راهنمای گام به گام راه‌اندازی سایت با wordpress

دسته بندی ها : سئو پروین کاظمی منش
راه‌اندازی سایت

وب سایت‌ها در حال تبدیل شدن به یک ضرورت برای هر کسب و کار، سازمان یا حتی پروژه‌های شخصی هستند. در راه‌اندازی وب سایت، وردپرس به یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌ها تبدیل شده است. در این مقاله به صورت گام به گام به آموزش راه‌اندازی سایت با wordpress می‌پردازیم.

۱- محتوای اصلی را تعریف کنید

اولین و مهم‌ترین قدم قبل از راه‌اندازی سایت با wordpress این است که بدانید چه نوع وب سایتی را می‌خواهید راه‌اندازی کنید. می‌تواند یک وبلاگ، سایت تجارت الکترونیک، پروفایل شرکت و غیره باشد.

هنگامی که در مورد موضوع تصمیم گرفتید، باید در مورد هدف نهایی وب سایت خود فکر کنید. آیا قصد کسب درآمد از آن را دارید یا صرفاً برای اوقات فراغت است؟

شما همچنین باید در مورد مخاطب هدف خود تصمیم بگیرید: چه کسی از محتوای شما سود می‌برد؟ این بر قالب، سبک و لحن محتوای شما تأثیر می‌گذارد.

۲- برای راه‌اندازی سایت با wordpress، نام دامنه را انتخاب کنید

گام مهم دیگری که باید در مورد آن فکر کنید، تصمیم‌گیری در مورد نام دامنه است. این بدان دلیل است که نام دامنه نشان‌دهنده برند کلی شما خواهد بود، پس باید به خوبی انتخاب شود.

ویکی‌پدیا، یوتیوب و نتفلیکس چه اشتراکاتی دارند؟ نامی کوتاه و منحصر به فرد که املا و یادآوری آن آسان است. نام دامنه باید اینگونه باشد.

۳- یک سرویس هاستینگ انتخاب کنید

برای راه‌اندازی سایت با wordpress باید هاست مناسب را پیدا کنید. هنگام انتخاب ارائه‌دهنده هاست باید به چند نکته مهم توجه کرد:

  • آنچه شما نیاز دارید
  • میزبان وب باید هر روز به صورت شبانه‌روزی کار کند
  • پشتیبانی مشتری
  • استفاده آسان
  • مقرون به صرفه بودن
راه‌اندازی سایت

۴- وردپرس را هنگام راه‌اندازی سایت نصب کنید

به محض خرید هاست و انتخاب نام دامنه، رسماً آماده نصب وردپرس در حساب خود هستید. این کار از طریق کنترل پنل حساب شما انجام می‌شود.

۵- یک تم انتخاب کنید

هنگام راه‌اندازی سایت با wordpress، باید مطمئن شوید که ظاهر و عملکرد خوبی دارد.

هر نوع وبلاگ یا وب سایتی ممکن است به طرح‌بندی‌ها و تم‌های متفاوتی نیاز داشته باشد. یک سایت تجارت الکترونیک به طراحی پیچیده‌تری نسبت به وبلاگ نیاز دارد.

بهترین چیز در مورد وردپرس این است که تعداد زیادی تم برای انتخاب دارد. تعدادی از تم های محبوب و رایگان وردپرس عبارتند از Zakra، Shapely و Flash.

۶- برای راه‌اندازی سایت، پلاگین‌ها را نصب کنید

هنگامی که سایت وردپرس را راه‌اندازی می‌کنید، باید افزونه‌هایی را انتخاب و نصب نمایید. وردپرس افزونه‌های زیادی را ارائه می‌دهد که به گسترش عملکرد سایت شما مانند ارتقاء مدیریت، امنیت وب سایت و موارد دیگر کمک می‌کنند.

برخی از پلاگین‌های ضروری که می‌توانید با آن‌ها شروع کنید عبارتند از:

  • WooCommerce: ایده آل برای صاحبان وب سایت‌هایی که می‌خواهند محصولات یا خدمات خود را از طریق سایت وردپرس بفروشند.
  • Yoast SEO: یکی از بهترین افزونه‌های بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) است. به شما کمک می‌کند تا محتوای با کیفیت بالاتر و بهینه‌شده برای جستجو را منتشر کنید.

سخن پایانی

راه‌اندازی سایت با wordpress کار بسیار آسانی است، اما این تازه شروع سفر شماست. حرکت بعدی ایجاد مخاطب، یا به عبارت دیگر ترافیک خواهد بود. برای انجام این کار، می توانید با تبلیغ وب سایت خود در پلتفرم‌های رسانه های اجتماعی شروع کرده و به طور مداوم محتوای عالی پست کنید.

منبع

پروین کاظمی منش
پروین کاظمی منش

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :