استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
وظایف مدیر بازاریاب دیجیتالی

یک استراتژی بازاریابی دیجیتال قوی برای موفقیت سازمانی در چشم انداز کسب و کار امروزی بسیار مهم است. شرکت هایی که در دنیای دیجیتال شکوفا می شوند، معمولا منابع قابل توجهی را به توسعه استراتژی های بازاریابی دیجیتال اختصاص می دهند. در این فرآیند، سازمان‌ ها از طریق پلت ‌فرم ‌های دیجیتال و اجتماعی مختلف به مشتریان دسترسی پیدا می ‌کنند و باعث افزایش درآمد مثبت، نرخ تبدیل بهبود یافته و تعامل با مشتریان خود می‌ شوند.

از دیدگاه سطح بالاتر، استراتژی بازاریابی فرآیند شناسایی اهداف بازاریابی خاص است. یک استراتژی بازاریابی کلی اهداف قابل دستیابی برای کانال های سنتی (چاپ، رادیو، پخش) و دیجیتال را برجسته می کند. بازاریابان با استفاده از استراتژی‌ ها و اهداف تعیین‌ شده، روش های مختلف بازاریابی لازم را برای دستیابی به آن اهداف استراتژیک ارزیابی می ‌کنند.

استراتژی دیجیتال مارکتینگ چگونه است؟

در عصری که بسیاری از مصرف ‌کنندگان با دستگاه‌ های تلفن همراه خود به تجارت می ‌پردازند، یک استراتژی بازاریابی دیجیتال به خوبی اجرا شده می ‌تواند برای موفقیت سازمانی حیاتی باشد. در این زمینه، حسابرسی وضعیت فعلی دارایی های رسانه ای یک سازمان مهم است. مشاهده از طریق یک لنز کلان، به این معنی است که بازاریابان باید رسانه های دارای مالکیت، پولی و درآمدی سازمان خود را ارزیابی کنند:

رسانه های تحت مالکیت – رسانه های متعلق به هر کانال ارتباطی است که یک سازمان در اختیار دارد و تحت کنترل کامل آنها عمل می کند. از وب ‌سایت ‌ها و وبلاگ ‌ها گرفته تا پادکست‌ ها و کانال ‌های ویدیویی، سازمان‌ ها می‌ توانند از رسانه ‌های متعلق به خود برای متناسب با هر استراتژی یا روش بازاریابی استفاده کنند.

رسانه پولی – رسانه پولی به محتوایی اطلاق می شود که اشخاص ثالث در ازای دریافت غرامت از مالک نمایش می دهند. محتوای حمایت شده ممکن است بازاریابی تأثیرگذار، PPC/SEM یا تبلیغات بومی باشد.

یک استراتژی بازاریابی دیجیتال قوی به دنبال به حداکثر رساندن تأثیر رسانه های دارای مالکیت، پولی و کسب درآمد است. این استراتژی های بازاریابی کانال ها و رویکردهای متعددی را در بر می گیرد که شامل محتوای وب سایت و وبلاگ ها و همچنین تبلیغات آنلاین، توصیفات و نظرات است. استراتژی دیجیتال مارکتینگ باید بر اساس نوع کسب و کار و صنعت مورد نظر تغییر کند.

استراتژی بازاریابی دیجیتال چگونه با روش ها یا کمپین های بازاریابی مرتبط است؟

استراتژی بازاریابی شامل شناسایی اهداف و راه هایی می باشد که ممکن است به آنها دست یابند. روش های بازاریابی بیانگر مراحل یا اقدامات خاصی است که برای دستیابی به آن اهداف لازم است. در فرآیند ایجاد استراتژی بازاریابی، بایستی روش هایی نیز برای ترسیم برنامه و جدول زمانی ایجاد شود.

کمپین های دیجیتال مارکتینگ اجرای استراتژی و روش ها هستند. روش های بازاریابی مورد استفاده برای اجرای این کمپین ها اغلب بر اساس کانال، مخاطبان و عوامل دیگر متفاوت است. یک کمپین بازاریابی دیجیتال موثر پیامی مشابه را در چندین کانال منعکس خواهد کرد.

چند نمونه رایج از تاکتیک های بازاریابی دیجیتال چیست؟

روش های دیجیتال مارکتینگ بی شماری وجود دارد که اغلب برای دستیابی به اهداف مختلف سازمانی و استراتژی های بازاریابی تنظیم می شوند. چندین روش رایج بازاریابی دیجیتال که بسیاری از سازمان ها با موفقیت به کار می برند عبارتند از:

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) – سئو به تمرین بهینه سازی محتوا برای بهبود رتبه در موتورهای جستجوی اصلی اشاره دارد. با پیروی از شیوه های سئو ثابت شده با تمام محتوای دیجیتال، سازمان ها بهتر می توانند از طریق موتورهای جستجوی اصلی به مشتریان احتمالی دسترسی پیدا کنند.

بازاریابی رسانه های اجتماعی  – SMMعمل استفاده از شبکه های رسانه های اجتماعی برای دستیابی به مشتریان و برقراری ارتباط با پیام های شرکتی است. کسب‌وکارهایی که از روش ‌های بازاریابی رسانه ‌های اجتماعی به طور مؤثر استفاده می ‌کنند، می ‌توانند مستقیماً از طریق کانال اجتماعی ترجیحی خود به مشتریان دسترسی پیدا کنند.

تبلیغات دیجیتال – تبلیغات دیجیتال به قرار دادن تبلیغات شرکت در مکان های مختلف آنلاین از جمله موتورهای جستجو و شبکه های رسانه های اجتماعی اشاره دارد. قرار دادن پولی در نتایج جستجو و تبلیغات پاپ آپ نمونه هایی از تبلیغات دیجیتال هستند.

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC) – تبلیغات PPC زیرمجموعه ای از تبلیغات دیجیتال است که در آن شرکت ها تبلیغات را با وب سایت شخص ثالث برای هدایت ترافیک آنلاین انجام می دهند. اما بر خلاف سایر اشکال تبلیغات، شرکت ها تنها زمانی هزینه تبلیغات PPC را پرداخت می کنند که کاربر روی لینک کلیک نماید.

استراتژی بازاریابی دیجیتال محتوا – بازاریابی محتوا روشی است برای استفاده از کانال های رسانه ای متعلق به یک شرکت برای هدف قرار دادن مشتریان احتمالی. وقتی شرکت‌ها محتوای با کیفیت بالا را به طور منظم ایجاد و ارسال می‌کنند، می‌تواند به بهبود رتبه‌بندی و افزایش ترافیک به وب‌سایت آنها کمک کند.

بازاریابی وب سایت – در حوزه بازاریابی محتوا، وب سایت یک سازمان ابزار بسیار قدرتمندی است. با ایجاد صفحات فرود با هدف جغرافیایی و بهینه‌ سازی، یک سازمان می ‌تواند به یک رهبر فکری در صنعت خود تبدیل شود و مشتریان را با پیام‌ های فراخوانی مؤثر جذب کند.

بازاریابی ایمیلی – برای ایجاد تعامل با پایگاه مخاطبان یا رشد روابط با مشتری استفاده می شود. خدمات بازاریابی ایمیلی ابزاری قوی با موفقیت ثابت شده است.

در مجموع، روش های بازاریابی مختلفی وجود دارد که سازمان ها هر روز از آنها استفاده می کنند. بازاریابان موفق می توانند اهداف را به وضوح شناسایی کنند و سپس روش های مناسب را برای دستیابی به آن اهداف انتخاب کنند، در حالی که تمرکز خود را بر استراتژی کلی، نیازهای تجاری و محدودیت های بودجه حفظ می کنند.

استراتژی بازاریابی دیجیتال

کلام آخر

استراتژی بازاریابی دیجیتال به روش های مدرن و قدیمی در تلاش است تا سایت شما را به روش های ارگانیک بالا برده و شغل شما را به صورت موثری ارتقا دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دیجیتال مارکتینگ و روش های موثر آن می توانید مقالات مربوطه را مطالعه نمایید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :