آموزش تغییر قالب در وردپرس

هم تم ها و هم افزونه ها برای پلتفرم وردپرس ضروری هستند. خوشبختانه، نصب و استفاده از آنها معمولاً ساده است. با این حال، تغییر تغییر قالب در وردپرس صرفاً با کلیک کردن روی یک دکمه انجام نمی شود.
در واقع، قبل از فعال کردن یک تم جدید، موارد زیادی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. به عنوان مثال، باید موضوعی را که استفاده می کنید با دقت انتخاب کرده و برخی از مراحل حیاتی مانند پشتیبان گیری از سایت فعلی خود را انجام دهید. در این مقاله، نحوه تغییر قالب وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.
قالب چیست؟
به طور خلاصه، یک قالب وردپرس یک قالب بصری برای سایت شما است. همچنین می تواند ویژگی های جدیدی به سایتتان اضافه کند. با این حال در برخی موارد، بسیاری از کاربران وردپرس موضوع فعالیت خود را تغییر می دهند تا طراحی جدیدی را معرفی کنند.
در یک تم به دنبال چه چیزی باشیم؟
انتخاب موضوع اشتباه می تواند توانایی سایت شما را برای رسیدن به اهداف خود مختل نماید. در اینجا ویژگی های بهترین قالب برای وردپرس را بررسی می کنیم.
- سازگاری با تمامی مرورگرهای اصلی: بدیهی است که شما می خواهید تا حد امکان به افراد بیشتری دسترسی داشته باشید و اطمینان از اینکه سایت شما در همه مرورگرها و دستگاه ها قابل مشاهده است، کمک می کند.
- پشتیبانی از افزونه ها: برخی از قالب ها با در نظر گرفتن پلاگین های خاصی کد گذاری شده اند. بنابراین، باید اطمینان حاصل کنید که افزونه های ضروری شما با موضوع جدید سازگار هستند.
- یکپارچه سازی صفحه ساز: سازندگان صفحه، کامل کردن طرح بندی وب سایت شما را ساده می کنند، بنابراین اطمینان از اینکه آیا ابزار مورد علاقه شما با موضوع شما کار می کند یا خیر، ضروری است.
کارهایی که لازم است قبل از تغییر قالب در وردپرس انجام دهید
همانطور که قبلاً اشاره کردیم، تغییر موضوع شما یک فرآیند یک مرحلهای نیست. در واقع، چندین جنبه وجود دارد که باید قبل از شروع کار در نظر گرفته شود. شما می خواهید:
- یک نسخه پشتیبان تهیه نمایید.
- اطمینان حاصل کنید که تغییرات سفارشی که انجام داده اید را ثبت کرده اید. این عمدتا به هر کد Cascading Style Sheets (CSS) یا PHP اضافی در فایل functions.php اشاره دارد.
- ویژگی های تجزیه، تحلیل و ردیابی خود را بررسی کنید. مطمئن شوید کدهایی را که برای فعال نگه داشتن اتصالات شخص ثالث نیاز دارید، کپی کرده اید.
نحوه تغییر قالب در وردپرس
مرحله 1: از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
قبل از انجام هر کار دیگری، مطمئن شوید که یک نسخه پشتیبان کامل از سایت دارید. این کار کاملاً حیاتی است.
مرحله 2: به بخش تم های وردپرس خود بروید
اکنون آماده تغییر قالب خود هستید. برای شروع، به Appearance > Themes در وردپرس بروید:

در اینجا، لیستی از تمام تم های نصب شده فعلی خود را خواهید دید.

روی دکمه افزودن جدید کلیک کرده و به مرحله بعدی بروید.
مرحله 3: قالب وردپرس خود را نصب کنید
برای انتخاب از بین هزاران تم رایگان موجود، کافی است با استفاده از منوهای کشویی در صفحه افزودن تم ها، یکی را جستجو کنید:

از طرف دیگر، اگر یک قالب خریداری کرده باشید، یک فایل ZIP در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این را می توان با استفاده از پیوند تم آپلود در همان صفحه نصب کرد و سپس از کادر گفتگوی Choose File برای یافتن مکان فایل استفاده کرد:

در هر صورت، هنگامی که قالب مورد نظر خود را پیدا و یا یا آپلود کردید، فقط بایستی روی دکمه نصب مربوطه کلیک کنید.
مرحله 4 در تغییر قالب در وردپرس: تم جدید خود را فعال کنید
مرحله آخر این است که تم خود را فعال کنید. پس از تکمیل مراحل نصب، معمولاً پیوند فعال سازی را در صفحه تأیید می بینید.
اگر این گزینه نشان داده نشد، میتوانید با رفتن به صفحه Appearance > Themes، تمام قالب های نصب شده فعلی خود را مشاهده کنید. برای اعمال یک مورد جدید، کافی است روی دکمه فعال سازی کلیک نمایید:

در آخر
اگر در هنگام تغییر قالب در وردپرس خود به مشکلی برخورد کردید، ما در امن اس اس ال پاسخ گوی تمام مشکلاتتان هستیم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران