مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

آیا می خواهید فروشگاه اینترنتی داشته باشید؟ ما در این مقاله آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی را آورده ایم. پس با ما همراه شوید.

امروزه راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بسیار آسان است. هر کسی که کامپیوتر دارد می تواند در عرض چند ساعت و بدون هیچ مهارت خاصی شروع به کار کند.

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

برای شروع این کار به موارد زیر نیاز دارید:

  • ایده نام دامنه (این نام تجاری فروشگاه آنلاین شما خواهد بود)

نام دامنه آدرس وب سایت شما در اینترنت است. این چیزی است که کاربران در مرورگرهای خود تایپ می کنند تا به وب سایت شما برسند (به عنوان مثال: google.com).

  • یک حساب میزبانی وب (این جایی است که وب سایت شما در اینترنت قرار می گیرد)

هر وب سایتی در اینترنت نیاز به هاست دارد.

  • گواهی ssl

این گواهی یک لایه امنیتی ویژه به وب سایت شما اضافه می کند، بنابراین می توانید اطلاعات حساس مانند شماره کارت اعتباری و سایر اطلاعات شخصی را بپذیرید. ssl برای پذیرش پرداخت های کارت اعتباری در سایت تجارت الکترونیکی شما ضروری است.

مرحله اول

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی ایجاد پلتفرم فروشگاه آنلاین می باشد. دو پلتفرم محبوب تجارت الکترونیک Shopify یا WordPress + WooCommerce است.

Shopify بسیار گران است و گزینه های پرداخت شما محدود می باشد. به همین دلیل اکثر کاربران WordPress + WooCommerce را به دلیل انعطاف پذیری که ارائه می دهد، انتخاب می کنند.

همان طور که می دانیم وردپرس محبوب ترین سازنده وب سایت است و WooCommerce بزرگترین پلت فرم تجارت الکترونیک جهان می باشد.

amnssl یکی از شرکت های میزبانی وب است که به شما در راه اندازی سایت کمک می کند، برای شروع کلیک نمایید.

دومین مرحله

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی نصب وردپرس است. برای تنظیم عنوان و توضیحات سایت وردپرس خود، باید به صفحه تنظیمات عمومی مراجعه کنید.

مرحله سوم

راه اندازی فروشگاه WooCommerce می باشد که بهترین فروشگاه ساز آنلاین در بازار است.

مرحله چهارم

تنظیم پرداخت برای فروشگاه آنلاین بوده و   WooCommerce مجموعه ای از درگاه های پرداخت را ارائه می دهد که می توانید به راحتی آنها را راه اندازی کنید.

مرحله پنجم

افزودن محصولات به فروشگاه آنلاین است.

مرحله ششم

انتخاب و سفارشی کردن قالب می باشد. هزاران قالب وردپرس پولی و رایگان موجود است که به شما کمک می‌کند تا حضور آنلاین خیره‌کننده ‌ای داشته باشید.

پس از نصب قالب، می توانید ظاهر آن را مطابق با نیاز های خود شخصی سازی کنید.

مرحله هفتم

گسترش فروشگاه با افزونه ها می باشد. اکنون که فروشگاه شما تقریباً آماده است، می توانید ویژگی های بیشتری را به آن اضافه کنید. برای مثال، یک فرم پشتیبانی مشتری اضافه نمایید یا کسب ‌و کار جدید خود را در رسانه ‌های اجتماعی تبلیغ کنید تا اولین فروش خود را انجام دهید. در این حالت افزونه ها وارد عمل می شوند.

افزونه های ضروری که هر فروشگاه آنلاین باید نصب کند

در ادامه آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی به معرفی افزونه ها می پردازیم:

1. OptinMonster

این افزونه به شما کمک می کند تا بازدیدکنندگان وب سایت را به راحتی به مشتریان پولی تبدیل کنید. با ابزارهایی مانند پنجره های لایت باکس، بنرهای هدر و پاورقی چسبنده، تایمرهای شمارش معکوس، چرخش برای برنده شدن و موارد دیگر ارائه می شود.

توجه: اگر از داخل افزونه OptinMonster WordPress ثبت نام کنید، می توانید نسخه رایگان OptinMonster را دریافت نمایید.

2. WPForms

این افزونه به شما امکان می دهد تا به راحتی هر نوع فرمی از جمله فرم های تماس، نظرسنجی، فرم های ورود، فرم سفارش کارت هدیه و موارد دیگر را برای فروشگاه خود ایجاد کنید.

توجه: WPForms همچنین دارای یک نسخه رایگان به نام WPForms Lite است که در صورت عدم نیاز به ویژگی های Pro می توانید از آن استفاده نمایید.

3. Easy Affiliate

به شما کمک می کند تا به راحتی یک برنامه وابسته را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کرده و با بازاریابان وابسته شریک شوید تا محصولات خود را با کمیسیون تبلیغ کنید.

کلام آخر

امیدواریم این آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی به شما کمک کرده باشد. برای اطلاعات بیشتر مقالات مرتبط سایت ما را مطالعه نمایید.

آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :