سئو درون صفحه چیست و نحوه انجام بهینه سازی روی صفحه در سال 2023

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
سئو درون صفحه

سئو درون صفحه نوعی بهینه سازی موتور جستجو است که از بهینه سازی در سایت برای بهبود رتبه صفحه در نتایج جستجوی مرتبط استفاده می کند. بهینه سازی های درون سایت محتوا و کد منبع صفحه را هدف قرار می دهند و شامل ایجاد محتوا، درج کلمات کلیدی، بهبود سرعت صفحه و موارد دیگر می شود.

اگر وب سایتی برای کسب و کار خود دارید، احتمالاً اصول سئو یا بهینه سازی موتور جستجو را می دانید و درک می کنید. اما آیا از سئوی داخلی و نحوه استفاده از بهینه سازی در سایت برای افزایش دید خود در موتورهای جستجو مطلع هستید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر ما را در ادامه همراهی کنید.

سئو درون صفحه چیست؟

سئوی درون صفحه، تمرین بهینه سازی عناصر در وب سایت شما، مانند سرعت صفحه و چگالی کلمات کلیدی، در مقابل عوامل خارج از وب سایت شما، مانند بک لینک های خارجی، برای بهبود رتبه و دیده شدن سایت در موتورهای جستجو است.

سئو درون صفحه در مقابل سئوی خارج از صفحه

سئو داخلی با سئوی خارج از صفحه متفاوت است، در زیر تفاوت هر کدام را به صورت کاملی آورده ایم:

سئوی درون صفحه: به اقدامات انجام شده در وب سایت شما اشاره دارد، مانند بهینه سازی محتوای شما و ساده سازی ناوبری برای افزایش رتبه جستجوی شما و…

سئوی خارج از صفحه: به اقداماتی اطلاق می شود که از وب سایت شما انجام می شود، مانند کسب بک لینک از سایر سایت های معتبر برای افزایش رتبه جستجوی شما و…

اما بهتر است بدانید که سئوی موفق به ترکیبی سالم از سئو داخلی و خارجی نیاز دارد.

چرا سئو درون صفحه انجام می شود؟

سئوی داخلی صفحه منجر به رتبه بندی جستجوی بالاتر، افزایش ترافیک به سایت شما و تبدیل بیشتر می شود. نتایج سئو داخلی صفحه زمان بر است، اما زمانی که استراتژی سئوی درون صفحه شما شروع به کار کرد، می تواند رتبه و فروش آنلاین شما را افزایش دهد.

چه عواملی را برای رتبه بندی سئو در صفحه باید بهینه کنم؟

با سئو داخلی، شما چندین فاکتور رتبه بندی مختلف در صفحه دارید و می خواهید همه این عوامل را بهینه کنید. صرف زمان برای بهینه سازی هر یک از این عوامل، رتبه شما را در نتایج جستجو بهبود می بخشد و وب سایت شما را رقابتی تر و شکست دادن آن دشوار می کند.

عوامل بهینه سازی روی صفحه که باید روی آنها تمرکز کنید عبارتند از:

  • URL
  • برچسب عنوان
  • توضیحات متا
  • تگ های سرفصل
  • تگ های Alt
  • کلید واژه ها
  • محتوا
  • سرعت
  • لینک سازی داخلی
  • تصاویر
  • سازگاری با موبایل

نمونه ای از برخی از موارد اقدام سئو در صفحه عبارتند از:

  • بهینه سازی تگ های عنوان و توضیحات متا
  • نوشتن محتوای عمیق و با کیفیت
  • پاک کردن کد سایت شما
  • ساده کردن ناوبری سایت شما
  • سرعت بخشیدن به وب سایت شما

چگونه برای سئو داخلی صفحه بهینه سازی کنیم

اکنون که می دانید چه عواملی بر سئوی صفحه شما تأثیر می گذارد، می توانید بهینه سازی آنها را شروع کنید. به یاد داشته باشید، بهینه سازی سایت شما و همچنین دیدن نتایج آن زمان می برد. با این حال، پیروی از بهترین روش ها برای این عوامل به شما کمک می کند تا وب سایتی ایجاد نمایید که بتواند به روز رسانی های الگوریتم را پاسخگو باشد.

URL

URL برای صفحات وب سایت شما باید شامل توضیحات مختصری از موضوع صفحه باشد. گنجاندن کلمه کلیدی خود در URL خود به جای یک رشته طولانی از اعداد درهم، باعث می شود سایت شما راحت تر حرکت کند و به افراد ایده بهتری از موضوعات صفحه شما می دهد.

برچسب عنوان

برای اینکه وب سایت شما را در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) نشان دهید، گوگل باید بداند که صفحه شما در مورد چیست. استفاده از کلمات کلیدی خاص در تگ عنوان هر صفحه (<title>، </title>) درک وب سایت شما را برای خزنده های موتورهای جستجو آسان تر می کند.

سئو درون صفحه

توضیحات متا

توضیحات متا مستقیماً بر بهینه سازی صفحه شما تأثیر نمی گذارد. این یک ویژگی است که به کاربران کمک می کند تا درباره صفحه شما بیشتر بیاموزند. این واقعیت که گوگل عبارات جست و جوی کاربر را که در توضیحات متا شما ظاهر می شود، برجسته می کند، دلیل دیگری برای بهینه سازی توضیحات متا برای سئو درون صفحه است.

تگ های سرفصل

وقتی صحبت از تگ های عنوان می شود، می خواهید از آنها برای موتورهای جستجو و کاربران استفاده کنید. از تگ‌ های عنوان در سرتاسر محتوای خود استفاده کنید تا آن را تجزیه نمایید و برای کاربران خواناتر و قابل مشاهده ‌تر کنید. همچنین می توانید کلیدواژه های اصلی یا مرتبط خود را اضافه کنید تا موتورهای جستجو زمینه بیشتری را برای صفحه خود فراهم نمایید.

تگ های Alt

موتورهای جستجو نمی توانند محتوا چند رسانه ای را ببینند، بنابراین به ویژگی های alt وابسته هستند تا به آنها بگویند که محتوای چند رسانه ای چیست. برای مثال، اگر عکسی از یک سیب دارید، تگ alt شما می تواند بگوید «سیب خوشمزه قرمز».

همیشه یک تگ alt برای محتوای چندرسانه ای خود قرار دهید. علاوه بر Google، تگ‌های alt به کاربرانی که نمی‌ توانند محتوای شما را ببینند یا با آن تعامل داشته باشند، کمک می‌ کنند. استفاده از تگ‌های alt باعث می ‌شود که محتوای شما برای همه افرادی که سایت شما را مرور می ‌کنند، قابل دسترسی باشد.

کلید واژه ها

هر صفحه در سایت شما باید حاوی محتوای متنی باشد که موضوع صفحه را مورد بحث قرار دهد. حتی صفحاتی که معمولاً بهینه ‌سازی نشده‌ اند، مانند صفحه «تماس با ما»، می ‌توانند به کسب و کار شما کمک کنند تا به صورت آنلاین شناخته شود. استفاده از کلمات کلیدی در سراسر متن صفحه شما به گوگل کمک می کند تا آن را بخواند و به طور مناسب رتبه بندی کند.

محتوا

هدف برای سئو درون صفحه بسیار مهم است، با محتوا، به کاربران دلیلی برای بازدید از سایت خود می دهید. چه برای خواندن یک پست وبلاگ یا بررسی یک صفحه محصول، مردم محتوای شما را مرور می کنند. بهینه سازی محتوای شما می تواند به موتورهای جستجو کمک کند تا محتوای شما را درک کرده و رتبه بندی کنند که این امر می تواند منجر به یافتن وب سایت شما توسط افراد شود.

سئوی درون صفحه برای محتوا حول روش های زیر می چرخد:

  • استفاده از کلمات کلیدی در سرفصل ها و پاراگراف ها
  • تقسیم کردن محتوای خود به عناوین قابل مشاهده
  • اطمینان حاصل کنید که محتوای شما از املا و دستور زبان صحیح نوشته شده است
  • محتوای خود را قابل اعتماد و معتبر کنید

علاوه بر این، باید مرتباً صفحات جدیدی از محتوا را به سایت خود اضافه کنید تا موتورهای جستجو متوجه شوند که شما آنلاین هستید.

کلام آخر

با انجام سئو درون صفحه و خارج از صفحه می توانید رتبه سایت خود را به صورت فزاینده ای بالا ببرید و به این ترتیب در موتورهای جستجو رتبه بیشتری داشته باشید. همچنین توجه داشته باشید که گوگل علاوه بر موارد گفته شده به سئو فنی نیز توجه می کند. کارشناسان و متخصصان امن اس اس ال در کنار شما هستند تا بتوانید سئو سایت خود را به صورت حرفه ای انجام دهید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :