هاستینگ وب چیست؟

دسته بندی ها : سئو فاطمه حبیبی
هاستینگ وب

در ابتدایی ترین اصطلاحات، هاستینگ سرویسی است که فرد یا سازمانی را قادر می سازد تا وب سایت خود را در اینترنت منتشر کند. اگرچه ممکن است وب سایت ها را چیزی فقط به صورت دیجیتالی بدانیم. اما حقیقت این است که برای تأمین انرژی محتوای اینترنت، به طور عمده به صورت سرور، منابع فیزیکی نیز مورد نیاز است.

 دلیل دیگر استفاده از سرویس هاستینگ وب امنیت است. متأسفانه هک وب سایت رایج است و می تواند اثرات مخربی داشته باشد. ارائه دهندگان خدمات معتبر میزبانی وب دارای چندین لایه امنیتی برای محافظت از وب سایت شما در برابر هکرها، مجرمان سایبری و سایر تهدیدات هستند.

انواع هاست وب

وب سایت های مختلف نیازهای مختلفی دارند، بنابراین انواع خدمات میزبانی وب وجود دارد.

هاست  مشترک:

در این فرم ورود به سیستم میزبانی وب، یک سرور واحد بین چندین کاربر به اشتراک گذاشته شده است.

بهترین برای: مشاغلی که دارای سایت های کوچک و ساده اند و بازدید متوسط  دارند و مقرون به صرفه ترین گزینه موجود را می خواهند .

هاست   PS:

یک سرور فیزیکی منفرد به چندین فضای مجازی تقسیم شده است که از آنها برای میزبانی وب سایت های خاص استفاده می شود.

بهترین برای:مشاغل دارای وب سایت های بزرگتر  که می توانند برای کنترل و منابع اضافی هزینه بیشتری صرف کنند.

هاست ابر

یک سرور مجازی که در محیط محاسبه ابری اجرا می شود و داده ها را از طریق شبکه سرور ذخیره می کند.

بهترین برای :وب سایت های متوسط ​​و کوچک که به منابع بیشتری نسبت به  هاستینگ مشترک نیاز دارند. از جمله توانایی مدیریت افزایش میزان ترافیک هنگام پرواز

هاست اختصاصی

سروری که به یک مشتری اجاره داده می شود.

بهترین برای :مشاغل دارای وب سایت های بزرگ و پربازدید که به منابع زیادی احتیاج دارند و می توانند قیمت بالاتری در ماه بپردازند.
وب هاستینگ

هاست  تجارت الکترونیکی

میزبانی تخصصی با ویژگی هایی که برای فروشگاه های آنلاین طراحی شده است. از جمله سبد خرید، مدیریت موجودی کالا و عملکرد پردازش پرداخت.

بهترین برای :فروشگاه های آنلاین  که  می خواهند از طریق وب سایت خود محصولات را بفروشند.

نمایندگی هاست وب

نوعی میزبانی که به کاربر اجازه می دهد فضای سرور را خریداری کرده، آن را تقسیم کرده و مجدداً به سایر مشتریان بفروشد.

بهترین برای :افراد یا مشاغل دارای برخی دانش فنی که می خواهند با فروش مجدد فضای سرور به سایر مشتریان، درآمد کسب کنند.

هاستینگ وب مدیریت شده چیست؟

هنگام تحقیق در مورد هاستینگ وب، گزینه دیگری که ممکن است با آن روبرو شوید هاستینگ مدیریت شده است. این مدل  خود هاستینگ نیست، بلکه سرویسی است که ارائه دهندگان خدمات هاستینگ وب به مشتریان، در درجه اول کسانی که از هاست اختصاصی یا VPS استفاده می کنند، ارائه می دهند.

 با هاستینگ مدیریت شده، ارائه دهنده خدمات هاستینگ تنظیم، مدیریت و پشتیبانی از سرور را بر عهده خواهد گرفت. در حالی که با هاستینگ مدیریت نشده، این مسئولیت با مشتری است.

8 ویژگی ضروری هاستینگ وب

در هنگام خرید خدمات هاستینگ وب، چند ویژگی اصلی را باید در نظر گرفت:

1. ثبت نام دامنه

هر وب سایت به نام دامنه منحصر به فرد خود نیاز دارد. در حالی که می توانید نام دامنه خود را جدا از برنامه هاستینگ ثبت کنید، بسیاری از ارائه دهندگان، خدمات هاستینگ ثبت نام دامنه (برای یک یا چند سایت) را به عنوان بخشی از بسته های  خود ارائه می دهند.  

2. سرعت

سرعت بارگذاری وب سایت شما برای موفقیت آن ضروری است. سرعت تجربه مشتری شما در وب سایت را تحت تأثیر قرار می دهد، و همچنین Google آن را در نمره کلی از کیفیت سایت تأثیر گذاشته و  اگر سرعت کم باشد بر  SEO تأثیر منفی دارد.  

3. ذخیره سازی

علی رغم اندازه، سرورها ظرفیت زیادی برای ذخیره فایل ها دارند. شما می خواهید نوعی هاستینگ انتخاب کنید که بتواند اندازه سایت شما را در خود جای دهد. به عنوان مثال،هاستینگ مشترک معمولاً برای سایت های دارای متن سنگین با چند صفحه کافی است، در حالی که سایتهای بزرگتر با تصاویر با وضوح زیاد و رسانه های جریانی ممکن است به میزان ذخیره سازی فقط VPS یا سرور اختصاصی نیاز داشته باشند.

4. پهنای باند

مانند فضای ذخیره سازی، نیازهای پهنای باند نیز سایت به سایت متفاوت است. وب سایتی با هزاران بازدید کننده روزانه به پهنای باند بیشتری نسبت به وب سایتی که چند صد بازدید کننده دارد نیاز دارد.  

هاستینگ وب

5. مقیاس پذیری

یکی از راه های حل مشکلات محدودیت ذخیره سازی و پهنای باند، مقیاس پذیری است. برخی از انواع هاستینگ، مانند هاستینگ ابری، به سایت ها امکان می دهد منابع را در حین پرواز افزایش دهند. بسیاری از ارائه دهندگان خدمات هاستینگ انواع مختلفی از آن را ارائه می دهند. به این ترتیب وب سایتی که با هاست اشتراکی راه اندازی می شود، می تواند به VPS یا هاست اختصاصی ارتقا یابد، درصورتی که از محدودیت های ذخیره سازی و پهنای باند خود عبور کند.

6. وقت بیشتر

همانطور که قبلاً ذکر شد، یک ارائه دهنده خدمات هاستینگ وب خوب، اطمینان از عملکرد 100 درصدی سرورهای خود در نزدیکترین زمان ممکن می دهد.  

7. حساب های ایمیل

حساب های ایمیل اختصاصی به نام دامنه،کلیدی برای ایجاد حرفه ای و اقتدار برای کسب و کار شما است.  

8. پشتیبانی

داشتن یک پشتیبانی فنی قابل اعتماد و قابل دسترسی از طرف ارائه دهنده خدمات هاستینگ وب خود نیز برای اجرای موثر یک وب سایت ضروری است.

شرایط هاستینگ وب

اصطلاحات تخصصی زیادی پیرامون هاستینگ وب وجود دارد. در اینجا برخی از رایج ترین کلمات و عبارات ذکر شده است.

ارائه دهنده خدمات هاستینگ: هر شرکتی که خدمات هاستینگ وب را ارائه دهد. آنها دارای سرورهایی هستند که وب سایت ها در آن ها هاست می شوند و فضای سرورها را به مشتریان اجاره می دهند.  

سرور: رایانه ای است که بسته به نوع سرور، با اجرای یک نرم افزار خاص، داده را به رایانه های دیگر ارائه می دهد. انواع مختلف سرورها شامل سرورهای وب، سرورهای ایمیل و سرورهای پرونده هستند. همانطور که از نام آن پیداست، سرورهای وب میزبان وب سایت ها هستند. وقتی کسی از وب سایت شما بازدید می کند، به سرور متصل می شود که فایل های وب سایت شما را هاست می کند.

آدرس پروتکل اینترنت  (IP) : این آدرس عددی منحصر به فرد وب سایت شما را مشخص می کند. همچنین بازدید کنندگان را از مرورگر خود به آن متصل می کند. از آنجا که به یاد آوردن آدرسهای IP هر وب سایتی که استفاده می کنند برای افراد بسیار دشوار است، آدرس های وب سایت با نام دامنه ساده می شوند.

نام دامنه: نام منحصر به فرد وب سایت شما است که کاربران برای دسترسی به وب سایت وارد نوار آدرس مرورگر می کنند.  

Uptime : به مدت زمان فعال بودن و سرور یک سرور اشاره دارد که معمولاً به صورت درصد تعریف می شود.

پهنای باند: اندازه گیری میزان جریان داده ها از طریق اتصال در مدت زمان مشخص است. پهنای باند محدود می تواند سرعت و دسترسی وب سایت شما را تحت تأثیر منفی قرار دهد.

وردپرس : این یک سیستم مدیریت محتوای ساده و پرطرفدار است که به شما امکان می دهد کاربران وب سایت و وبلاگ ایجاد کنند.

هاستینگ وب

سوالات متداول در زمینه هاستینگ وب

آیا می توانم از طریق رایانه خودم وب سایتی را میزبانی کنم؟

از نظر فنی، بله اما  سوال این است که آیا می خواهید وب سایتی را در رایانه شخصی خود هاست کنید؟. انجام این کار به معنای ایجاد و راه اندازی سرور خود است که به زمان، هزینه و دانش فنی نیاز دارد.  

چگونه می توانم بدانم که به چه نوع هاستینگ وب نیاز دارم؟

در نهایت به اندازه و هدف وب سایت شما و میزان بازدید شما بستگی دارد. برای اکثر وب سایت های کوچک و جدید، هاستینگ مشترک معمولاً کافی است. اگر در حال ایجاد یک فروشگاه آنلاین هستید.  این امر منابع و کارایی لازم برای فروش کالا بصورت آنلاین را فراهم می کند. اکثر ارائه دهندگان خدمات هاستینگ وب انواع مختلفی از آن را ارائه می دهند.

هزینه هاستینگ وب چقدر است؟

این بیشتر به نوع هاست وب بستگی دارد. هاستینگ مشترک ارزانترین است. زیرا به حداقل منابع نیاز دارد. برعکس، هاستینگ اختصاصی به بیشترین منابع نیاز دارد، بنابراین گرانترین است.  

آیا می توان هاستینگ وب را تغییر داد؟

بسته به نحوه ساخت وب سایت خود، بله. اگر برای ایجاد وب سایت خود از سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده می کنید، انعطاف پذیری بیشتری برای انتقال وب سایت خود به دیگر هاستینگ دارید.

منبع

فاطمه حبیبی
فاطمه حبیبی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :