چک لیست امنیت وب سایت

دسته بندی ها : امنیت محمد یاری پور
نحوه سایت زدن

آیا وب سایت شما امن است؟ این چک لیست امنیت وب سایت به شما کمک می کند تا از این موضوع مطلع شوید.

در این چک لیست مفید، شما نه تنها در مورد بزرگترین تهدیدهای امنیتی برای مشاغل اینترنتی متوسط، ​​بلکه در مورد نحوه دفاع در برابر این تهدیدات اطلاعات خواهید گرفت.

چک لیست امنیت وب سایت

1. گذرواژه ها را ایمن و آنها را مرتباً به روز کنید

 برای ایجاد رمزهای عبور بسیار ایمن برای وب سایت خود از یک مولد رمز عبور مانند LastPass استفاده کنید. بهتر است از LastPass برای ذخیره و ایجاد رمز ایمن استفاده کنید. یک یادآور در تقویم نیز تنظیم کنید تا گذرواژه های خود را به طور مرتب مانند هر ماه یا سه ماهه به روز کنید.

حدود 80٪ از نقض های مربوط به هک کردن ناشی از رمزهای عبور است. شرکت شما می تواند با ایجاد اطلاعات ورود توسط سیستم قوی تر و منحصر به فرد و همچنین به روزرسانی بیشتر آن اطلاعات، به سرعت امنیت وب سایت خود را افزایش دهد.

به عنوان مثال LastPass، یک تولید کننده رمز با امکان تعیین طول رمز عبور و استفاده از حروف بزرگ و کوچک را می دهد. همچنین می توانید تصمیم بگیرید که آیا رمز ورود باید شامل اعداد و علائم باشد یا خیر.

2. یک گواهی SSL نصب کنید

     یک گواهی Secure Sockets Layer (SSL) بخرید و از آن در سایت خود استفاده کنید تا ارسال اطلاعات حساس مانند اطلاعات کارت اعتباری را ایمن کند. پس از نصب گواهی SSL، می توانید با HTTPS، اعتماد کاربران به امنیت وب سایت خود را بیشتر کنید.

گواهی SSL با ایمن سازی انتقال داده ها، به محافظت از وب سایت شما کمک می کند. برای مثال، اگر شخصی در سایت شما سفارشی آنلاین انجام دهد، می توانید از اطلاعات شخصی وی، چه شماره کارت اعتباری، آدرس یا شماره تلفن وی، محافظت کنید.

چک لیست امنیت وب سایت

برای بسیاری از خریداران آنلاین، گواهی SSL به عنوان یک سیگنال اعتماد نیز عمل می کند. به این دلیل که با نصب گواهی SSL ظاهر آدرس بار سایت شما در مرورگرهای وب تغییر می کند.

به طور معمول، یک مرورگر وب، مانند Google Chrome، یک قفل در کنار URL وب سایت با گواهی SSL نشان می دهد. اگر وب سایتی گواهی SSL ندارد، این قفل با متن ” این وب سایت امن نیست ” جایگزین می شود.

3. جهت امنیت سایت تهیه فایل بکاپ را فراموش نکنید

 یک پلن برای ایجاد پشتیبان گیری از وب سایت تنظیم کنید یا فرآیند را از طریق ارائه دهنده میزبانی وب سایت خود به صورت خودکار انجام دهید. همچنین می توانید برای ذخیره و پشتیبان گیری از سایت خود از ابزارهایی مانند Easy cPanel Backup و eBackupper و همچنین افزونه های وردپرس مانند UpdraftPlus و VaultPress استفاده کنید.

در حقیقت وقتی صحبت از امنیت وب سایت می شود، ایجاد فایل بکاپ بهترین دوست شما است.

اگر از CMS مانند وردپرس استفاده می کنید، می توانید پشتیبان گیری از وب سایت را با یک پلاگین مانند UpdraftPlus، Total Upkeep و VaultPress به صورت خودکار انجام دهید. در صورت استفاده از هر یک از این افزونه ها، آنها را به آخرین نسخه به روز کنید.

4- دسترسی های کاربران را محدود کنید

     تعداد افرادی را که می توانند با مجوزهای کاربر به وب سایت شما دسترسی داشته و مواردی را تغییر دهند، محدود کنید. از تنظیمات دسترسی کاربر در سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس استفاده کنید تا دسترسی مورد نیاز به سایت را فراهم کند.

فراهم آوردن امکان دسترسی و به روزرسانی سایت برای همه کاربران، یک آسیب پذیری امنیتی ایجاد می کند. به همین دلیل است که برای امنیت سایت، باید مجوزهای کاربر را محدود کنید.

اگر شرکت شما از CMS استفاده نمی کند، پس می خواهید دسترسی به اطلاعات ورود به سیستم وب سایت خود را محدود کنید. به عنوان مثال، اگر از نرم افزار مدیریت رمز عبور مانند LastPass استفاده می کنید، اعتبار آن را با دیگران در مشاغل خود به اشتراک نمی گذارید.

5. به روز رسانی پلاگین ها و CMS را در چک لیست امنیت وب سایت قرار دهید

جدیدترین نسخه CMS خود را نصب کنید، همچنین پلاگین ها، افزونه ها و هر ابزار و خدماتی را که به کار وب سایت شما کمک می کند، نصب کنید. یک یادآور تنظیم کنید تا به طور مداوم به روزرسانی قالب و افزونه ها بررسی شده یا در صورت امکان، اعلان های به روزرسانی را روشن کنید تا سایت شما ایمن باشد.

6. از نرم افزارهای ضد بدافزار و ویروس استفاده کنید

برای محافظت از سایت خود در برابر فایل های مخرب که می تواند منجر به سرقت اطلاعات مشتری، ضرر و زیان و موارد دیگر شود، پلاگین آنتی ویروس نصب کنید.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :