وظایف یک سئو کار

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
سئو کار سایت

هر سئو کار سایت ممکن است گه گاهی به دلیل تلاش مداوم و نگرفتن نتیجه احساس غمگینی کند. این یک تعهد بلند مدت است که هیچ میانبری ندارد. ما در این مقاله راه های رسیدن به ترافیک بالا به صورت سئو کلاه سفید را آورده ایم.

لیست کارهایی که یک سئو کار سایت انجام می دهد

1. پاک کردن محتوای تکراری

درج محتوای تکراری باعث جریمه شدن از طرف گوگل می شود. یک راه سریع برای شناسایی آن، دسترسی به ابزارهای سایت است. برخی از ابزارهای مورد استفاده جهت بررسی محتوای تکراری، Copyscape و Siteliner می باشد.

2. ردیابی کلمات کلیدی

اگر می خواهید رتبه بالایی داشته باشید، باید کلمات کلیدی مهم را دنبال کرده و عملکرد سایتتان را بررسی نمایید. برای پیدا کردن کلمات ابزارهای زیادی وجود دارد که می تواند در این زمینه به شما کمک کند.

3. تعریف یک کلمه کلیدی اصلی برای هر صفحه

داشتن صفحات هدفمند با کلمات کلیدی بسیار مهم است. برنامه ریز کلمات کلیدی گوگل شاید پرکاربردترین ابزار برای جستجوی کلمات کلیدی می باشد.

 4. داشتن برچسب های عنوان منحصر به فرد و مرتبط

پس از نوشتن محتوا، باید تگ عنوان خود را بهینه کنید تا CTR تان افزایش یابد.

برای این کار باید مطمئن شوید که دارای:

  • طول حداکثر 60 کاراکتر
  • شامل کلیدواژه اصلی
  • نام تجاری (اختیاری)

 5. توضیحات متا

توضیحات متا یک عنصر SEO در سایت است که باید برای هر صفحه داشته باشد. 156 کاراکتری است، زیرا حداکثر چیزی که Google در نتایج موتور جستجو برای هر پرس و جو نشان می دهد، این عدد می باشد.

6. استفاده از کلمات کلیدی در برچسب ها و سرفصل های عنوان

کلمه کلیدی اصلی شما باید در تگ عنوان و در سرفصل ها گنجانده شود. همچنین باید آن را در URL، محتوا، توضیحات جایگزین تصویر و توضیحات متا قرار دهید. برچسب عنوان باید برای هر صفحه منحصر به فرد باشد و شما را به کلیک بر روی آن ترغیب کند.

توجه!

برچسب عنوان بایستی حداکثر 60 کاراکتر داشته باشد.

7. URL را تا حد امکان کوتاه نگه دارید

یک سئو کار سایت، خوب می داند که باید یک ساختار URL ساده داشته باشد. برای کمک به بهبود خوانایی باید از پیوند ثابت بدون پارامترهای پویا استفاده کنید.

8. بهینه تصاویر با تگ های توصیفی ALT

یکی دیگر از وظایف مهم سئو گنجاندن توضیحات alt در تصویرتان است تا محتوای شما مرتبط ‌تر شود. اگر از یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز مانند وردپرس استفاده می‌ کنید، اضافه کردن توضیحات جایگزین تصویر آسان است.

9. نوشتن محتوای رقابتی

نوشتن محتوای یونیک ارزش زیادی برای خوانندگان دارد. این بدان معناست که قبل از نوشتن یک محتوای جدید باید ببینید که کلمات کلیدی مد نظرتان چگونه توسط رقبا بررسی شده است.

سئو کار سایت

 10. داشتن وبلاگ

اگر می خواهید بازدیدکنندگان بیشتری به سایت شما مراجعه کنند، لازم است به فکر ایجاد یک وبلاگ باشید.

سئو کار سایت باید محتوای جدید و منظم داشته باشد. علاوه بر این، یک وبلاگ می تواند سایت را در صدر رقبای خود در SERP قرار دهد.

11. نظارت بر طبیعی بودن بک لینک

12. بهینه سازی سایت برای موبایل

13. سرعت بارگذاری سریع

اگر زمان بارگذاری سایت بسیار طولانی باشد، بازدیدکنندگان سایت شما را ترک می کنند. سرعت سایت عامل مهمی برای رتبه بندی در نتایج جستجو است.

زمان بارگذاری بالا می تواند ناشی از عواملی مانند صفحات با بهینه سازی کد ضعیف، مشکلات سرور یا شبکه، کد های تجزیه و تحلیل باشد.

14. کنسول جستجوی گوگل

یکی دیگر از کارهای مهم سئو که باید بررسی کنید، ارتباط با کنسول جستجوی گوگل است.

15. رفع خطاهای Crawl در کنسول جستجوی گوگل

لیست خطاهای Crawl در کنسول جستجوی گوگل قرار می گیرد. در حالی که برخی از سایت ها ممکن است چند خطای خزیدن داشته باشند، برخی دیگر ممکن است هزاران خطا داشته باشند. یک سئو کار سایت خطاهای سایت که شامل خطاهای DNS، خطاهای سرور و خرابی روبات ها می باشد را رفع می کند.

16. نظارت بر وضعیت نمایه سازی سایت

ابزار Google Search Console برای نظارت بر وضعیت نمایه سازی سایت، استفاده می شود. جهت ایندکس شدن همه صفحات در گوگل، باید خطاهای خزیدن را بررسی کرده و آنها را برطرف نمایید.

17. جمعیت شناسی مخاطب

یکی دیگر از وظایف سئو کار سایت که باید بررسی کنید، تمرکز بر جمعیت شناسی مخاطبانتان است. گوگل آنالیتیکس می تواند به شما کمک کند تا اطلاعات با ارزشی کشف نمایید.

18. کاربران بازگشتی

با استفاده از Google Analytics می توانید کاربران بازگشتی را در صفحه اصلی مشاهده کنید. از دلایلی که برخی از کاربران به صفحات شما بر نمیگردند می تواند موارد زیر باشد:

  • اطلاعات به خوبی در سایت شما نمایش داده نمی شود
  • زمان بارگذاری صفحه کند است

19. تنظیم اهداف در Google Analytics

می‌توانید برای پیگیری تبدیل ‌های خود، اهدافی را در Analytics تنظیم کنید. هدف هایی مانند فرم تماس، درخواست پیشنهاد، اشتراک برای یک محصول، اشتراک در خبرنامه، دانلود، پخش ویدئو و خرید.

20. جذب مشتریان محلی

سئوی محلی در دسکتاپ و موبایل قدرت بیشتری دارد. شما باید بیشتر در معرض دید مشتریان محلی خود باشید. لازم است آدرس و شماره تلفن به صورت صحیح درج گردد.

21. حسابرسی وب سایت

یک سئو کار سایت بایستی با استفاده از ابزارهایی گزارشی تهیه کرده و داده‌ های دریافتی را پیگیری نماید. ابزارهایی مانند cognitiveSEO یا Moz، Woorank، SEO Site Checkup و حتی Google Search Console وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند پس از انجام ممیزی برای وب سایت خود، داده های قابل توجهی تولید نمایید.

22. رد لینک های خطرناک

هدف سئو کار سایت این است که به گوگل بگوید پیوندهای مضر (پیوندهایی که دستورالعمل های گوگل را رعایت نمی کنند) را در نظر نگیرد.

 23. استفاده از 301 تغییر مسیر برای لینک های شکسته

شما باید سایت خود را با استفاده از جستجوگر لینک خراب به طور منظم بررسی کنید. نداشتن ریدایرکت 301 برای صفحات دارای پیغام خطای 404 منجر به از دست دادن پیوند می شود.

 نتیجه

این چک لیست بالا شامل مهمترین وظایف سئو کار سایت می باشد. شما باید کار سئوی خود را ردیابی و ارزیابی کنید تا مطمئن شوید نتایجی را مشاهده می کنید. برای راه اندازی و سئو سایت به صورت حرفه ای کلیک نمایید.

سئو کار سایت

همیشه سعی کنید سایت را از لینک های بد، صفحات شکسته، خطاهای خزیدن، تکنیک های اجرای بد پاکسازی نمایید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :