عوامل موثر برای افزایش سرعت وب سایت

دسته بندی ها : سئو پریا اصبری
افزایش سرعت وب سایت

افزایش سرعت وب سایت یکی از مسائل مهم برای افراد به شمار می آید که ما در این مقاله به طور خلاصه در مورد آن توضیح داده ایم.

سرعت صفحه چیست؟

سرعت صفحه، اندازه گیری میزان بارگذاری محتوای صفحه شما است. طبق تحقیقات گوگل، هرچه زمان بیشتری طول بکشد تا یک صفحه بارگذاری شود، افراد بیشتری وب سایت را رها می کنند. بنابراین افزایش سرعت برای ما بسیار مهم می باشد.

مراحل برای افزایش سرعت وب سایت:

مرحله 1: یک تست سرعت انجام دهید.

قبل از انجام هر کاری، مهم است که یک آزمایش مناسب انجام دهید. تست سرعت به شما کمک می کند تا متوجه شوید که عملکرد سایت شما چقدر خوب است و پس از اتمام همه بهبود ها نتیجه به چه اندازه بهتر می شود.

مرحله 2: میزبانی وب سریع و مطمئن را دریافت نمایید

مرحله 3: سرویس شبکه تحویل محتوا (CDN) را پیاده سازی کنید

دنیای ما مکان بسیار بزرگی است. اگرچه سرعت اینترنت در طول سال ها به شدت افزایش یافته است، اما فاصله فیزیکی بین کامپیوترها و سرورها هنوز نقش مهمی در سرعت آنلاین دارد.

مرحله 4: فایل های CSS و JavaScript را به حداقل برسانید

وب سایت های مدرن مملو از فایل های CSS و JavaScript هستند که با هم کار می کنند تا صفحات وب زیبا به نظر برسند و به نفع کاربران عمل نمایند. خط به خط کد، آن فایل ها را بی جهت بزرگ کرده و این امر به سرعت، باعث کند شدن سایت شما می شود بنابراین بهتر است برای افزایش سرعت وب سایت این فایل ها به حداقل برسند.

مرحله 5: ذخیره مرورگر را فعال کنید

مرورگرها اطلاعات زیادی مانند شیوه نامه، تصاویر، فایل های جاوا اسکریپت و موارد دیگر را ذخیره می کنند تا وقتی بازدید کننده ای به سایت شما باز می گردد، مرورگر مجبور نباشد کل صفحه را دوباره بارگیری کند.

مرحله 6: پایگاه داده وردپرس را بهینه و تمیز نمایید

وب سایت وردپرس شما نمی تواند بدون پایگاه داده کار کند. همه کارهایی که انجام می دهید و در سایت دارید، در آن ذخیره و با گذشت زمان، پایگاه داده شلوغ و ناکار آمد می شود که این امر منجر به کندی وب سایت خواهد شد.

مرحله 7: از تم های بهینه سازی شده و ساده استفاده کنید

مرحله 8: بهینه سازی تصاویر

اطمینان حاصل نمایید که تصاویر شما بزرگتر از اندازه مورد نیاز نیستند که در غیر این صورت سرعت وب سایت شما کاهش می یابد.

مرحله 9: افزونه هایی که سرعت شما را کند می کنند پیدا کرده و سعی در به حداقل رساندن آن ها کنید.

مرحله 10: بهینه سازی محتوا مانند استفاده از گزیده ها، تقسیم مقالات طولانی، نظرات و…

مرحله  11: کاهش هدایت ها

هر بار که صفحه ای به صفحه دیگری هدایت می شود، بازدید کننده شما باید زمان بیشتری منتظر بماند تا چرخه درخواست و پاسخ HTTP تکمیل شود.

افزایش سرعت وب سایت

و در آخر

بنا به نظراتی که گوگل نشان داده است، سرعت سایت و در نتیجه سرعت صفحه یکی از سیگنال هایی می باشد که الگوریتم گوگل برای رتبه بندی صفحات استفاده می کند.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :