گوگل اسکولار چیست؟

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
گوگل اسکولار

Google Scholar موتور جستجویی است که به کاربران امکان می دهد تا منابع دانشگاهی و ادبیات علمی مانند چکیده ها، مقالات تمام متن، پایان نامه ها، کتاب ها و موارد دیگر را از بسیاری از رشته ها جستجو کنند. همچنین شامل دسترسی به رویه قضایی می شود. به این صوزت شما می توانید با استفاده از گوگل اسکولار به مقالات معتبر در دنیا دسترسی داشته باشید. در این مقاله به صورت خلاصه ای با این ابزار و موتور جستجو آشنا می شوید.

گوگل اسکولار

Google Scholar به طور خاص برای مطالب علمی مانند مقالات مجلات، گزارش های تحقیقاتی، پایان نامه ها و پایان نامه ها، پیش چاپ ها، گزارش های فنی، پتنت ها، نسخه های خطی در حال آماده سازی، مقالات کاری و بسیاری از انواع اسناد دیگر جستجو می کند.

وقتی در Google Scholar جستجو می کنید، لیستی از استنادها دریافت می نمایید.

  • اگر کتابخانه وارنر مشترک عنوان مجله باشد
  • در صورتیکه محقق مقاله را در وب سایت خود قرار داده است.
  • اگر از یک مجله دسترسی باز وجود داشته باشد

سیستم وزن دهی در اسکولار

Google Scholar قصد دارد اسناد را به روشی که محققان انجام می‌دهند، رتبه‌بندی کند، متن کامل هر سند، جایی که منتشر شده است، توسط چه کسی نوشته شده و همچنین تعداد دفعات و چند وقت اخیر، در سایر متون علمی مورد استناد قرار گرفته است. مرتبط ترین نتایج همیشه در صفحه اول ظاهر می شوند.

به یاد داشته باشید، هدف گوگل این است که دنیای اطلاعات را در دسترس قرار دهد. ارزیابی انتقادی مواد تحقیق هنوز بر عهده محققین است.

گوگل در وب عمیق (معروف به Deepnet، وب نامرئی یا وب پنهان) جستجو نمی کند. این عبارات به محتوای وب جهانی اشاره دارد که بخشی از وب سطحی نیست که توسط موتورهای جستجو نمایه شده است. تخمین زده می شود که وب عمیق چندین مرتبه بزرگتر از وب سطحی است این بدان معنی است که گوگل اسکولار نمی تواند هر چیزی را که ممکن است برای شما مفید باشد، پیدا کند.

آیا Google Scholar برای تحقیق من مناسب است؟

هنگام استفاده از Google Scholar، در نظر گرفتن این سؤالات مفید است.

چه ویژگی هایی دارد که به من کمک می کند تا نتایج مرتبط را دریافت نمایم؟
این ابزار چه کاری را به خوبی انجام می دهد؟
چه کاری را ضعیف انجام می دهد؟
به عنوان یک ابزار تحقیقاتی، Google Scholar برای بسیاری از کارها خوب است و برای کارهای دیگر به خوبی نیست. هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده از Google Scholar یا یکی از پایگاه های داده اشتراک کتابخانه، لطفاً موارد زیر را در نظر داشته باشید:

گوگل اسکولار برای موارد زیر استفاده می شود

کمک به محقق مبتدی در شناسایی عناوین مجلات و نویسندگان مرتبط با موضوعات مورد علاقه.
یافتن «ادبیات خاکستری» مانند مجموعه مقالات کنفرانس. این شامل بسیاری از مقالات است که در سایر خدمات نمایه سازی گنجانده نمی شوند.
یافتن منابع مبهم که یافتن آنها در پایگاه های داده معمولی دشوار است.
دسترسی به کتاب ها و مقالات در یک جستجو
مکان یابی اطلاعات بیشتر در مورد نقل قول های جزئی


گوگل اسکولار نمی تواند …

  • مرتب سازی/جستجو بر اساس رشته انضباطی
  • بر اساس عنوان مرور کنید
  • محدود کردن نتایج جستجو
  • جستجو در وب عمیق

نکته!

در این ابزار ممکن است فهرست بلندبالایی از نتایج دریافت کنید، اما فقط به متن مقالاتی دسترسی خواهید داشت که کتابخانه وارنر برای آنها اشتراک پولی دارد یا به صورت رایگان در دسترس هستند. می توانید مقالات امانت بین کتابخانه ای را که در Google Scholar بینید و از طریق ابزار امانت بین کتابخانه ای Rapid ILL در دسترس شما باشد.
همه چیز در Google Scholar علمی نیست. Google Scholar وب سایت های دانشگاهی (.edu) و همچنین مجلات و وب سایت های ناشران را جستجو می کند. نتایج جستجو می‌تواند شامل پاورپوینت‌ها، اطلاعیه‌های خبری یا مطالب منتشر نشده و همچنین مقالات و کتاب‌ها باشد.

گوگل اسکولار

کلام آخر

با استفاده از گوگل اسکولار می توانید اکثر مقالات علمی را بررسی کرده و در پایان نامه ها یا مقالات خود لحاظ کنید.

اگر می خواهید رزومه دانشگاهی خود را به صورت سایتی برای دانشگاه های معتبر در سراسر جهان ارسال کنید، همین الان با ما تماس بگیرید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :