راه اندازی سایت وردپرسی

دسته بندی ها : متفرقه مونا اکبری
ساخت سایت

وردپرس نیروی پشتیبان یک سوم وب سایت های امروزی است. این یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است – و در آن واحد یک سیستم قدرتمند و به علاوه، رایگان است.

به دلیل ارزشمند بودن راه اندازی سایت وردپرسی، در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه در طی 8 مرحله سایت وردپرسی داشته باشید.

برای دانستن بیشتر با ما همراه باشید.

مراحل راه اندازی سایت وردپرسی

ابتدا باید یک نام دامنه خریداری کنید.نام دامنه، همان آدرس اینترنتی است که افراد برای یافتن شما از آن استفاده می کنند. به عنوان مثال ، نام دامنه ما amnssl.com  است.

1.نام دامنه انتخاب کنید

خرید نام دامنه بسیار ساده است. فقط به یک ثبت نام دامنه بروید و آدرس مورد نظر خود را جستجو کنید.

دامنه های معروفی مانند .com، .org، .net و… وجود دارند که می توانید بسته به نوع کسب و کار آنلاین خود دامنه مناسب را برگزینید.

همچنین دامنه های محلی با پسوند کشور مربوطه وجود دارند.( ایران .ir)که تنها شهروندان کشور مربوطه قادر به استفاده از آن هستند.

در انتخاب نام دامنه دقت کنید، زیرا انتخاب نام دامنه ای که مرتبط با کسی و کار اینترنتی تان است به جذب مشتری و رونق کسب و کارتان کمک می کند.

2. هاست تهیه کنید

پس از انتخاب نام دامنه، مهمترین کار در راه انداز سایت وردپرسی انتخاب میزبان وب یا هاست است. با انتخاب میزبان وب معتبر از دسترس بودن همیشگی سایت خود مطمئن شوید تا تجارتی موفق داشته باشید.

بسته به میزان منابع می توانید VPS یا هاست اختصاصی انتخاب کنید. مثلا شرکت ها هاست های مدیریت شده به همراه خدمات بیشتر ارائه می دهند اما هزینه بیشتری نیز دریافت می کنند.

3.وردپرس را نصب کنید

سومین مرحله، نصب ورد پرس است. این کاری است که می توانید مستقیماً از طریق داشبورد میزبانی خود انجام دهید. بسته به ارائه دهنده ، نصب با یک کلیک یا به صورت دستی انجام می شود:

همانطور که انتظار دارید، نصب دستی کار ساده ای نیست (یا جرات می کنیم بگوییم سرگرم کننده است)

در واقع فقط شامل بارگیری وردپرس در رایانه ابتدا، و سپس بارگیری مجدد آن در ارائه دهنده میزبان شماست.

ما توصیه می کنیم ارائه دهنده میزبانی را انتخاب کنید که نصب یک کلیک را برای نصب بدون دردسر ارائه دهد.

راه اندازی سایت وردپرسی
راه اندازی سایت وردپرسی

4.یک تم انتخاب کنید

وردپرس با مجموعه تم های خاص خود همراه است. می توانید هرکدام را “دمو” کنید تا به بهترین وجهی با هدف سایت شما سازگار باشد.

 برای نصب تم رایگان وردپرس، این مراحل ساده را دنبال کنید:

وارد داشبورد وردپرس خود شوید..

روی «Appearance» بروید ، سپس روی «themes» کلیک کنید. با این کار می توانید به داشبورد تم بروید

 روی دکمه بالای تم “Add New” را کلیک کنید، سپس مضامین را در بخش “Featured” ، “Popular” و غیره مرور کنید یا از نوار جستجو برای جستجوی صنایع خاص استفاده کنید

برای پیدا کردن موردی که دوست دارید، چند تم را نمایش دهید و سپس “Install” را بفشارید تا تم مربوطه بارگیری شود.

بعد از چند دقیقه؛ دگمه activate را مشاهده می کنید و این یعنی که تم شما آماده است.

لازم به ذکر است که اگر تم منحصر به قردی مد نظرتان است می توانید به سایت معتبر “ThemeForest” بروید و سایت خود را خریداری کنید.

5.محتوا اضافه کنید.

پنجمین مرحله در راه اندازی سایت وردپرسی افزودن محتواست.

محتوا ها به دو دسته اصلی تقسیم می شود:

صفحات

صفحات ثابت هستند، از این رو تغییر نمی کنند. مگر اینکه آنها را ویرایش کنید.

بسیاری از موضوعات صفحات مختلف را در یک نوار پیمایش در بالای صفحه نشان می دهند، یا می توانید ابزار “Pages” را اضافه کنید تا آنها را در کنار آن لیست کنید.

برای افزودن صفحه جدید ، به Pages> Add New بروید.

پست ها

پست ها،  ورودی هایی هستند که به ترتیب زمانی ذکر شده اند، یا در صفحه اصلی یا در یک بخش اختصاصی “وبلاگ”. می توانید پست ها را به عنوان “پست های مهم” تنظیم کنید تا در بالا باقی بمانند.

برای افزودن پست جدید، به  Posts > Add New بروید.

3. سایت خود را سفارشی کنید     

در این مرحله، روی با انجام مراحل زیر می توانید روی شخصی سازی سایت خود تمرکز کنید.:

  • عنوان و عنوان سایت را تغییر دهید. : هنگامی که سایت خود را راه اندازی می کنید ، وردپرس به طور خودکار عنوان سایت شما را روی “فقط یک سایت وردپرس دیگر” تنظیم می کند.
  • Navigation Menu ایجاد کنید.
  • Homepage ایجاد نمایید.
  • تنظیمات کامنت ها را تغییر دهید.
  • افزونه ها را نصب کنید: افزونه هایی مانند WOOCommerce ، Yoast SEO و WP-Forms جز محبوب ترین پلاگین ها یا افزونه ها به شما می روند. با نصب این افزونه ها می توانید از  قابلیت هایی مانند:  بهبود سئو سایت، توانایی فروش آنلاین محصولات و غیره بهره ببرید

8. بروز رسانی کنید

برای داشتن وب سایتی خوب لازم است مرتباً مطالب و پلاگین های خود را بروز رسانی کنید تا در برابر هکر ها و ویروس ها مقاوم باشید.

به سادگی می توانید بروز رسانی را از طریق ورود به داشبورد و Update Options انجام دهید..

همچنین فراموش نکنید که وقتی زمان آن فرا می رسد که یاید دامنه و قرارداد میزبانی خود را تمدید کنید..

سخن پایانی

وردپرس یکی از محبوب ترین و کاراترین سیستم های مدیریت محتواست که سایت های زیادی را پشتیبانی می کند. بنابراین راه اندازی وب سایت وردپرسی شما را از درگیر شدن در مسائل پیچیده کد نویسی در امان می دارد..

امیدوارم مقال فوق برایتان مفید بوده باشد.

منبع

مونا اکبری
مونا اکبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :