5 استراتژی برتر برای بهبود سایت

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
ترفند بهینه سازی سایت

استراتژی های بهینه سازی سایت برای کاربران به افزایش ترافیک و تبدیل سایت کمک می کند. برخلاف بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، بهینه سازی وب سایت شما تجربه بازدیدکنندگان را در اولویت قرار می دهد. ده استراتژی زیر به بهبود سرعت وب سایت، تجربه کاربری، سازگاری با موبایل، دسترسی و رتبه بندی موتورهای جستجو کمک می کند. با ما همراه شوید تا سئو سایت خود را به خوبی انجام دهید.

بهینه سازی وب سایت چیست؟

بهینه سازی وب سایت باعث بهبود تجربه کاربر، دسترسی، عملکرد جستجو، ترافیک و نرخ تبدیل می شود. اجرای شیوه های بهینه سازی وب سایت به تعیین اینکه چه چیزی در حال حاضر کار می کند و چه چیزی نیاز به بهبود دارد، کمک می کند. یک وب سایت بهینه سازی شده نیز هزینه های نگهداری وب سایت را در دراز مدت کاهش می دهد.

هدف اصلی بهینه سازی وب جذب بازدیدکنندگان بیشتر و ایجاد تجربه ای روان برای آنها، تشویق به تبدیل و بازدیدهای مکرر است.

5 استراتژی برتر بهینه سازی سایت برای کاربران

تکنیک های زیر برای بهینه سازی وب سایت شما بر دو عنصر تمرکز دارد:

تجربه ی کاربر. از طریق طراحی کاربرپسند، پاسخگویی تلفن همراه و دسترسی بهتر به بازدیدکنندگان کمک کنید تا محتوای وب سایت شما را به راحتی هدایت شوند.

رشد. افزایش رتبه در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) برای دستیابی به مخاطبان بیشتر و بهبود نام تجاری است.

1. شیوه های طراحی وب UI/UX را اجرا کنید

بهینه سازی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) در هنگام طراحی وب سایت، نرخ تبدیل نهایی آن را افزایش می دهد. در واقع، 80 درصد از مصرف کنندگان مایلند برای تجربه کاربری بهتر هزینه بیشتری بپردازند.

شیوه های طراحی تجربه کاربر (UI/UX) قابلیت استفاده، دسترسی و عملکرد یک وب سایت را بهینه می کند. توجه داشته باشید که در نظر گرفتن اهداف کسب و کارتان هنگام اجرای شیوه های UI/UX ضروری است. به عنوان مثال، طراحی یک فروشگاه اینترنتی باید به هر بازدید کننده وب سایتی کمک کند تا به راحتی خرید نماید.

در اینجا چند راه برای بهبود طراحی تجربه کاربری وب سایت شما وجود دارد:

بهینه سازی منوها – با افزودن یک منوی ساده در سرصفحه و یک منوی کامل در پاورقی به کاربران کمک نمایید تا صفحات کلیدی شما را به راحتی پیدا کنند. از ابزارهای بهینه سازی مانند افزونه های منو برای سفارشی سازی بیشتر آنها استفاده کنید.

دکمه‌های تماس برای اقدام (CTA) – بازدیدکنندگان را راهنمایی کنید تا اطلاعات بیشتری پیدا کرده یا با استفاده از دکمه‌های CTA خرید انجام دهند. مکان آنها باید به وضوح قابل مشاهده باشد و ظاهر بصری باید با طراحی کلی وب سایت هماهنگ باشد.

2. بازاریابی محتوا را بهینه کنید

بازاریابی محتوا یک استراتژی بهینه سازی وب سایت است که به جذب ترافیک به یک سایت کمک می کند. این فرآیندی است که شامل برنامه ریزی، ایجاد و توزیع محتوایی است که به بازدیدکنندگان در مورد محصولات، خدمات و صنعت شما آموزش می دهد.

این استراتژی بهینه سازی سایت برای کاربران، آگاهی از برند، تعامل، وفاداری و اقتدار را افزایش می دهد. حدود 60 درصد از بازاریابان گزارش می دهند که بازاریابی محتوا تقاضای بالاتری را ایجاد می کند.

پست‌های رسانه‌های اجتماعی – مخاطبان گسترده ‌تری را از پلتفرم‌ های رسانه ‌های اجتماعی مختلف دعوت کنید تا از وب ‌سایت شما بازدید نمایند. وب سایت خود را با پلتفرم هایی مانند اینستاگرام، فیس بوک و توییتر با استفاده از افزونه های رسانه های اجتماعی ادغام کنید تا مخاطبان خود را سریعتر رشد دهید.

صفحات فرود – صفحات وب استاتیک شخصی سازی شده ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که CTA های قانع کننده ایجاد کرده اید و یک ارزش پیشنهادی مستقیم برای ایجاد یک صفحه فرود تبدیل کننده ایجاد نمایید.

3. سئوی درون صفحه را بهبود بخشید

سئوی درون صفحه عمل بهینه سازی محتوای صفحه وب برای موتورهای جستجو است. بهبود آن به موتورهای جستجو می گوید که وب سایت شما به سوالات بازدیدکنندگان پاسخ می دهد. به عنوان بخشی از بهینه سازی موتورهای جستجو، سئو داخلی به وب سایت شما کمک می کند تا رتبه بالاتری در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) داشته باشد.

4. رفع مشکلات فنی SEO

یکی دیگر از جنبه های بهینه سازی موتور جستجو سئو فنی است. سئوی فنی با بهبود ساختار وب سایت شما، یافتن محتوای شما را برای موتورهای جستجو آسان تر می کند. موتورهای جستجو ربات ها را برای خزیدن وب سایت شما می فرستند و هر صفحه وب را هنگام ایجاد وب سایت رتبه بندی می کنند. در اینجا چند راه برای رفع مشکلات رایج فنی سئو وجود دارد:

ساختار سایت را بهبود ببخشید – ساختار URL های شما باید برای نقشه برداری بهتر صفحات وب شما سازگار باشد. علاوه بر این، URL های ثابت به بازدیدکنندگان وب سایت کمک می کند تا بفهمند در کجای سایت قرار دارند. یک نقشه سایت XML ایجاد کنید تا موتورهای جستجو زمان آسان تری برای فهرست کردن وب سایت شما داشته باشند.

خزیدن و نمایه سازی را بهینه کنید – وب سایت خود را به موتورهای جستجو ارسال کنید تا به ربات ها کمک نمایید آن را سریعتر و دقیق تر بخزند.

5. سرعت سایت خود را افزایش دهید

سرعت صفحه یکی از فاکتورهای اصلی رتبه بندی گوگل است، به این معنی که به شدت بر رتبه شما در SERP تأثیر می گذارد. یکی دیگر از دلایل اهمیت سرعت صفحه این است که 47 درصد از کاربران انتظار دارند یک وب سایت متوسط در کمتر از دو ثانیه بارگذاری شود.

بهینه سازی سایت برای کاربران

کلام آخر

بهینه سازی سایت برای کاربران به گوگل و مخاطبان کمک می کند تا در سایت شما بخزند و بتوانند نیاطهای خود را برطرف سازند. برای سئو سایت خود از یک تیم متخصص کمک بگیرید. تیم امن اس اس ال یکی از بهترین گزینه های موجود به حساب می آید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :