سئوی تکنیکال و بهینه سازی فنی

دسته بندی ها : سئو پریا اصبری
سئو تکنیکال

سئوی تکنیکال، به بهبود جنبه های فنی یک وب سایت برای افزایش رتبه صفحات آن در موتورهای جستجو می‌پردازد.  عناصر مهم سئوی تکنیکال شامل خزیدن، نمایه سازی، ارائه و معماری وب سایت است. سئوی تکنیکال بخشی از سئو داخلی است که بر بهبود عناصر وب سایت شما برای کسب رتبه های بالاتر تمرکز دارد.

بهینه سازی فنی سایت

گوگل و سایر موتورهای جستجو می‌خواهند بهترین نتایج ممکن را برای کاربران خود ارائه دهند. روبات‌های گوگل صفحات وب را بر اساس عوامل متعددی ارزیابی می‌ کنند. این عوامل به روبات‌های موتور جستجو کمک می‌کند تا موضوع صفحات را درک نمایند. بنابراین، هرچه دسترسی گوگل به مطالب شما آسان‌تر شود، شانس بیشتری برای رتبه‌بندی خواهید داشت.

سئو تکنیکال

ویژگی‌های وب سایت بهینه سازی شده تکنیکال

وب سایتی که از نظر تکنیکال بهینه سازی شده، برای ربات‌های موتور جستجو به راحتی قابل جستجو است. ما در این محتوا به برخی از ویژگی‌ های مهم یک وب سایت بهینه شده تکنیکال می‌‌ پردازیم.

سریع

صفحات وب باید سریع بارگیری شوند. در سال2016 تحقیقات نشان داد که 53 درصد از بازدیدکنندگان وب سایت تلفن همراه در صورت باز نشدن یک صفحه وب در عرض 3ثانیه، آن را ترک می‌ کنند. بنابراین اگر وب سایت شما کند است، مردم ناامید می‌‌ شوند و به وب سایت دیگری می‌ روند و شما تمام این ترافیک را از دست خواهید داد.

پیوندهای مرده ندارد

برای بازدید کنندگان سایت، آزار دهنده تر از صفحه کند، ورود به صفحه ای است که اصلا وجود ندارد. درواقع همان  پیوندی که به صفحه ای موجود در سایت شما رسیده و افراد با صفحه خطای404 روبرو شدند که این حالت از نظر سئوی تکنیکال قابل قبول نیست.

رفع مشکلات محتوای تکراری

محتوای تکراری برای کاربران و الگوریتم های موتور جستجو گیج کننده است. شما می توانید با استفاده از عنصر پیوند متعارف به موتورهای جستجو اطلاع دهید که نسخه اصلی محتوای شما در کجا قرار دارد.

از SSL[1] استفاده کنید

SSL یک فناوری امنیتی است که پیوند رمزگذاری شده‌ای را بین سرور وب و مرورگر ایجاد می‌کند. وب سایتی که در آن سئوی تکنیکال رعایت شده است، وب سایتی امن است. امروزه ایمن سازی وب سایت برای تضمین حریم خصوصی کاربران یک نیاز اساسی می‌باشد. برای ایمن سازی وب سایت کارهای زیادی می‌توانید انجام دهید و یکی از مهمترین موارد پیاده سازیHTTPS  است. HTTPS  اطمینان می‌دهد که هیچکس نمی‌تواند داده‌های ارسال شده بین مرورگر و سایت را رهگیری کند. برای این کار، به گواهی SSL نیاز دارید. گوگل HTTPS را به یک سیگنال رتبه بندی تبدیل کرده است. وب سایت‌های امن رتبه بالاتری نسبت به معادل های ناامن دارند.

ایجاد نقشه سایت XML

نقشه سایت XML، لیستی از تمام صفحات سایت است که به عنوان یک نقشه راه برای موتورهای جستجو می‌باشد. با استفاده از آن، مطمئن می شوید که موتورهای جستجو هیچ محتوای مهمی را در سایتتان از دست نخواهند داد. نقشه سایت XML شامل تعداد تصاویر و آخرین تاریخ اصلاح شده برای هر صفحه است.

و در آخر

سئوی تکنیکال شامل بهینه سازی هایی است که باعث می شود گوگل بتواند محتوای مناسب سایت شما را در زمان مناسب به کاربران ارائه دهد.

منبع

[1] لایه اتصال امن

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :