هرچیزی که درمورد سئو باید بدانید

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
بهینه سازی اصولی در سایت

آیا می خواهید SEO را یاد بگیرید اما نمی دانید از کجا شروع کنید؛ بهتر است، همه چیز درباره سئو را برای مبتدیان بخوانید تا  بهینه سازی موتور جستجو را به صورت کاملی بیاموزید، در این پست روش های اساسی و مهم را به صورت خلاصه ای آورده ایم تا با مروری بتوانید سایت خود را بهینه کنید.

سئو چیست؟

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) فرآیندی است که برای بهینه سازی وب سایت شما با هدف بهبود رتبه در نتایج جستجو و دریافت ترافیک ارگانیک (غیر پولی) به کار برده می شود. تاریخچه سئو به دهه 90 برمی گردد که برای اولین بار موتورهای جستجو ظهور کردند. امروزه این یک استراتژی بازاریابی ضروری و یک صنعت در حال رشد است. بهینه سازی موتور جستجو فقط بر نتایج جستجوی ارگانیک متمرکز است و بهینه سازی PPC را شامل نمی شود. هر دو SEO و PPC بخشی از بازاریابی موتورهای جستجو هستند.

به بیان ساده، سئو تمام اقداماتی است که شما انجام می دهید تا گوگل وب سایت شما را یک منبع با کیفیت در نظر بگیرد و آن را برای جست و جوهای مورد نظر شما رتبه بندی کند. اگرچه SEO مخفف “بهینه سازی موتور جستجو” است، اما با تسلط فعلی گوگل، ما می توانیم به سادگی از اصطلاح “بهینه سازی گوگل” استفاده کنیم. نیازی نیست همه عوامل و الگوریتم‌ های دقیقی که گوگل برای رتبه ‌بندی وب ‌سایت خود استفاده می ‌کند را بدانید. اما برای موفقیت باید اجزای کلیدی سئو را پوشش دهید.

یک راه آسان برای درک سه عامل مهم این است که یک کاسه سوپ را تصور کنید – سوپ SEO.

همه چیز درباره سئو

سه جنبه کلیدی سئو وجود دارد:

موارد فنی – کاسه نشان دهنده تمام جنبه های فنی است که باید پوشش دهید (اغلب به عنوان سئوی فنی یا درون صفحه نامیده می شود). بدون یک کاسه مناسب، چیزی برای نگه داشتن سوپ وجود نخواهد داشت.

محتوای عالی – سوپ نشان دهنده محتوای وب سایت شما است، محتوای با کیفیت پایین، هیچ گونه رتبه بندی ندارد.

بک لینک های با کیفیت – چاشنی نشان دهنده بک لینک هایی است که اعتبار وب سایت شما را افزایش می دهد. شما می ‌توانید محتوای عالی و یک وب ‌سایت کاملاً بهینه ‌سازی شده داشته باشید، اما در نهایت، باید با دریافت بک لینک‌ های باکیفیت، آخرین عنصر برای کامل کردن سوپ سئوی شما، قدرت را به دست آورید.

سئو داخل صفحه و سئو خارج از صفحه

اصطلاحات سئو داخلی و خارج از صفحه، فعالیت های سئو را بر اساس اینکه آیا آنها را در وب سایت انجام می دهید یا خیر، دسته بندی می کند. سئو داخلی هر کاری است که می توانید در وب سایت انجام دهید – از بهینه سازی محتوا تا جنبه های فنی.

  • تحقیق کلمات کلیدی
  • بهینه سازی محتوا
  • بهینه سازی تگ عنوان
  • بهینه سازی عملکرد صفحه
  • لینک سازی داخلی

هدف این است که هم محتوای کامل و هم UX ارائه دهد و در عین حال به موتورهای جستجو نشان دهد که صفحه درباره چه چیزی است. سئوی خارج از صفحه بیشتر در مورد دریافت بک لینک های با کیفیت است تا به موتورهای جستجو نشان دهد که وب سایت شما دارای اعتبار و ارزش است. لینک بیلدینگ ممکن است شامل تکنیک هایی مانند:

  • وبلاگ نویسی مهمان
  • ارتباط با ایمیل
  • لینک بیلدینگ شکسته

سئوی خارج از صفحه همچنین ارتباط تنگاتنگی با سایر حوزه های بازاریابی آنلاین دارد، مانند بازاریابی شبکه های اجتماعی و برندسازی، که تأثیر غیرمستقیم در ایجاد اعتماد و اعتبار وب سایت شما دارد. به یاد داشته باشید که یک استراتژی سئو موفق شامل فعالیت های سئو درون صفحه و خارج از صفحه است.

سئو کلاه سفید در مقابل سئو کلاه سیاه

کلاه سیاه و کلاه سفید ریشه در فیلم های وسترن دارند، آنها نماینده افراد بد و خوب بودند. در سئو، از این اصطلاحات برای توصیف دو گروه از سئوکارها استفاده می شود، کسانی که به قوانین تعیین شده توسط دستورالعمل های وب مستر گوگل پایبند هستند و کسانی که رعایت نمی کنند. سئو کلاه سیاه مجموعه ای از روش های غیراخلاقی برای بهبود رتبه یک وب سایت است.

این تکنیک ها می توانند شما را در مدت زمان کوتاهی به بالای نتایج جستجو برسانند، با این حال، موتورهای جستجو به احتمال زیاد دیر یا زود وب سایت را جریمه و ممنوع می کنند. از سوی دیگر، سئو کلاه سفید به تمام تکنیک های سئوی معمولی اشاره دارد که به دستورالعمل ها و قوانین پایبند هستند. این یک استراتژی بلند مدت است که در آن رتبه بندی خوب محصول جانبی بهینه سازی خوب، محتوای با کیفیت و رویکرد کاربر محور است.

همه چیز درباره سئو

موتورهای جستجو چیست؟

موتور جستجو یک ابزار آنلاین است که به افراد کمک می کند تا اطلاعات را در اینترنت پیدا کنند.

موتورهای جستجو چگونه کار می کنند؟

فرآیندی که در آن موتورهای جستجو کار می کنند، شامل این مراحل اصلی است:

  • خزیدن

خزیدن فرآیندی است که در آن موتورهای جستجو به طور مداوم تمام صفحات وب اینترنت را اسکن می کنند. آنها از قطعات کوچکی از برنامه ها (به نام خزنده یا ربات) برای دنبال کردن تمام لینک ها و کشف صفحات جدید (و همچنین به روز رسانی صفحاتی که قبلاً کشف کرده اند) استفاده می کنند.

  • نمایه سازی

پس از خزیدن وب سایت، اطلاعات ایندکس می شوند. موتورهای جستجو سعی می کنند تا صفحات را تجزیه و تحلیل و درک کنند، آنها را دسته بندی کرده و در فهرست ذخیره کنند.

فهرست موتورهای جستجو اساساً یک کتابخانه غول پیکر از تمام وب سایت های خزیده شده با یک هدف واحد است، درک آنها و در دسترس قرار دادن آنها برای استفاده به عنوان یک نتیجه جستجو می باشد.

  • انتخاب نتایج

هنگامی که کاربر اینترنت یک عبارت جستجو را ارسال می کند، موتور جستجو در فهرست جستجو کرده و بهترین نتایج را به دست می آورد. فهرست نتایج به عنوان SERP (صفحه نتایج موتورهای جستجو) شناخته می شود.

  • نمایش نتایج جستجو به کاربر

الگوریتم گوگل

الگوریتم جستجوی گوگل به عنوان یک اصطلاح کلی برای اشاره به همه الگوریتم ‌ها، سیستم ‌های یادگیری ماشینی و فناوری‌ هایی که گوگل برای رتبه ‌بندی وب‌سایت‌ ها استفاده می‌ کند، استفاده می ‌شود.

برای ارائه بهترین نتایج سئو، آنها عوامل مختلفی را در نظر می گیرند که عبارتند از:

معنی پرس و جو – موتور جستجو باید بفهمد کاربر دقیقاً به دنبال چه چیزی است

ارتباط صفحات – صفحه باید با عبارت جستجو مرتبط باشد

کیفیت محتوا – موتور جستجو سعی می کند بهترین نتایج را از نظر کیفیت محتوا انتخاب کند

قابلیت استفاده از صفحات – صفحات نیز باید قابل استفاده باشند (از نظر دسترسی، خوانایی، ایمنی و غیره)

زمینه و تنظیمات – مکان، تنظیمات و تاریخچه جستجوهای کاربر در نظر گرفته می شود.

کلام آخر

برای آموزش همه چیز درباره سئو می توانید با امن اس اس ال تماس بگیرید تا اطلاعات دقیقی از این حالت داشته باشید، همچنین برای بالا بردن ترافیک سایت خود، پلن های سئو سایت ما را مرور کنید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :