موارد استفاده از کنسول گوگل

دسته بندی ها : سئو پریا اصبری
گوگل سرچ کنسول

اگر صاحب وب سایت یا صاحب کسب و کاری هستید که سعی در بهینه سازی سایت خود دارید، احتمالاً در مورد گوگل سرچ کنسول شنیده اید. ابزاری رایگان که توسط گوگل ارائه شده است تا به مدیران وب سایت کمک کند تا وب سایت خود را بررسی نمایند.

دلایل استفاده از گوگل سرچ کنسول

کنسول جستجو به دلیل همه ابزارهایی که برای اطمینان از عملکرد خوب وب سایت ها در جستجوی گوگل و همچنین ابزارهایی که برای ردیابی موفقیت و تجزیه و تحلیل ترافیک خود به آنها ارائه می دهد، یک منبع ارزشمند برای بازاریابان است. کنسول جستجو علاوه بر اطلاعات آماری و داده‌ ها، ابزارهایی را به وب مسترها برای رفع مشکلاتی که می‌ تواند مانع از عملکرد خوب آنها شود، ارائه می ‌دهد.

کنسول جستجوی گوگل چیست؟

Google Search Console ابزاری رایگان است که به کاربران کمک می کند تا:

  • اندازه گیری ترافیک سایت
  • بررسی عملکرد کلمات کلیدی
  • برطرف کردن مشکلات
  • دریافت پیام هایی از Google در مورد وب سایتشان
  • بینشی در مورد نحوه عملکرد یک وب سایت در جستجوی ارگانیک
  • ارائه روش هایی جهت ایجاد تنظیمات در سایت فهرست
  • ابزاری مناسب برای تنظیم استراتژی سئو

گوگل سرچ کنسول تقریباً 15 سال پیش توسط گوگل راه اندازی شد.

کنسول جستجوی گوگل در چه مواردی استفاده می شود؟

کنسول جستجو یک پلتفرم بسیار قدرتمند است که ابزارهای مختلف زیادی را برای اهداف گوناگون ارائه می دهد.

همانطور که می دانیم بین Google Search Console و Google Analytics همپوشانی وجود دارد، زیرا هر دو به شما اجازه می‌ دهند تا ترافیک سایت خود را اندازه‌ گیری کرده و ترافیک را بر اساس URL و موبایل در مقابل دسکتاپ تقسیم کنید.

استفاده از کنسول جستجوی گوگل برای ترافیک

برای بسیاری از مشاغل آنلاین با ارزش ترین منبع در کنسول سرچ گوگل، گزارش عملکرد است. همانطور که از نام آن پیداست این بخش از پلتفرم اطلاعات مهمی در مورد عملکرد ارگانیک خود به بازاریابان و کسب و کارها می دهد و می تواند به آنها کمک کند تا KPI های مهم را برای موفقیت در کار و رشد مستمر دنبال نمایند.

گزارش عملکرد

معیارهایی را در مورد ترافیک ارگانیک وارد شده به وب ‌سایت‌ های کسب ‌و کار و همچنین هر URL فردی نشان می ‌دهد. جزئیات مربوط به کلیک ها، نمایش ها، نرخ کلیک و میانگین رتبه بندی کلمات کلیدی را ارائه می کند.

گوگل سرچ کنسول

کلیک ‌ها:

این معیار تعداد کلیک ‌های جستجوی Google را نشان می‌ دهد که منجر به بازدید کاربران سایت شما می ‌شود. برخلاف Google Analytics، این کلیک‌ ها لزوماً نشان‌ دهنده جلسات کاربر (کل دوره زمانی که کاربر سایت را مرور می ‌کند) یا حتی بازدید های صفحه (تعداد دفعاتی که یک صفحه در کل مشاهده می ‌شود) نیست.

Impressions:

این به عنوان تعداد پیوند هایی به سایت شما توسط کاربر در نتایج گوگل سرچ کنسول مشاهده می شود (حتی اگر نتیجه در مشاهده پیمایش نشده باشد). یک راه ساده‌ تر برای توصیف آن این است که برداشت‌ ها تعداد دفعاتی هستند که سایت شما در نتایج جستجو ظاهر می‌ شوند، حتی اگر کلیکی دریافت نکنند. اگر نتایج شما در صفحه بعدی نتایج جستجویی که جستجوگر روی آن کلیک نکرده است ظاهر شود، به عنوان نمایش حساب نمی شود.

CTR:

این متریک مخفف نرخ کلیک است. درواقع اندازه گیری تعداد کلیک هایی که سایت دریافت کرده، تقسیم بر تعداد نمایش های دریافت شده است.

میانگین موقعیت:

این به معنای میانگین موقعیت بالاترین نتیجه از سایت شما برای یک کلمه کلیدی معین است. میانگین در اینجا داده می شود زیرا موقعیت اغلب در نوسان می باشد.

اینکه این معیارها برای چه استفاده می شوند بستگی به خود فرد دارد. ارزش تجاری این کار به شرکت های آنلاین راه هایی می دهند تا مستقیماً موفقیت کمپین های SEO خود را اندازه گیری کنند.

استفاده از کنسول سرچ گوگل برای سلامت سایت فنی

جنبه ارزشمند دیگری از کنسول سرچ گوگل وجود دارد که برای کسب و کارهای دیجیتال مهم است. علاوه بر داده ‌های آماری که می‌ تواند به اطلاع ‌رسانی استراتژی‌ های بازاریابی شما کمک کند، کنسول جستجو نیز به گونه‌ای طراحی شده است که مطمئن شود خطا هایی که می ‌توانند به رتبه ‌بندی شما آسیب بزنند، نداشته باشید.

گزارش نقشه سایت

  • بخش نقشه سایت کنسول جستجو برای ارسال لیست کل صفحات سایت استفاده می شود تا ربات گوگل بتواند راحت تر و سریعتر آنها را کرول کند.
  • می ‌توانید از گزارش نقشه‌های سایت برای اطلاع ‌رسانی به Google در مورد نقشه ‌های سایت جدید دامنه خود، مشاهده تعداد دفعات خزیدن آن ‌ها و مشاهده خطاهایی که Google هنگام تجزیه نقشه‌ های سایت ارسالی شما با آن مواجه شده است، استفاده نمایید.
  • همچنین اطلاعاتی در مورد تعداد URL های جدیدی که توسط گوگل مستقیماً از نقشه سایت شما کشف شده اند، ارائه می دهد.

ابزار بازرسی URL

همچنین می‌توانید وضعیت و عملکرد هر URL را در سایت خود با آزمایش آنها در ابزار بازرسی URL در کنسول جستجو بررسی کنید.

نتیجه گیری

گوگل سرچ کنسول یک ابزار مهم برای هر کسب و کاری است که برای تجربه کاربری یا ایجاد سرنخ از طریق ترافیک ارگانیک به وب سایت خود متکی می باشد.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :