سئوی ارگانیک چیست و چه تاثیری در تجارت آنلاین شما دارد؟

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
تفاوت سئو داخلی و سئو خارجی

بهینه سازی ارگانیک سایت یک استراتژی بازاریابی آنلاین است که برای بهبود رتبه وب سایت شما در نتایج جستجوی بدون پرداخت در موتورهای جستجو مانند گوگل یا بینگ طراحی شده است که شامل روش هایی مانند تحقیق کلمات کلیدی، ساخت لینک، ایجاد محتوا و بهینه سازی زمان بارگذاری صفحه برای جذابیت و به دست آوردن جایگاه بالاتر در صفحات نتایج جستجو (SERP) است.

اگر صاحب یک کسب و کار هستید، می دانید که بازدید از وب سایت شما برای کاربران چقدر مهم است. برای کمک به درک سئوی ارگانیک و شروع به ادغام آن در استراتژی بازاریابی خود، بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه شوید.

چرا بهینه سازی ارگانیک سایت مهم است؟

سئوی ارگانیک برای بهبود دیده شدن برند در موتورهای جستجوی آنلاین مهم است که منجر به تبدیل و درآمد بیشتر می شود. 75 درصد از جستجوگران به صفحات دوم و یا بالاتر مراجعه نمی کنند؛ بنابراین اگر رتبه بالایی ندارید، وب سایت شما هیچ ترافیکی دریافت نمی کند، شرکت ها همچنین باید به بهینه سازی موتورهای جستجوی ارگانیک توجه کنند؛ زیرا کاربران برای یافتن آنچه نیاز دارند به موتورهای جستجو متکی هستند. بیش از 90 درصد از تجربیات آنلاین با یک موتور جستجو مانند گوگل شروع می شود. اگر در بالای نتایج جستجوی ارگانیک ظاهر نمی‌شوید، درآمدتان را از دست خواهید داد.

ارتباط گوگل با سئوی ارگانیک

برای اینکه با بهینه سازی ارگانیک سایت آشنا شوید بایستی بدانید که گوگل به عنوان یک موتور جستجو مسئولیت بزرگی دارد و هدف اصلی محبوب ترین موتورهای جستجو این است که اطمینان حاصل کند که وقتی کاربر یک درخواست جستجو ارائه می دهد، سودمندترین نتایج را به دنبال خواهد داشت.

گوگل می‌خواهد نتایجی که ارائه می‌دهد منابعی فراگیر باشد که با هدف جستجوی کاربران مطابقت داشته باشد، همچنین گوگل به تجربه ای که کاربرانش در یک وب سایت خواهند داشت نیز اهمیت می دهد، بنابراین به مواردی مانند تجربه کاربری که یک وب سایت ارائه می دهد، سرعت صفحه و زمان ماندن نیز توجه می کند.

همه این عوامل سایت نقش بزرگی در رتبه بندی جستجوی ارگانیک و جایی که سایت شما در SERP ها ظاهر می شود بازی می کنند.

بهینه سازی ارگانیک سایت چگونه کار می کند؟

اگر هدف اصلی گوگل ارائه بهترین نتایج ممکن برای کاربران است، هدف از سئوی ارگانیک ایجاد یک وب سایت و محتوایی می باشد که شایسته رتبه برتر گوگل باشد.

اگر می خواهید وب سایت شما در SERP رتبه بالایی داشته باشد، بسیار مهم است که سئوی ارگانیک را پیاده سازی کنید. یک استراتژی سئو ارگانیک شامل تکنیک هایی است که با یکدیگر برای بهبود وب سایت شما کار می کنند. برخی از استراتژی های سئو ارگانیک عبارتند از:

تحقیق کلمات کلیدی: تحقیق در مورد کلمات کلیدی که باید هدف قرار دهید تا زمانی که افراد کلمات کلیدی و عبارات مرتبط با تجارت شما را جستجو می کنند، وب سایت شما در بالای SERP ها ظاهر شود.

ایجاد محتوا: ایجاد انواع مختلف محتوا برای هدف قرار دادن کلمات کلیدی ارزشمند برای کمپین سئوی ارگانیک شما.

ایجاد یک نمایه پیوند داخلی: اطمینان حاصل کنید که صفحات سایت شما دارای پیوندهایی به صفحات دیگر در سایت شما هستند تا ربات های جستجو بتوانند به درستی در سایت شما بخزند و فهرست کنند.

افزودن چند رسانه ای به محتوا: افزودن عناصر بصری مانند تصاویر، اینفوگرافیک ها و ویدئوها به صفحات سایت خود برای جذب بازدیدکنندگان و تشویق آنها به صرف زمان بیشتر در سایت شما.

بهینه سازی ارگانیک سایت و زمان بارگذاری صفحه: اطمینان حاصل کنید که بارگذاری صفحات سایت شما بیش از دو یا سه ثانیه طول نمی کشد تا از خروج یا پرش افراد از سایت شما جلوگیری شود.

افزودن برچسب جایگزین تصویر: افزودن متن توصیفی به تصاویر خود به صورت کد برای اطمینان از اینکه Google می تواند بفهمد تصاویر چیست و چگونه با محتوا ارتباط دارند.

این تکنیک‌ها با هم کار می‌کنند تا الگوریتم رتبه‌بندی گوگل را بهتر کرده و در این شرایط بتواند به شما کمک کند تا در SERP رتبه بالاتری داشته باشید.

بهینه سازی ارگانیک سایت

کلام آخر

زمانی که سایتی را برای فروش بیشتر و یا تبلیغات و همچنین کسب و کاری جدید راه اندازی می کنید لازم است با بهینه سازی ارگانیک سایت آن را به نتایج برتر موتورهای جستجو برسانید تا در شرایطی که کاربری سایت شما را جستجو کرد بتواند در صفحات برتر مشاهده کند. برای این کار توصیه می شود که با امن اس اس ال همکاری کنید تا با بهترین استراتژی های و روش هایی جدید مطابق با الگوریتم گوگل سایت شما را به صفحات برتر برسانند. در این شرکت خدماتی از قبیل راه اندازی سایت، سئو سایت، تولید محتوا و… ارائه می شود پس می توانید با یک تماس برند خود را معرفی کنید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :