چگونه سرعت سایت را افزایش دهیم؟
در سال 2006، آمازون طی تصمیمی ناگهانی گزارشهای مبنی بر افزایش یک درصدی درآمد خود را به ازای هر 100میلی ثانیه سرعت بخشیدن به وبسایتش منتشر کرد. همین مسئله منجر شد تا گوگل بیان کند، زین پس یکی از عوامل مهم رتبهبندی وبسایتها، سرعت آنهاست. به گونهای که امروزه، سرعت سایت به عنوان یکی از عوامل اصلی در بازاریابی دیجیتالی شناخته میشود و شرکتها و صاحبان سرمایه در تلاشاند تا با راهکارهای موجود به این مهم دست پیدا کنند. با توجه به اهمیت این موضوع در نظر داریم در ادامه این مقاله توضیحاتی در این زمینه خدمت شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
مواردی که در سرعت سایت تاثیرگذار است
متأسفانه، با وجود اطلاع رسانیهای گستردهای که انجام میشود و پیشرفتهایی که در علم و تکنولوژی رخ داده، اکثر وبسایتهای فعال از سرعت پایینی برخوردارند و عملکرد بسیار ضعیفی از خود ارائه میدهند. باید بدانید که این مسئله تاثیر مستقیمی بر درآمد آنها خواهد داشت. به نوعی بهینهسازی سرعت سایت روی تبدیل مشتریان بالقوه به مشتریان بالفعل اثر میگذارد و میتواند فروش شمارو به طور قابل توجهی افزایش دهد. در حقیقت طی آمار منتشر شده، بسیاری از کاربران انتظار دارند، وبسایتها در مدت دو ثانیه الی کمتر بارگیری شوند. حتی عدهای از کاربران صفحهای را که بیش از 3ثانیه از لود شدنش بگذرد رها میکنند.
پس اگر سایت شما بیش از سه ثانیه برای بارگذاری زمان لازم دارد، تقریبا نیمی از بازدیدکنندگان خود را از دست دادهاید. که این ضربه بزرگی برای تبدیل نرخ احتمالی مشتریان شما به حساب خواهد آمد. با این اوصاف، اگر سایت فروش آنلاین داشته باشید، هر چقدر سرعت سایتتان بیشتر باشد، حتما فروشتان افزایش خواهد یافت. اما چه مواردی بر افزایش سرعت سایت تاثیرگذار خواهد بود؟
- مدت زمان ماندگاری کاربران در وب سایت شما
- تعداد نرخ تبدیل کاربران به مشتریان بالفعل
- مبلغ پرداختی شما برای تبلیغات کلیکی یا CPC
- سئو محتوا و سایت
تأثیر سرعت وبسایت در بازدید
اکنون که گوگل هنگام رتبه بندی سایتها سرعت سایت را در نظر میگیرد، بارگذاری سایت شما نیز میتواند بر چگونگی دسترسی آسان کاربران تأثیر بگذارد. خوب است بدانید، برای نخستین بار در سال 2015 تعداد جستجوی موبایل نسبت به دسکتاپ افزایش چشمگیری یافت. از سال 2017، گوگل رتبهبندی نتایج جستجو را بر اساس نسخههای موبایل آغاز کرده است. در واقع گوگل نمیخواهد کاربران خود را به سمت سایتهایی هدایت کند، که دیر لود میشوند یا عملکرد خوبی در دستگاههای مختلف ندارند.
در نتیجه، تجربه کاربر در تلفن همراه نقش مهمی در امتیاز سایت خواهد داشت. اکنون صفحات بر اساس تجربهای که در اختیار کاربران موبایل قرار میدهند، ایندکس شده و رتبه بندی میشوند. بنابراین اگر میخواهید امتیاز بالا به دست آورید و بازدید را بهبود ببخشید، ضروری است زمان بارگذاری وبسایت را کاهش دهید و سایتی طراحی کنید، که تجربه کاربری آسان و سریع را در هر مرورگر و هر دستگاهی به بهترین شکل ارائه نماید.
چند روش مهم برای افزایش سرعت سایت
*تصاویر بهینه شده: یکی از عوامل مهم افزایش سرعت سایت حجم صفحات میباشد. همانطور که میدانید، تصاویر تاثیر زیادی در افزایش حجم وبسایت دارند، بهتر است از فرمتهای JPG و اندازههای کوچک استفاده نمایید.
*قالب مناسب: استفاده از قالبی که به درستی کدنویسی شده و در عین حال ساده و سبک است، در افزایش سرعت سایت نقش مهمی دارد. سعی کنید از قالبهایی که انیمیشنهای غیر ضروری متحرک دارند، استفاده نکنید، زیرا این قالبها باعث کند شدن سرعت میشوند.
* افزونه کش: این افزونه کمک میکند، تا با اولین بارگذاری، بخشی از اطلاعات ثابت سایت مانند تصویرها و فایلهای CSS در حافظه مرورگر کاربر ذخیره شود و برای دفعات بعدی زمان لود شدن کوتاهتر باشد. مثلا در وردپرس میتوانید از افزونههایWPFFPC , WP Rocket استفاده کنید.
* افزونههای مناسب: افزونهها حجم زیادی دارند و اگر کدنویسی ضعیفی داشته باشند، باعث کاهش سرعت سایت میشوند. پس سعی کنید، از پلاگینهایی مناسب و با سرعت بالا استفاده نمایید.
سخن آخر
امروزه با پیشرفت تکنولوژی، مردم بیشتر وقت خود را در اینترنت میگذرانند و حتی بسیاری از کالاهای مورد نیازشان را به صورت آنلاین خریداری میکنند. همانطور که ذکر شد سرعت صفحه، نقش مهمی در تجربه کاربر ایفا مینماید. سرعت روی همه موارد مهم بیزینس شما مانند ترافیک صفحه، نرخ تبدیل، رضایت و وفاداری مشتری تاثیرگذار است. بنابراین اجازه ندهید سرعت سایت، شما را از تحقق رویای خود برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق آنلاین دور نماید.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران