ویژگی های سایت کسب و کار

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
سئو تکنیکال

تمام کسب و کارها به یک وب سایت حرفه ای، طراحی درست و کاربردی نیاز دارند. چه خدمات حضوری ارائه دهید، چه یک فروشگاه خرده فروشی راه اندازی کنید، محصولات را به صورت آنلاین بفروشید یا خدمات مشاوره یا بازاریابی ارائه دهید، مشتریان از طریق وب سایت شما برای تعیین اینکه آیا کسب و کار شما را انتخاب کنند یا خیر، استفاده می کنند. بنابراین سایت کسب و کار تاثیر بسیار زیادی در ارتقا کارتان دارد.

اگر می خواهید کسب و کار خود را گسترش دهید، برند خود را رشد داده و حضور آنلاین واقعی داشته باشید، به وب سایت خود نیاز دارید. با وب‌ سایت کسب‌ وکار خودتان، می‌ توانید طراحی و چیدمان را بدون محدودیت سفارشی کنید و تبلیغ برندتان در جستجوی Google بسیار آسان ‌تر از صفحه رسانه ‌های اجتماعی است. طبق یک مطالعه اخیر، تقریبا نیمی از مصرف کنندگان قبل از تصمیم گیری برای خرید، وب سایت یک کسب و کار کوچک را جستجو می کنند.

طراحی سایت

صاحبان مشاغل مختلف می توانند با Elementor و WordPress،  یک وب ‌سایت تجاری کاملاً کاربردی و مقرون ‌به ‌صرفه بدون نیاز به دانش کدنویسی قبلی طراحی کنند. ویژگی‌ ها، قالب ‌ها و ویرایشگر کشیدن و رها کردن Elementor به شما این امکان را می‌ دهد تا وب ‌سایت تجاری شخصی خود را بدون نیاز به طراحی سفارشی نمایید.

یک سایت کسب و کار باید شامل چه مواردی باشد؟

قبل از شروع راهنمای خود برای ایجاد سایت، ابتدا باید اجزای اصلی یک وب سایت تجاری و نقش آن را درک کنیم. در اینجا برخی از صفحات و عناصر مهمی که هر وب سایت تجاری به آن نیاز دارد، آورده شده است:

1. صفحه اصلی

صفحه اصلی جایی است که اکثر کاربران اولین نگاه خود را از شرکت شما می بینند، بنابراین بسیار مهم می باشد که این تصور فوق العاده باشد. مطالعات نشان داده‌ اند که اگر وب‌ سایتی ضعیف طراحی شده باشد یا ناوبری آن دارای مشکلی باشد، کاربران جدید تصمیم می‌ گیرند که با برند شما ارتباط برقرار نکنند.

صفحه اصلی وب سایت کسب و کار باید لوگو، نام تجاری، تصاویر مناسب و نمای کلی خدمات و یا محصولات شما را به وضوح نمایش دهد. همچنین باید پیوندهای ناوبری را به سایر صفحات مرتبط در وب سایت خود و CTAهایی که بازدیدکنندگان را وادار به انجام اقدامات مورد نظر می کند، قرار دهید. طراحی سایت با المنتور امکان سفارشی سازی صفحه اول را به خوبی فراهم می کند.

2. صفحات خدمات

صفحه های خدمات جایی است که تمام خدماتی را که ارائه می کنید، همراه با اطلاعات کلیدی مانند قیمت ها، زمان ها، مکان ها، مناطق ارائه شده و غیره فهرست می شوند. جزئیات دقیق بسته به ماهیت کسب و کار شما متفاوت است، به طور خلاصه، هر چیزی که یک مشتری بالقوه باید در مورد خدمات شما بداند لازم است، در این صفحه توضیح داده شود. ممکن است لازم باشد که صفحات فرعی برای هر سرویس ایجاد شود تا از پر کردن این صفحه با اطلاعات بیش از حد جلوگیری شود.

3. صفحه درباره ما

صفحه درباره ما به ارتباط بازدیدکنندگان جدید با کسب و کار شما کمک می کند. شما باید تاریخچه کسب و کار، چگونگی و چرا تاسیس آن و موفقیت هایی که به دست آورده اید را نیز درج کنید.

4. صفحه توصیفات

مصرف کنندگان مدرن قبل از اینکه تصمیم بگیرند از کدام کسب و کار استفاده کنند نیاز به اثبات اجتماعی دارند. یک صفحه گواهی باید دارای گالری از مشتریان راضی، همراه با نقل قول هایی در مورد میزان سود آنها از استفاده کسب و کار شما باشد.

5. صفحه پرسش و پاسخ

مهم نیست که چه اطلاعاتی را در صفحه های خدمات خود ارائه می دهید، همیشه سوالات بی پاسخی برای مشتریان وجود خواهد داشت. بخش سؤالات متداول اختصاصی به شما امکان می دهد یک صفحه کامل را برای پاسخ به سؤالات رایج کاربران اختصاص دهید.

6. صفحه تماس با ما

صفحه تماس با ما باید تمام راه‌ های مختلفی را که بازدیدکنندگان می ‌توانند برای ارتباط با شما از طریق چت زنده، ایمیل یا تلفن استفاده کنند، نشان دهد.

مؤثرترین راه برای فعال کردن کاربران برای تماس با شما، استفاده از یک فرم تماس است که ماهیت پرس و جو را مشخص می کند، بنابراین می توان آن را به شخص یا بخش صحیح ارسال کرد.

7. وبلاگ

وبلاگ سایت باید جریان ثابتی از به روز رسانی های شرکت را ارائه دهد تا کاربران شما را از آخرین رویدادها مطلع کند. علاوه بر این، انتشار محتوای مرتبط با جمعیت هدف شما به تبلیغ کسب و کار شما از طریق موتورهای جستجو و به دست آوردن ترافیک جدید از Google کمک می کند.

سایت کسب و کار

کلام آخر

سایت کسب و کار تاثیر بسیار زیادی در روند خرید و فروش و مسائل تجاری دارد، از این رو لازم است تمام مشاغل، سایتی متناسب با کار خود را داشته باشند، برای راه اندازی سایت با کمترین قیمت، شما می توانید از امن اس اس ال کمک بگیرید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :