فناوری ابری چیست؟ ( بخش اول)

دسته بندی ها : تکنولوژی نفیسه رفیع پور
فناوری ابری

ما در عصر اقتصاد دانش محور زندگی می کنیم. اطلاعات امروزه یک دارایی می باشد و نحوه اشتراک ما میزان موفقیت ما را مشخص خواهد کرد. ما در نحوه به اشتراک گذاری و تبادل اطلاعات پیشرفتهای تدریجی ایجاد داشته ایم. با این حال، تغییر دهنده واقعی بازی ظهور فناوری ابر بوده است.

رایانش ابری یا فناوری ابری، که به طور گسترده به آن ابر نیز گفته می شود، روش ذخیره و اشتراک اطلاعات را دوباره تعریف کرده است. این به ما کمک کرد که از محدودیت های استفاده از یک دستگاه فیزیکی برای به اشتراک گذاشتن عبور و بعد جدیدی از اینترنت به رویمان گشوده شد.

با این حال، محاسبات ابری مانند یکی از آن معماهایی است که همه از آن صحبت می کنند اما فقط تعداد معدودی از مردم آن را درک کرده اند. ابر امروزه به اصطلاح اصطلاحات پرکاربردی تبدیل شده است، اما بسیاری از افراد متوجه نمی شوند که فناوری ابری چیست و چگونه کار می کند؟

بنابراین، بیایید اصول را بررسی کنیم و ببینیم چه چیزی را می توانیم کشف کنیم.

تعریف ابر

ابتدا ابر را تعریف و ساده می کنیم تا بفهمیم ابر به چه معناست و ابر چه کاری انجام می دهد.

ابر یک فضای مجازی است که در اینترنت وجود دارد درواقع یک فضای ذخیره سازی می باشد که افراد می توانند منابع دیجیتالی خود مانند نرم افزار، برنامه ها و پرونده ها را در آن قرار دهند.

بنابراین با اصطلاحات ساده می توان گفت که ابر فضای ذخیره سازی مجازی در اینترنت است.

  • بسیاری از مردم ابر را با اینترنت مخلوط می کنند. با این حال، ابر فقط یک بخش از اینترنت است و نه کل آن.

رایانش یا محاسبه ابری

رایانش ابری به این ترتیب نامگذاری شده است زیرا اطلاعات قابل دسترسی از راه دور در ابر یا فضای مجازی یافت می شوند. رایانش ابری ارائه خدمات مختلف از طریق اینترنت است. این منابع شامل ابزارها و برنامه هایی مانند ذخیره سازی داده ها، سرورها، پایگاه های داده، شبکه و نرم افزار می شود.

ذخیره سازی مبتنی بر cloud به جای نگه داشتن فایل ها در یک دیسک سخت اختصاصی یا دستگاه ذخیره سازی محلی، ذخیره آنها را در یک پایگاه داده از راه دور امکان پذیر می کند. تا زمانی که یک دستگاه الکترونیکی به وب دسترسی داشته باشد، به داده ها و برنامه های نرم افزاری برای اجرای آن نیز دسترسی خواهد داشت.

محاسبات ابری به دلایلی از جمله صرفه جویی در هزینه، افزایش بهره وری، سرعت و کارایی، عملکرد و امنیت گزینه محبوب مردم و مشاغل است.

فناوری ابری چگونه کار می کند؟

 فناوری رایانش ابری به مردم این امکان را می دهد از منابع دیجیتالی ذخیره شده در فضای مجازی از طریق شبکه ها (اغلب شبکه های ماهواره ای) استفاده کنند. دز اصل به ما اجازه می دهد تا اطلاعات و برنامه ها را از طریق اینترنت بدون محدودیت مکان فیزیکی خود به اشتراک بگذاریم.

فناوری ابری
فناوری ابری

انواع سرویس های ابری

صرف نظر از نوع خدمات، سرویس های رایانش ابری مجموعه ای از توابع را در اختیار کاربران قرار می دهند از جمله:

  • پست الکترونیک
  • ذخیره سازی، تهیه نسخه پشتیبان و بازیابی اطلاعات
  • ایجاد و آزمایش برنامه ها
  • تجزیه و تحلیل داده ها
  • جریان صوتی و تصویری
  • تحویل نرم افزار در صورت تقاضا

چه کسانی از فناوری ابری استفاده می کنند؟

سازمان ها از هر نوع، اندازه و صنعت از ابر برای انواع مختلفی از موارد مانند پشتیبان گیری از داده ها، بازیابی ایمیل، دسک تاپ های مجازی، توسعه و آزمایش نرم افزار، تجزیه و تحلیل داده های بزرگ و برنامه های وب مشتری مدار استفاده می کنند.

به عنوان مثال: شرکت های مراقبت های بهداشتی از ابر برای ایجاد درمان های شخصی تر برای بیماران استفاده می کنند. شرکت های خدمات مالی از ابر برای کمک به کشف و پیشگیری از کلاهبرداری در زمان واقعی استفاده می کنند و سازندگان بازی های ویدیویی از ابر برای انتقال بازی های آنلاین به میلیون ها بازیکن در سراسر جهان استفاده می کنند.

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :