چگونه در 8 مرحله یک وب سایت وردپرس بسازیم؟

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
سئو تکنیکال

برای اینکه بتوانید سایت خود را به عنوان یک فروشگاه کوچک و یا یک شرکت بزرگ راه اندازی کنید، لازم است از یک پلتفرم معتبر استفاده کنید، راه های زیادی برای ساخت یک وب سایت وجود دارد، اما وردپرس به دلیل تطبیق پذیری و قابلیت سفارشی سازی یکی از محبوب ترین گزینه ها است. در این راهنما، ما روش ایجاد سایت با وردپرس را تنها در چند مرحله ساده آورده ایم.

مزایای وردپرس

وردپرس محبوب ترین پلت فرم وبلاگ نویسی است که بیش از 43 درصد از سایت ها توسط آن ساخته شده اند. شما می توانید برای ساخت وب سایت ها، وبلاگ ها، پورتال های پیچیده، وب سایت های تجاری و همچنین برنامه های کاربردی، همه با گزینه های انعطاف پذیر و سفارشی سازی گسترده استفاده کنید. نرم افزار WordPress.org رایگان و متن باز است، همچنین توسط جامعه بزرگی از توسعه دهندگان و کاربران پشتیبانی می شود که همیشه در حال ایجاد افزونه ها، ویجت ها، تم ها و سایر موارد مفید هستند.

روش ایجاد سایت با وردپرس

1. میزبانی وب و نام دامنه

اولین قدم در هنگام ساخت یک وب سایت وردپرس، دریافت میزبانی وب است، شما باید از یک سرویس میزبانی وب استفاده کنید. برای خرید هاست روی لینک کلیک کرده و یا با پشتیبانان ما تماس بگیرید تا در ثبت دامنه نیز به شما کمک کنند.

2. یک قالب وردپرس نصب کنید

امن اس اس ال با نصب وردپرس کار شما را در این مرحله آسان می کند. پس از آن بایستی به حساب کاربری خود (yourdomain.com/wp-admin) به داشبورد وردپرستان وارد شده و از پنل سمت چپ، «موضوع» را انتخاب کنید، روی «افزودن جدید» در بالای صفحه کلیک کرده و “آپلود تم” را انتخاب کنید. “Install” را انتخاب کرده و سپس روی “فعال کردن” کلیک نمایید.

3. روش ایجاد سایت با وردپرس؛ پلاگین ها را نصب کنید

پس از نصب تم خود، در مرحله بعد، باید همه افزونه های مورد نیاز را نصب و فعال کنید و علاوه بر افزونه ‌هایی که با موضوع شما ارائه می‌ شوند، هزاران مورد برای انتخاب وجود دارد که می‌ توانند هر کاری را انجام دهند، از افزایش امنیت سایت گرفته تا افزودن چت زنده یا تبدیل ویرایشگر صفحه شما به یک ویرایشگر کشیدن و رها کردن. با این حال، سعی کنید تعداد افزونه ‌هایی را که استفاده می‌کنید محدود نمایید، زیرا تعداد زیاد آن می‌تواند سرعت وب‌ سایت شما را کند کرده و یا باعث خرابی افزونه‌ های دیگر شود.

به عنوان مثال، ما افزونه های زیر را برای هر وب سایت تجاری توصیه می کنیم:

Yoast SEO: این افزونه به شما کمک می کند تا پست های خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.

Google Analytics: ترافیک و فعالیت وب سایت خود را ردیابی کنید.

Jetpack: این افزونه امنیت، نگهداری و بهبود عملکرد وب سایت شما را فراهم می کند.

Akismet: از سایت خود در برابر نظرات اسپم در پست های وبلاگ خود محافظت کنید.

Elementor: از یک پلاگین صفحه ساز مانند Elementor برای تبدیل ویرایشگر صفحه خود به یک ویرایشگر کشیدن و رها کردن مبتدیان استفاده کنید.

در اینجا نحوه نصب افزونه های وردپرس آورده شده است:

  • از داشبورد وردپرس خود، “plugins” را از منوی عمودی سمت چپ انتخاب کنید.
  • از منوی کشویی روی «افزودن جدید» کلیک کنید.
  • نام افزونه ای را که می خواهید نصب کنید، تایپ نمایید.
  • روی “Install now” و سپس “activate” کلیک کنید.

4. روش ایجاد سایت با وردپرس؛ تنظیمات وردپرس را پیکربندی کنید

قبل از شروع سفارشی ‌سازی صفحات وب و ایجاد محتوای سایت، باید تنظیمات خود را پیکربندی کنید، مانند نشان دادن صفحه اصلی و صفحه پست ‌های وبلاگ و همچنین به‌روزرسانی نام، برچسب و نماد سایت.

5. ایجاد صفحات

وب سایت کسب و کار شامل تعدادی صفحه مانند صفحه اصلی، خدمات، قیمت، درباره ما و تماس با ما است. در اینجا نحوه ایجاد و یا سفارشی کردن صفحات در وردپرس آورده شده است:

  • از داشبورد وردپرس، از منوی عمودی سمت چپ به “صفحات” بروید.
  • برای ایجاد یک صفحه جدید، روی “افزودن جدید” کلیک کنید
  • برای سفارشی کردن یک صفحه موجود، به “همه صفحات” بروید و سپس صفحه را از لیست صفحات پیدا کنید و روی “ویرایش” کلیک کنید.
  • اگر یک افزونه صفحه ساز نصب کرده اید، گزینه ویرایش با صفحه ساز را در بالا انتخاب کنید (به عنوان مثال، “ویرایش با Elementor”).
  • کپی سایت خود را بنویسید و صفحات خود را سفارشی کنید
  • وقتی کارتان تمام شد، روی انتشار کلیک کنید.
  • این مراحل را برای هر صفحه دیگری که می خواهید ایجاد کنید، تکرار نمایید.
روش ایجاد سایت با وردپرس

6. منوی خود را تنظیم کنید

اکنون که صفحات خود را تنظیم کردید، منوی خود را ایجاد و پیکربندی کنید. به این صورت است که بازدیدکنندگان در سایت شما حرکت می کنند و بنابراین بسته به موضوع شما، ممکن است بیش از یک منو داشته باشید (مانند یک منو در بالای سایت و یکی در فوتر).

7. روش ایجاد سایت با وردپرس؛ اولین پست وبلاگ خود را بنویسید (اختیاری)

علاوه بر صفحات وب، بسیاری از کسب و کارها ترجیح می دهند، پست های وبلاگ را اضافه کنند تا احتمال یافتن آنها در موتورهای جستجو مانند گوگل افزایش یابد. برای نوشتن یک پست وبلاگ، از منوی عمودی سمت چپ به «پست‌ ها» بروید و روی «افزودن جدید» کلیک کنید. از آنجا، می توانید پست وبلاگ را همانطور که یک صفحه وب را ویرایش می کنید، ویرایش نمایید. یک تفاوت این است که بر خلاف یک صفحه، می توانید یک پست وبلاگ بنویسید و سپس برای انتشار آن در تاریخ بعدی برنامه ریزی کنید.

در اینجا نحوه ایجاد یک پست وبلاگ در وردپرس آورده شده است:

  • “پست ها” را از پنل سمت چپ داشبورد خود انتخاب کنید و روی “افزودن جدید” کلیک نمایید.
  • نام پست را تایپ کنید
  • دسته ای را که می خواهید محتوا را در آن قرار دهید، انتخاب کنید.
  • مطالب خود را بنویسید
  • وقتی کارتان تمام شد، روی انتشار کلیک کنید.

8. سایت خود را بازاریابی کنید

لازم است برای بازاریابی وب سایت خود برنامه ریزی کنید. در اینجا چند مورد از موثرترین راه ها برای بازاریابی سایت شما آورده شده است:

  • URL خود را به کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید تا به رتبه بندی سریعتر کمک نمایید.
  • حساب ‌های رسانه‌ های اجتماعی را برای وب‌ سایت خود ایجاد کنید و پیوندهایی را در پست‌ های خود بگنجانید
  • وب سایت خود را به دایرکتوری های آنلاین مرتبط ارسال کنید.
  • یک حساب Google My Business ایجاد کنید تا در جستجوی محلی پیدا شوید.

بهترین راه برای بازاریابی یک وب سایت استفاده از انواع این استراتژی ها است که به سایت شما کمک می کند تا در معرض دید قرار گیرید.

روش ایجاد سایت با وردپرس

کلام آخر

ما در این پست روش ایجاد سایت با وردپرس را در 8 مرحله ساده آورده ایم شما می توانید با کمک یک شرکت معتبر مانند امن اس اس ال سایت فروشگاهی، وبلاگی، شرکتی و… خود را با کم ترین هزینه راه اندازی کنید، برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره های لازم با ما در تماس باشید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :