استراتژی سئو چیست؟

دسته بندی ها : سئو پریا اصبری
لینک سازی خارجی

استراتژی بهینه سازی سایت یک برنامه جامع برای جذب بازدیدکنندگان بیشتر به وب سایت شما، از طریق موتورهای جستجو است. سئوی موفق شامل استراتژی های روی صفحه است که از کلمات کلیدی مبتنی بر هدف استفاده می کنند و استراتژی های خارج از صفحه، که لینک های ورودی از سایر وب سایت ها را به دست می آورند.

سه جزء اصلی یک استراتژی بهینه سازی سایت

برای بهینه سازی یک سایت، باید فاکتورهای رتبه بندی را در سه زمینه بهبود بخشید: راه اندازی فنی وب سایت، محتوا و پیوندها. در زیر هر سه مورد را به صورت کامل بررسی کرده ایم، بنابراین در ادامه ما را همراهی کنید.

1. راه اندازی فنی

برای اینکه وب سایت شما توسط موتورهای جستجوگر رتبه بندی شود، نیازمند 3 گزینه است:

ابتدا یک موتور جستجو باید صفحات شما را در وب پیدا کند. سپس، باید آنها را اسکن نماید تا موضوعات آنها را بفهمد و کلمات کلیدی آنها را شناسایی کند و در نهایت، باید آنها را به فهرست خود اضافه نماید. به این ترتیب، الگوریتم آن می تواند نمایش وب سایت شما را برای پرس و جوهای مرتبط در نظر بگیرد.

ناوبری وب سایت و پیوندها

موتورهای جستجو در سایت ها می خزند و پیوندها را دنبال می کنند. خزنده های موتورهای جستجو در یک صفحه فرود می آیند و از پیوندها برای یافتن محتوای دیگر جهت تجزیه و تحلیل استفاده می کنند. اما آنها نمی توانند تصاویر را ببینند. بنابراین لازم است، ناوبری و پیوندها را فقط به صورت متنی تنظیم کنید.

ساختار URL ساده

موتورهای جستجو خواندن رشته های طولانی از کلمات با ساختار پیچیده را دوست ندارند. بنابراین، در صورت امکان، URL های خود را کوتاه نگه دارید. آنها را طوری تنظیم کنید که حتی الامکان فراتر از کلمه کلیدی اصلی که می خواهید صفحه را برای آن بهینه کنید، اضافه شود.

سرعت صفحه

موتورهای جستجو از زمان بارگذاری (زمانی که طول می کشد تا کاربر بتواند صفحه را بخواند) به عنوان شاخص کیفیت استفاده می کنند. بسیاری از عناصر وب سایت می توانند بر آن تأثیر بگذارند. برای مثال اندازه تصویر. برای آشنایی با استراتژی بهینه سازی سایت، از ابزار Google’s Page Speed Insights استفاده کنید.

نقشه سایت و فایل های Robots.txt

نقشه سایت یک فایل ساده است که تمام URL های سایت شما را فهرست می نماید. موتورهای جستجو از آن برای شناسایی صفحاتی برای خزیدن و فهرست بندی استفاده می کنند. از سوی دیگر، یک فایل robots.txt به موتورهای جستجو می‌گوید که چه محتوایی را ایندکس نکنند.

محتوای تکراری

صفحات حاوی محتوای یکسان یا کاملا مشابه موتورهای جستجو را گیج می کند. معمولاً نمایش هر یک از آن صفحات را تقریباً غیرممکن می دانند. اگر موتورهای جستجو آنها را پیدا کنند، وب سایت شما جریمه می شود. به همین دلیل، موتورهای جستجو محتوای تکراری را به عنوان یک عامل منفی در نظر می گیرند.

2. محتوا

هر بار که از یک موتور جستجو استفاده می کنید، به دنبال محتوا هستید – برای مثال اطلاعاتی در مورد یک موضوع یا مشکل خاص. این محتوا ممکن است در قالب های مختلف باشد. به عنوان مثال متن، مانند یک پست وبلاگ یا یک صفحه وب. اما همچنین می تواند یک ویدیو، توصیه محصول و حتی یک لیست تجاری باشد.

فرآیند بهینه سازی محتوا با تحقیق در مورد کلمات کلیدی آغاز می شود. این فرآیند معمولاً شامل شناسایی اصطلاحات و موضوعات مرتبط با کسب و کار شما است. سپس آنها را به کلمات کلیدی اولیه تبدیل نمایید و در نهایت، انجام تحقیقات گسترده برای کشف اصطلاحات مرتبطی که مخاطبان شما استفاده می کنند.

بهینه سازی روی صفحه

بهینه سازی روی صفحه، که سئوی درون صفحه نیز نامیده می شود، تضمین می کند که موتورهای جستجو الف) موضوع و کلمات کلیدی صفحه را درک می کنند، و ب) می توانند آن را با جستجوهای مرتبط مطابقت دهند.

راهنمای استراتژی بهینه سازی سایت (سئو داخلی)

الف) بهینه سازی کلمات کلیدی

ابتدا مطمئن شوید که گوگل متوجه شده است که می خواهید این صفحه با چه کلمات کلیدی رتبه بندی شود. برای دستیابی به آن، مطمئن شوید که حداقل کلمه کلیدی اصلی را در موارد زیر قرار داده اید:

عنوان پست، URL، تگ H1، 100 کلمه اول (یا پاراگراف اول) محتوا، تگ های متا عنوان و متا توصیف، نام فایل های تصویری و تگ های ALT.

ب) عوامل بهینه سازی روی صفحه غیر مرتبط با کلمات کلیدی

سئوی درون صفحه فقط به معنی نوشتن کلمات کلیدی در سراسر صفحه نیست. عوامل زیر به تأیید اعتبار صفحه نیز کمک می کند:

پیوندهای خارجی: پیوند دادن به سایر صفحات مرتبط با موضوع، به Google کمک می کند تا موضوع خود را بیشتر تعیین کند. به علاوه، تجربه کاربری خوبی را فراهم می نماید.

پیوندهای داخلی: این پیوندها از دو طریق به شما کمک می کنند تا رتبه خود را افزایش دهید. یکی، آنها به موتورهای جستجو اجازه می دهند صفحات دیگر را در سایت پیدا کنند و بخزند. دوم، آنها روابط معنایی بین صفحات مختلف را نشان می دهند و به تعیین ارتباط بهتر آن با عبارت جستجو کمک می کنند.

طول محتوا: محتوای طولانی معمولاً رتبه بهتری دارد. این به این دلیل است که اگر به خوبی انجام شود، یک پست وبلاگ طولانی ‌تر همیشه حاوی اطلاعات جامع ‌تری در مورد موضوع خواهد بود، بنابراین خواننده را برای مدت طولان ی‌تری در سایت شما نگه می‌دارد. به آن زمان ماندگاری می گویند و یک عامل رتبه بندی مهم برای موتورهای جستجو است.

استراتژی بهینه سازی سایت

3. پیوندها

گوگل و سایر موتورهای جستجو در تلاش هستند که دقیق‌ ترین پاسخ ‌ها را به کاربران، صفحات مرتبط‌ و… ارائه دهند.

بک لینک چیست؟

بک لینک ها، ارجاع به محتوای شما در وب سایت های دیگر هستند. هر بار که وب سایت دیگری به مطالب شما اشاره می کند ، شما یک بک لینک به سایت خود دریافت می نمایید.

کلام آخر

با انجام سه مرحله مهم استراتژی بهینه سازی سایت، می توانید وب سایت خود را در صفحات برتر موتورهای جستجو ببینید. به این صورت می توانید رتبه بالایی در موتورهای جستجو به دست آورید. برای افزایش ترافیک، بهتر است پلن های سئو امن اس اس ال را مطالعه نمایید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :