نکات و تکنیک های نوشتن SEO را کشف کنید

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
همه چیز درباره سئو

آیا شما یک نویسنده محتوا هستید؟ با این 9 اصول سئو در مقاله نویسی که در زیر آورده ایم، می توانید نوشته های خود را در صفحات برتر گوگل ببینید. به هر حال، بدون سئو ممکن است محتوای شما در جایی در صفحه 50 نتایج جستجو گم شود. به همین ترتیب، رتبه بندی صفحه اول شما تنها در صورتی می تواند کارهای زیادی انجام دهد که پس از کلیک محتوایتان ضعیف باشد. به همین دلیل است که یک رابطه خوب بین سئو و محتوای عالی ضروری است! در اینجا 10 نکته در مورد نحوه نوشتن محتوای سئو وجود دارد، ما را در ادامه همراهی کنید.

نکات نوشتن سئو برای پیشبرد مطالب شما

1. ابتدا برای مخاطبان خود بنویسید

محتوایی بنویسید که منافع بازار هدف شما را جذب کند یا به سوالات آنها پاسخ دهد، درواقع همه پست ها باید مرتبط با صنعتتان باشد. با نوشتن محتوای سئو پسند که جالب و آموزنده است، خود و شرکتتان را به عنوان یک متخصص در صنعت خود معرفی کنید و این کار را بهتر از رقبای خود انجام دهید.

2. تیترهایی را بسازید که بسیار جذاب هستند

شما مقدار بسیار کوتاهی از متن را دارید تا تاثیر بسیار زیادی داشته باشید. بنابراین قدرت یک عنوان موثر در سئو را دست کم نگیرید! تیترهایی بنویسید که واضح، جالب باشند و از کلمات کلیدی غنی استفاده کنند. علاوه بر یک عنوان عالی، همچنین مطمئن شوید که توضیحات متا جالب باشد و موضوع مقاله شما را بیشتر توضیح دهد. به خاطر داشته باشید که عنوان و توضیحات متا شما همان چیزی است که در نتایج جستجو نشان داده می شود.

3. اصول سئو در مقاله نویسی؛ از عبارات غنی از کلمات کلیدی استفاده کنید

از عبارات مرتبط و غنی از کلمات کلیدی در سرفصل های خود و همچنین سرتاسر محتوای خود استفاده کنید تا هم خوانندگان و هم موتورهای جستجو بدانند پست شما در مورد چیست. اما مراقب باشید، تعداد زیاد کلمات کلیدی نه تنها خوانندگان شما را کلافه می کند، بلکه می تواند منجر به جریمه موتورهای جستجو برای پر کردن کلمات کلیدی شود. از کلمات کلیدی به طور متفکرانه و کم استفاده کنید و حس طبیعی تری داشته باشید.

4. ساختار پست های خود را تنظیم کنید

محتویات پست شما ممکن است عالی باشد، اما می تواند به راحتی در قالبی سازماندهی نشده و ناکارآمد از بین برود. تقسیم کردن محتوای خود به پاراگراف های کوچکتر با سرفصل، خواندن آسانی را برای خوانندگان شما ایجاد می کند. استفاده از سلسله ‌مراتب تگ مناسب هنگام برچسب‌ گذاری سرفصل ‌ها (H1 برای عنوان، H2 برای زیرنویس) برای حفظ ساختار مناسب مقاله مهم است.

5. تصاویر را ترکیب کنید

پست های خود را با تصاویر برجسته کنید! افزودن یک تصویر به همراه پست وبلاگ شما می تواند تاثیر زیادی بگذارد.

6. محتوا را با رسانه های اجتماعی به حرکت درآورید

رسانه های اجتماعی به عنوان یکی از اصول سئو در مقاله نویسی، ابزار قدرتمندی هستند که می توانند به افزایش دسترسی به محتوای شما و ترویج اشتراک گذاری کمک کنند. هر مقاله جدید را در سایت‌ های رسانه‌ های اجتماعی و در انجمن‌ ها، با استفاده از توضیحات جذاب پست کنید. از آنجایی که قدرت رسانه های اجتماعی در اشتراک گذاری نهفته است، داشتن دکمه های اشتراک گذاری در هر یک از پست های وبلاگ نیز مهم است.

7. Google Authorship را پیاده سازی کنید

Google Authorship یک راه سریع و آسان برای پیوند دادن محتوا به یک نویسنده خاص می باشد، تنها چیزی که نیاز دارید یک حساب +Google است. در نتیجه، مقالات شما به‌ عنوان تکه‌ های غنی در نتایج جستجو ظاهر می ‌شوند که شامل عکس نویسنده همراه با عنوان مقاله است.

8. ایجاد پیوند طبیعی را ترویج دهید

لینک ها همچنان یک فاکتور مهم رتبه بندی برای سئو هستند. پیوند دادن به مقالات یا وب سایت خود در پستتان تضمین می کند که اگر مقاله شما توسط سایت دیگری انتخاب شده باشد، پیوند به وب سایت شما باز می گردد. ایجاد محتوای عالی سئو به افزایش اشتراک ‌پذیری و احتمال لینک دادن سایر وب‌ سایت‌ ها به آن کمک می‌ کند، بنابراین کیفیت را دنبال کنید!

9. اصول سئو در مقاله نویسی؛ بر فعالیت خود نظارت داشته باشید

گوگل آنالیز یک راه آسان و رایگان برای ردیابی بازدید از صفحه و میانگین زمان صرف شده در آن صفحه می باشد. مواردی مانند نرخ پرش و زمان حضور در سایت را بررسی کنید تا ایده ای از نحوه تعامل کاربران با وب سایت را پس از ورود به محتوا داشته باشید.

اصول سئو در مقاله نویسی

کلام آخر

هم سئو و هم نوشتن محتوا قطعات مهمی برای پازل هستند، بنابراین استفاده از تکنیک ‌های باکیفیت برای اطمینان از ترافیک و تعامل بیشتر در وب‌ سایت‌ تان مهم است. اگر در مورد سئو، محتوا یا نحوه کار آنها با یکدیگر سؤالی دارید، برای راهنمایی بیشتر در مورد سئو نویسی با ما تماس بگیرید!

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :