بررسی شغل مارکتینگ

دسته بندی ها : مقالات پریا اصبری
شغل مارکتینگ

شغل مارکتینگ فرایند جلب توجه مشتریان یا مشتریان احتمالی به محصولات و خدمات شما است. بازاریابی شامل تحقیق، تبلیغ، فروش و توزیع محصولات یا خدمات می باشد. این رشته بر مطالعه رفتارهای بازار و مصرف کننده متمرکز است.

تعریف مارکتینگ

  • اقدام یا تجارت ترویج و فروش محصولات یا خدمات را به عنوان شغل مارکتینگ می شناسیم. امروزه مارکتینگ کاری است که هر شرکت و سازمان باید آن را در استراتژی رشد خود اجرا کند. این روزها بازاریابی یکی از جنبه های کلیدی تجارت می باشد.
  • فروش یا تبلیغات تنها بخشی از شغل مارکتینگ هستند. جنبه های دیگر بازاریابی مانند توزیع محصول، تبلیغ، طراحی و ایجاد مطالبی مانند صفحات فرود و محتوای رسانه های اجتماعی، بهبود تجربه مشتری، انجام تحقیقات بازار، ایجاد بخش های بازار و موارد دیگر وجود دارد.
  • بازاریابی بسیار گسترده است و شامل تمام استراتژی هایی می باشد که به شرکت، نام تجاری یا افراد در دستیابی به اهداف خود کمک می کند.

مارکتینگ برای کسب و کار شما چه کاری انجام می دهد؟

بازاریابی می تواند به طرق بی شماری به کسب و کار شما کمک کند، اما اجازه دهید نگاهی به چند مورد از موثرترین آنها بیندازیم.

1. بالا بردن آگاهی از برند

این مورد بسیار مهم است زیرا مردم را با نام تجاری شما و محصولات یا خدماتی که ارائه می دهید آشنا می کند. همچنین مشتریان می توانند به برند شما اعتماد کامل داشته باشند.

2. ایجاد ترافیک

افزایش تعداد بازدیدکنندگان از سایت شما موجب افزایش فروش شما می شود. یک استراتژی مارکتینگ موثر به شما در طی این فرآیند کمک می کند.

3. افزایش درآمد

هر کسب و کاری می خواهد فروش خود را افزایش دهد. شغل مارکتینگ می تواند از طریق استراتژی های مختلفی مانند بهینه سازی وب سایت و سئو، ایجاد کمپین های ایمیل، انجام آزمایشات A/B برای مشخص کردن بهترین استراتژی و موارد دیگر، به این هدف کمک کند.

4. ایجاد اعتماد به نام تجاری خود

ایجاد سطح بالایی از اعتماد به نام تجاری شما منجر به وفاداری مشتری و خریدهای مکرر می شود که این امر درآمد را افزایش می دهد.

استراتژی های مختلف شغل بازاریابی

شغل مارکتینگ تنها یک استراتژی واحد نمی باشد، بلکه ترکیبی از تکنیک ها و تاکتیک های مختلف است. در زیر ما برخی از استراتژی های اساسی بازاریابی را ذکر کرده ایم:

برنامه بازاریابی: یک شرکت یا برند نمی تواند بدون برنامه مارکتینگ قوی به اهداف خود برسد.

بازاریابی دیجیتال: بازاریابی دیجیتال رشته بازاریابی می باشد که بر توسعه استراتژی تنها در محیط دیجیتال متمرکز است.

بازاریابی مستقیم: بازاریابی مستقیم نوعی کمپین مبتنی بر ارتباط مستقیم و دو طرفه است که به دنبال ایجاد نتیجه از مخاطبان خاص می باشد.

شغل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی: بازاریابی ایمیلی یکی از سودآورترین و موثرترین تکنیک ها از نظر بازده است. به طور طبیعی، این شامل ارسال ایمیل به مخاطبان شما می باشد.

بازاریابی موبایل: بازاریابی موبایلی یک مفهوم گسترده می باشد که همه کمپین ها و اقدامات بازاریابی را که منحصراً روی پلتفرم ها و برنامه های تلفن همراه (به عنوان مثال تلفن های هوشمند و رایانه های لوحی) متمرکز است، گرد هم می آورد.

بازاریابی عملکردی: بازاریابی عملکردی یک روش می باشد که از روش ها و تکنیک های مختلف بازاریابی استفاده می کند و به تبلیغ کنندگان تضمین می دهد که تنها باید برای نتایج به دست آمده، پول پرداخت کنند.

نتیجه گیری

شغل مارکتینگ افراد خلاق و با انگیزه را جذب می کند و می تواند شغلی ایده آل برای افراد زیادی باشد.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :