستم عامل، یک زبان جهانی است که در انواع مختلف برنامه ها وجود دارد. در سال 2018، ون روسوم به عنوان دیکتاتور خیرخواه زبان، برای زندگی (BDFL) کناره گیری کرد و همانطور که در PEP 13 به طور رسمی ذکر شد، یک شورای راهنما،برای ایجاد نقش رهبری زبان، تشکیل شد.

پایتون در حال حاضر در نسخه سوم و مهم خود قرار دارد و به طور مرتب به روز میشود.

موارد مورد استفاده:

    توسعه وب

    توسعه نرم افزار

    ریاضیات

    برنامه نویسی سیستم

پایتون چه کاری می تواند انجام دهد؟

    از پایتون می توان در سرور برای ایجاد برنامه های وب استفاده کرد.

    برای ایجاد گردش کار می توان از پایتون در کنار نرم افزار استفاده کرد.

    پایتون می تواند به سیستم های پایگاه داده متصل شود. همچنین می تواند پرونده ها را بخواند و اصلاح کند.

    از پایتون می توان برای مدیریت داده های بزرگ و انجام ریاضیات پیچیده استفاده کرد.

    پایتون می تواند برای نمونه سازی سریع، یا برای تولید نرم افزار آماده تولید استفاده شود.

    پایتون در سیستم عامل های مختلف (ویندوز، مک، لینوکس، رزبری پای و غیره) کار می کند.

    پایتون یک سینتکس ساده شبیه به زبان انگلیسی دارد.

    پایتون دارای سینتکسی است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا برنامه هایی با خطوط کمتر از برخی دیگر از زبان های برنامه نویسی بنویسند.

    پایتون بر روی سیستم مفسر اجرا می شود، به این معنی که کد به محض نوشتن،قابل اجرا است. این بدان معنی است که نمونه سازی بسیار سریع انجام می شود.

پایتون چیست

نحو پایتون در مقایسه با سایر زبانهای برنامه نویسی:

    پایتون برای قابلیت خواندن طراحی شده است، و از طریق ریاضیات، شباهت هایی به زبان انگلیسی دارد.

    پایتون برای تکمیل دستورات از خطوط جدید استفاده می کند، در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی که اغلب از علامت های ویرگول یا پرانتز استفاده می کنند.

    پایتون برای تعریف دستورات و توابع، با استفاده از فضای خالی معروف است. مانند حلقه ها، توابع و کلاس ها. سایر زبانهای برنامه نویسی غالباً از براکت ها برای این منظور استفاده می کنند.

به عنوان مثال :چاپ (“Hello word!”) پایتون برای اولین بار در اواخر دهه 1980 توسط گیدو ون روسوم توسعه یافت و به عنوان زبان برنامه نویسی منبع باز با مدیریت بحث عمومی از طریق پیشنهادهای رشد پایتون (PEP) پیشرفت کرده است.

آیا پایتون منبع باز هست؟

بله، کلیه نسخه های مدرن پایتون تحت مجوز سازگار با GPL دارای گواهینامه ابتکار منبع باز هستند.

پایتون دارای برند تجاری است اما امکان شخصی سازی را فراهم می کند. پایتون، مانند سایر زبان های سطح بالا، یک فرایند جمع آوری فایل های اضافی برای مدیریت حافظه یا حذف منابع استفاده نشده دارد. یک کاربر می تواند با تایپ کردن پایتون در خط فرمان یا با استفاده از پروژه هایی مانند JupyterLab در صورتی که تجربه توسعه مبتنی بر مرورگر را دارد، فوراً از مفسر، بازخورد دریافت کند. بسیاری از کاربران همچنین درک می کنند که سینتکس دقیق Python که توسط کامپایلر اعمال می شود، داشتن یک “روش صحیح” برای نوشتن یک برنامه را آسان می کند.

امیدوارم محتوا “پایتون چیست” شما را با زبان پایتون آشنا کرده باشد و در تصمیم شما جهت انتخاب یک زبان برنامه نویسی ساده تر کرده باشد.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :