سئو موبایل چیست؟

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
سئو موبایل

7 موضوع کلیدی که باید برای سئو موبایل در نظر بگیرید

سئو موبایل به بهینه سازی وب سایت ها برای موتورهای جستجو همراه با مشاهده بی عیب و نقص در دستگاه های تلفن همراه، مانند گوشی های هوشمند و تبلت ها اشاره دارد. به لطف رونق روزافزون دستگاه های قابل حمل، وب مسترها باید به شدت نگران طرح سئو موبایل خود باشند. به هر حال، بیش از 50 درصد از کاربران اینترنت در حال حاضر از گشت و گذار روزانه در وب سایت ها از طریق دستگاه های تلفن همراه خود گزارش می دهند. گوگل در حال حاضر از سایت های سازگار با موبایل حمایت می کند.

اول و مهمتر از همه، طبق گفته های گوگل، وب سایت های موبایلی معمولاً روی یکی از سه پیکربندی مختلف اجرا می شوند:

1. طراحی وب سایت واکنش گرا

2. سرویس پویا

3. جدا کردن URL ها از هم

طراحی وب سایت ریسپانسیو

مزایای RWD

طراحی وب ریسپانسیو در بین کارشناسان سئو بسیار محبوب است و حتی توسط خود گوگل نیز توصیه می شود. شما قطعا باید طراحی واکنشگرا را در سئو موبایل در نظر بگیرید، زیرا:

  • اشتراک گذاری محتوا از یک URL ساده است.
  • گوگل به راحتی می تواند URL واحد شما را برای رتبه بندی بالاتر موتورهای جستجو فهرست کند.
  • زمان راه اندازی اضافی زیادی وجود نخواهد داشت.
  • Googlebot از منابع کمتری استفاده می کند و خزیدن را کارآمدتر می کند.
  • این طراحی از اشتباهات رایج سئو و قالب بندی جلوگیری می کند.
  • کاربران مجبور نخواهند بود با تغییر مسیرها سر و کار داشته باشند بنابراین، زمان دانلود صفحه را کوتاه تر می کند.

سرویس پویا

پیکربندی ‌های سرویس پویا طوری طراحی شده ‌اند که بسته به دستگاه کاربر، سرور با کدهای HTML و CSS متفاوت در URL یکسان پاسخ دهد. برای این کار، باید به درستی از هدر Vary HTTP برای سیگنال دادن به تغییرات بر اساس درخواست‌ های صفحه کاربر عامل استفاده کنید. هدرهای معتبر به مرورگر می گویند که چگونه محتوا را نمایش دهد و به Googlebot کمک می کند تا بفهمد وب سایت شما دارای محتوای بهینه شده برای موبایل است.

اجتناب از اشتباهات رایج در سئو موبایل

1. جاوا اسکریپت، CSS و فایل های تصویری را مسدود نکنید

برای برخی از توسعه دهندگان عادی است که برخی از جاوا اسکریپت ها، CSS و فایل های تصویری را در وب سایت خود مسدود می کنند که این کار برخلاف دستورالعمل های گوگل می باشد. بهترین روش این است که همه فایل ها را برای خزنده های موتور جستجو قابل مشاهده نگه دارید. شما هم چنین باید:

برای تضمین اینکه CSS، جاوا اسکریپت و تصاویر وب‌ سایت شما کاملاً قابل خزیدن هستند، از «واکشی به‌ عنوان Google» از طریق ابزارهای Google Webmaster استفاده کنید.

2. محتوای غیرقابل پخش را بهینه کنید

گاهی اوقات، محتوای ویدیویی موجود در نسخه دسکتاپ نمی‌ تواند به درستی روی دستگاه ‌های تلفن همراه اجرا شود، که تجربه کاربری خوبی را به ارمغان نمی‌آورد.

پیشنهاد می شود از HTML5 برای جاسازی ویدیو در همه انیمیشن ها استفاده کنید تا قابلیت استفاده وب سایت خود را در همه دستگاه ها بهبود بخشیده و سئو موبایل را به درستی انجام دهید.

3. از 404 هایی که فقط در گوشی های موبایل نمایش داده می شود، خودداری کنید

برخی از وب ‌سایت‌ ها محتوا را به کاربران دسک ‌تاپ نشان داده، اما یک صفحه خطای 404 ناخوشایند را برای کاربران تلفن همراهی که به همان URL دسترسی دارند، نشان می‌ دهند. از آن جایی که این امر برای بازدیدکنندگان تلفن همراه ناخوشایند است، توصیه می ‌شود به جای آن، آن ها را به یک صفحه موبایل مشابه در یک URL دیگر هدایت کنید.

5. عناوین و طول توضیحات متا را بهینه کنید

از آن جایی که دستگاه های تلفن همراه دارای اندازه صفحه نمایش کوچک تری هستند، مهم است که اطلاعات وب سایت خود را تا حد امکان مختصر و معنی دار نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که تمام عوامل روی صفحه مانند عناوین و توضیحات متا را با محتوای غنی از کلمات کلیدی برای بهترین نتایج SEO دنبال می کنید.

6. از جستجوهای محلی بهره ببرید

به لطف GPS، کسب‌ و کارهای محلی بیشترین ترافیک تلفن همراه را دارند که به ترافیک و فروش تبدیل می ‌شود. بنابراین، بسیار مهم است که وب سایت خود را با افزودن نام، آدرس، شماره تلفن و اقدامات فراخوانی شرکت خود برای جستجوهای محلی بهینه کنید.

7. نقشه سایت موبایل بسازید

در نهایت، یک نقشه سایت XML برای نسخه موبایل وب سایت خود ایجاد کنید. صفحات موبایل خود را جدا از صفحات دسکتاپ نگه دارید تا به سرعت مشکلات نمایه سازی را شناسایی نمایید.

سئو موبایل

نتیجه گیری سئو موبایل

به طور کلی، زمانی که سایتتان را به درستی پیکربندی می کنید، می توانید منتظر موارد زیر باشید:

  • ترافیک وب سایت بیشتر
  • تجربه کاربر بهبود یافته
  • نرخ تبدیل بالاتر
  • افزایش زمان صرف شده در وب سایت شما
  • نرخ پرش پایین تر
  • زمان بارگذاری صفحه سریع تر
  • مزایای بازار رقابتی
  • تعامل بیشتر با مشتری
  • بهبود عملکرد موتور جستجو

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :