چگونه سایت خود را به گوگل معرفی کنیم؟

دسته بندی ها : تکنولوژی, سئو نفیسه رفیع پور
معرفی سایت به گوگل

دیده شدن و حضور در ارائه دهندگان محبوب موتور های جستجو، یکی از مهم ترین عوامل موفقیت یک وب سایت است. برای اینکه در گوگل، بینگ یا یاهو پیدا شوید، ابتدا باید وب سایت خود را در فهرست آن ها ثبت نمایید. ما به شما نشان می دهیم که چگونه فرایند معرفی سایت به گوگل را انجام دهید. انجام این مراحل زمانبر و سخت خواهد بود و نیازمند تجربه است؛ از این رو مجموعه امن اس اس ال انجام خدمات مدیریت سایت و معرفی سایت به گوگل که در واقع جزئی از خدمات سئو محسوب می شود را برای بیزینس های مختلف ارائه می دهد(:

مراحل معرفی سایت به گوگل

تقریباً دو سوم جستجو های اینترنتی در سراسر جهان از طریق گوگل انجام می شود. با میلیارد ها بازدید کننده روزانه، این موتور جستجو به رابط مرکزی شبکه جهانی وب تبدیل شده است. برای کسانی که پروژه های اینترنتی حرفه ای را اجرا می کنند، حضور در نتایج جستجوی Google پیش شرط اساسی برای یک تجارت آنلاین موفق است و وب سایت ها تنها در صورتی در موتور جستجو یافت می شوند که در فهرست Google ثبت شده باشند. دو گزینه برای کسانی که می خواهند در پایگاه داده فهرست شوند وجود دارد: یا منتظر بمانید تا یک خزنده موتور جستجو فضای وب شما را از طریق پیوند خارجی دریافت کند، یا با ارسال سایت خود به Google امور را به دست خود بگیرید.

یک حساب Google ایجاد کنید

برای ارسال URL خود به Google، ابتدا باید وارد صفحه شروع Google شوید و یک حساب ایجاد کنید؛ ثبت نام کاملاً رایگان است. روی دکمه “ورود به سیستم” کلیک کنید و سپس “ایجاد حساب” را انتخاب نمایید. سپس Google شما را از طریق مراحل ثبت نام راهنمایی می کند. اگر قبلاً در Google ثبت نام کرده اید این مرحله ها را رد کنید.

Google Search Console را راه اندازی کنید

کنسول جستجوی Google در آدرس زیر موجود است:

search.google.com/search-console

معرفی سایت به گوگل
معرفی سایت به گوگل

ارسال سایت به Google

در کنسول جستجوی Google، وب سایت خود را در نوار کناری سمت چپ ثبت می کنید. برای انجام این کار، بر روی دکمه “افزودن ویژگی” کلیک کنید تا مکان نما در همان موقعیت ظاهر شود. کل آدرس دامنه یا صفحه وب خود را در آنجا وارد نموده سپس بر روی دکمه “+ افزودن ویژگی” کلیک کنید تا درخواست نمایه سازی تان ارسال گردد.

یکپارچه کنید نمودن برنامه ها

اگر برنامه Android دارید که می خواهید رتبه آن را ارتقا دهید، همچنین ارزش آن را دارد که از طریق کنسول جستجو به Google ارسال نمایید، ابتدا برنامه را در Google Play Store منتشر و سپس از وب سایت Search Console دیدن کرده و با حساب Google Play خود وارد سیستم شوید. شما به حسابی نیاز دارید که دارای حقوق اداری برای برنامه باشد.

یک دکمه در سمت چپ قسمت ورودی Search Console پیدا خواهید کرد و به طور پیش فرض، این برچسب “website.” است. روی دکمه کلیک کنید و گزینه دوم را از منوی کشویی انتخاب نمایید: برنامه Android. URI اصلی برنامه خود را در قسمت ورودی وارد کنید:

com. [نام بسته] .app (به عنوان مثال: com.testApp.app)

این ابزار اکنون بررسی می کند که آیا شما مجاز به مدیریت برنامه هستید یا خیر. اگر اینطور باشد، به طور خودکار “ویژگی-property” را در کنسول جستجو تأیید می گردد. شما باید حداکثر تا دو روز یک ایمیل تأیید دریافت کنید.

ثبت خودکار سایت

پس از ثبت نام، گوگل به طور منظم دامنه شما را می پیماید، اما نقشه سایت به طور سیستماتیک در مورد صفحات وب جدید به سیستم خزنده اطلاع می دهد. همچنین فراداده ای را ارائه می دهد که به خزنده ها کمک می کند تا سریع تر نسبت به تغییرات احتمالی واکنش نشان دهند.

ابتدا وب سایت و آدرس اینترنتی خود را طبق توضیحات به Google ارسال کنید. سپس به سه روش می توانید از گوگل بخواهید نقشه سایتتان را فهرست بندی کند:

1_ فایل robots-txt خود را باز کنید و عبارت زیر را در هر جایی وارد کنید. نقشه سایت: [myDomain.com] /my_sitemap.xml

2_دفعه بعد که خزید، Google نقشه سایت شما را در این آدرس پیدا می کند.

3_ اگر نقشه سایت شما از طریق iInternet قابل دسترسی است، از دستور GET در ابزار پینگ استفاده کنید: www.google.com/ping؟sitemap= [نشانی اینترنتی کامل نقشه سایت]

4_ نقشه سایت خود را از طریق Search Console ارسال کنید. برای انجام این کار، “گزارش نقشه سایت” را برای دارایی خود ایجاد کنید.

معرفی سایت به گوگل
معرفی سایت به گوگل
کلام آخر:

پس از انجام مراحل معرفی سایت به گوگل آدرس های منتقل شده به Google در عرض چند روز توسط ربات های جستجو خزیده می شوند و ارتباط آن ها بررسی خواهند شد. وقتی مشخص شد که وب سایت شما مطابق دستورالعمل های گوگل برای مدیران وب راه اندازی شده است، پس ثبت نام شما با موفقی انجام خواهد گرفت. با انجام یک جستجوی ساده در سایت، می توانید بررسی کنید که آیا آدرس اینترنتی شما در Google فهرست شده است یا خیر. کافی است نوشته زیر را در نوار جستجوی Google وارد کنید:

site:www.yourdomain.com

منبع

نفیسه رفیع پور
نفیسه رفیع پور

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :