ابزارهای مناسب برای چک کردن سئو سایت

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
چک کردن سئو

چک کردن سئو یکی از بزرگ ترین دغدغه هایی است که صاحبان سایت با آن درگیر هستند. ما در این مقاله چندین ابزار بهینه ‌سازی موتور جستجو را که برخی رایگان و برخی پولی هستند، معرفی می کنیم. از طریق این ابزار می توانید رتبه بندی و ارتباط خود را با کلمات کلیدی هدف بهبود بخشید.

ابزارهای چک کردن سئو رایگان

استفاده از این ابزارها رایگان می باشد، اما ممکن است گزینه پولی را بیابید که ویژگی های بیشتری دارد.

1. HubSpot Website Grader

هدف بازاریابی ایجاد ترافیک و سرنخ هایی از طریق وب سایت شرکت است. ما به عنوان یک بازاریاب باید بدانیم که دقیقاً چه کاری می توانیم برای بهبود سئوی آن وب سایت انجام دهیم.

با این ابزار، به سادگی آدرس وب سایت خود را وارد کنید تا به صورت خودکار یک گزارش دریافت کنید.

کاربرد:

  • عملکرد وب سایت: در عرض چند ثانیه می توانید عملکرد وب سایت و مشکلات آن را شناسایی کنید. همچنین بازخورد واضح و عملی را در مورد نحوه رفع آنها دریافت نمایید.
  • دریافت پشتیبانی: آموزش نحوه بهبود وب سایت خود را دریافت کنید.
  • مشکلات خاص وب سایت را بهبود بخشید: به یک دوره آموزشی آکادمی HubSpot در زمینه بهینه سازی وب سایت دسترسی پیدا کرده و می توانید نحوه بهبود بخش های مشکل خاص وب سایت خود را متوجه شوید.
  • بهینه سازی برای موبایل: نحوه بهینه سازی وب سایت برای موبایل را بیابید.
  • افزایش امنیت وب: بیاموزید که چگونه می توانید بهترین شیوه های امنیت وب سایت را پیاده سازی کنید.
  • افزایش تجربه کاربری: UX وب سایت خود را شخصی سازی کرده و تجربه ای لذت بخش برای کاربران ایجاد نمایید.

2. کنسول جستجوی گوگل

کنسول جستجوی گوگل تعدادی ابزار در دسترس دارد که به شما کمک می نماید تا عبارت هایی که مخاطبان هدف شما به دنبال آنها هستند، در SERP ظاهر کنید.

اگر صاحب یک کسب و کار یا یک SEO در تیم بازاریابی خود هستید، کنسول جستجو می تواند به شما کمک کند تا برای چک کردن سئو، تحلیل اولیه انجام دهید یا استراتژی سئو موجود خود را با کلمات کلیدی جدید به روز کنید. این ابزار وب سایت شما را کنترل، اشکال زدایی و بهینه سازی می نماید. شما برای بهره مندی از این ابزار، نیازی به دانستن نحوه کدنویسی ندارید.

در اینجا چند نمونه از عناصر وب سایت آورده شده است که کنسول جستجوی گوگل در مورد آن ها به شما آموزش می دهد و در بهینه سازی کمک می کند:
  • کلمات کلیدی
  • خطاهای خزیدن: هر گونه خطای خزیدن که در وب سایت شما وجود دارد را شناسایی کنید.
  • سازگاری با تلفن: شناسایی سازگاری با تلفن و پیشنهاد فرصت هایی برای بهبود تجربه تلفن همراه برای کاربران
  • Google Index: مشاهده صفحاتی که در فهرست گوگل قرار دارند (اگر در فهرست گوگل نیستند، می توانید از ابزار بازرسی URL برای ارسال صفحه جهت نمایه سازی استفاده کنید).
  • تجزیه و تحلیل و معیارها: معیارهای مرتبط با وب سایت که برای شما مهم هستند، مانند کلیک ها، نمایش ها، میانگین نرخ کلیک (CTR) و موقعیت متوسط تجزیه و تحلیل نمایید.

3. Google Analytics

اگرچه Google Analytics یک نسخه پولی دارد، اما نسخه رایگان محصول می ‌تواند به شما در چک کردن سئو و مدیریت آن کمک کند.

مواردی که در نسخه رایگان Google Analytics برای درک و بهبود سئو وجود دارد، عبارتند از:

  • مقایسه ترافیک وب سایت ارگانیک با غیر ارگانیک
  • تعیین معیارهای تعامل: از گزارش های محتوای سایت برای تعیین معیارهای تعامل در هر صفحه وب، تعامل برای دایرکتوری ها و صفحات در وب سایت خود و معیارهای خروج از صفحه استفاده کنید.

کلام آخر

ما در این مقاله سه نمونه از بهترین ابزارهای چک کردن سئو را عنوان کردیم، برای کسب اطلاعات بیشتر و آنالیز سایت خود می توانید با متخصصان در تماس باشید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :