مراحل راه اندازی سایت وردپرس

دسته بندی ها : تکنولوژی, سئو, گواهینامه ssl, مقالات پریا اصبری
نحوه راه اندازی سایت وردپرس

آیا به دنبال ساخت یک وب سایت هستید؟ ما در این مقاله جامع ترین نحوه راه اندازی سایت وردپرس را بدون یادگیری کدنویسی آورده ایم. با این حال، اگر به کمک نیاز دارید، می توانید با تیم متخصص ما تماس بگیرید.

برای ساخت یک وب سایت به چه چیزهایی نیاز داریم؟

در نحوه راه اندازی سایت وردپرس به دو مورد زیر نیاز دارید.

نام دامنه: نام دامنه آدرس وب سایت شما در اینترنت است. این همان چیزی است که کاربران شما در مرورگرهای خود تایپ می کنند تا به سایت شما برسند

میزبانی وردپرس: همه وب سایت های موجود در اینترنت به یک میزبان وب برای ذخیره فایل های وب سایت خود نیاز دارند. اینجا خانه وب سایت شما در اینترنت خواهد بود.

بهترین پلت فرم وب سایت کدام است؟

وردپرس، محبوب ترین پلت فرم وب سایت در جهان است. تقریباً 43٪ از تمام وب سایت های موجود در اینترنت را تامین می کند.

نحوه راه اندازی سایت وردپرس

آموزش ساخت یک وب سایت

مرحله 1. راه اندازی

یکی از رایج ترین اشتباهاتی که مبتدیان مرتکب می شوند، انتخاب پلت فرم وب سایت اشتباه است. وردپرس دارای هزاران طرح و افزونه است که به شما امکان می دهد، هر نوع وب سایتی را ایجاد کنید. پس از انتخاب نام دامنه و انتخاب میزبان مراحل زیر را دنبال نمایید.

مرحله 2. وردپرس را نصب کنید

شما می توانید با خرید هاست از شرکت ما، سایت وردپرس خود را داشته باشید. متخصصان ما به شما در این کار کمک می کنند. در مرحله بعدی شما می توانید با مراجعه مستقیم به yoursite.com/wp-admin/ مستقیماً از مرورگر خود وارد داشبورد وردپرس شوید.

پس از راه اندازی وردپرس، شما آماده هستید که طراحی وب سایت خود را با انتخاب یک قالب و ایجاد صفحات جدید سفارشی کنید.

مرحله 3. تم خود را انتخاب نمایید

قالب های وردپرس به صورت حرفه ای طراحی شده اند که با نصب آن ها می توانید ظاهر وب سایت خود را تغییر دهید. همچنین می توانید آنها را بر اساس فیلترهای محبوب، جدیدترین، برجسته و همچنین سایر فیلترها (مانند صنعت، چیدمان و غیره) مرتب کنید. برای اطلاعات بیشتر از قالب ها مقاله قالب ساده وردپرس را مطالعه فرمایید.

مرحله 4. محتوا را به سایت خود اضافه کنید

وردپرس دارای دو نوع محتوای پیش فرض به نام پست و صفحه است. پست ها بخشی از عملکرد وبلاگ نویسی هستند. از طرف دیگر، صفحات به معنای محتوای ثابت مانند صفحه درباره شما، صفحه تماس، سیاست حفظ حریم خصوصی، صفحه فرود سفارشی و غیره هستند.

به طور پیش فرض، وردپرس پست های وبلاگ شما را در صفحه اول وب سایتتان نشان می دهد. می توانید آن را تغییر دهید. همچنین می توانید یک صفحه جداگانه برای وبلاگ یا بخش اخبار خود ایجاد کنید.

مرحله 5. سفارشی کردن و بهینه سازی وب سایت

اکنون که مقداری محتوا برای وب سایت خود ایجاد کرده اید، می توانید آن را سفارشی کنید و همه آن را به شکلی قابل ارائه برای کاربران خود قرار دهید.

  • راه اندازی صفحه اول استاتیک
  • تغییر عنوان سایت
  • تنظیمات نظرات
  • ایجاد منوهای ناوبری و …

مرحله 6. نصب پلاگین ها

افزونه های وردپرس مانند برنامه هایی برای سایت وردپرس شما هستند. آنها به شما امکان می دهند ویژگی ها و سفارشی سازی ها را به سایت وردپرس خود اضافه کنید.

کلام آخر

ما در این مقاله به طور خلاصه نحوه راه اندازی سایت وردپرس را بررسی کردیم. برای راه اندازی سایت خود می توانید از متخصصان ما کمک بگیرید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :