سرور کلود و مزایای آن

دسته بندی ها : تکنولوژی, سئو پریا اصبری
سرور کلود

سرور کلود یک سرور مجازی است که از طریق یک بستر رایانش کلود ساخته شده و تحویل داده می شود. همچنین دارای قابلیت ها و عملکرد های مشابه یک سرور معمولی می باشند و می توانند در هر کجای دنیا واقع شده و خدمات را از راه دور، از طریق محیط رایانش کلودی ارائه دهند.

کلود

از کلود معمولاً برای مراجعه به چندین سرور متصل به اینترنت، به عنوان بخشی از یک نرم افزار یا سرویس برنامه استفاده می شود. سرویس های مبتنی شامل میزبانی وب، به اشتراک گذاری داده ها و استفاده از نرم افزار یا برنامه هستند.

مزایای سرور کلود

  • ارائه ثبات و امنیت به کاربر
  • پایدار ترین گزینه برای مشاغلی هستند که می خواهند بودجه IT خود را پایین نگه دارند.
  • پایدار، سریع و ایمن هستند.
  • می توان حافظه و فضای دیسک را افزایش داد درواقع ارتقا آن بسیار آسان و سریع است.
  • مقرون به صرفه بودن. استفاده از سرور های کلود که توسط ارائه دهندگان شخص ثالث مدیریت می شوند برای یک شرکت بسیار ارزان تر از خرید و نگهداری زیر ساخت های خودشان است.
  • منابع کلود عمومی اغلب می توانند در عرض چند دقیقه تأمین شوند و به راحتی از طریق یک کنترل پنل مدیریت شوند.
  • قدرت پردازش و ذخیره سازی  برنامه ها را دارد.

چگونگی کار کردن سرور کلود

سرور کلود از طریق مجازی سازی کار می کند. نرم افزار مدیریتی به نام hypervisor برای اتصال و مجازی سازی آن ها روی سرور های فیزیکی نصب شده است. منابع ترکیبی را برای ایجاد سرور های مجازی جمع آوری می نمایند و سپس این منابع مجازی می توانند به صورت خودکار و برای استفاده مشترک در یک یا چندین سازمان از طریق کلود تحویل داده شوند.

تفاوت بین سرور کلود و سرور سنتی

کلود به طور کلی مترادف با اینترنت است. کلود های زیادی اعم از دولتی و خصوصی وجود دارد، که توسط مجموعه ای از سرور های متصل ایجاد و منابع محاسباتی را از طریق شبکه تحویل می دهند.

یک سرور اختصاصی، برای استفاده انحصاری توسط یک شرکت طراحی شده است و باید توسط آن سازمان تنظیم و مدیریت شود، در حالی که یک سرور کلود می تواند توسط شخص ثالث اداره شود.

سرور های کلود در سه دسته اصلی تقسیم بندی می شوند:

عمومی: سرور های کلود معمولاً از طریق کلود عمومی مستقر می شوند. در این سناریو، یک ارائه دهنده، شخص ثالث دارای سرور ها و سایر زیر ساخت ها می باشد و آن ها را مدیریت کرده و به مشتریان خود امکان دسترسی به خدمات محاسباتی درخواستی را می دهد.

خصوصی: در این مدل، یک شرکت می تواند سرور های خود را مدیریت و از آن ها نگهداری کند. این منابع سرور با سازمان های دیگر به اشتراک گذاشته نمی شوند؛ اما همه کارمندان می توانند از راه دور به آن ها دسترسی داشته باشد.

ترکیبی: کلود های خصوصی و عمومی را می توان با سرور های کلود داخلی و خارج از سایت که با هم کار می کنند ترکیب کرد. این محیط کلود ترکیبی به شرکت ها انعطاف پذیری بیشتری برای کنترل و حفظ امنیت در صورت لزوم می دهد.

سرور کلود
سرور کلود

جوانب مثبت و منفی سرور کلود

مزایای استفاده از سرور های کلود بسیار بیشتر از موارد منفی است. اما برای برخی از سازمان ها، این سرور ها پاسخگوی تمام نیاز های آن ها نیستند.

یکی از چالش ها داشتن کنترل کمتر است، زیرا شرکتی که از کلود عمومی استفاده می نماید زیر ساخت های داخلی خود را مدیریت نمی کند. اگر کلود عمومی به دلیل تقاضای غیر منتظره سایر مشتریان، دچار قطعی شد یا سرعتش کاهش یافت، باید منتظر بمانند تا ارائه دهنده مشکل را برطرف سازد. به همین دلیل برخی از شرکت ها تصمیم می گیرند ترکیبی از زیر ساخت های کلود داخلی را به کار ببرند.

چند سرور کلود وجود دارد؟

شرکت ها گزینه های بی شماری برای تجهیزات سرور و میزبانی دارند. آن ها می توانند از بین صدها ارائه دهنده کلود یکی را انتخاب کنند.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :