بررسی چک لیست بهینه سازی سایت

دسته بندی ها : سئو, مقالات پریا اصبری
بهینه سازی سایت وردپرس

چک لیست سئو سایت که در این محتوا آمده است، بهترین شیوه ها در سئو را تشریح می کند و به طور خلاصه توضیح می دهد که چه مسائلی نیاز به توجه دارند و نکاتی در مورد چگونگی رفع آنها ارائه می دهد. هنگام کار با چک لیست، باید از ابزارهای اصلی استفاده کنید که به شما در پیاده سازی سئو کمک کند. ابزاری مانند:

  • کنسول جستجوی گوگل
  • تجزیه و تحلیل ترافیک گوگل
  • PageSpeed ​​Insights
  • تست موبایل دوستانه
  • SEO SpyGlass
  • LinkAssistant

1. چک لیست راه اندازی وب سایت

  • از پروتکل HTTPS استفاده کنید

استفاده از رمزگذاری ایمن برای همه وب سایت ها، به ویژه برای کسانی که تراکنش ها را ردیابی می کنند و اطلاعات حساس کاربر را جمع آوری می نمایند، به شدت توصیه می شود.

  • یک سیستم مدیریت محتوای مناسب SEO را انتخاب نمایید

سیستم های مدیریت محتوا (به اختصار CMS) به منظور ساده سازی نحوه ساخت وب سایت ها هستند. اما گاهی اوقات درست برعکس عمل می کنند. CMS ها ممکن است چالش های بیشتری را برای SEO ایجاد کنند، مانند تولید خودکار محتوای تکراری، URL های بد، محدودیت در سفارشی سازی عناصر اصلی روی صفحه و مجموعه محدودی از عملکردها. برای این کار از وردپرس استفاده کنید. بیشتر سایت های دنیا این سیستم را به کار برده اند.

  • URL های مناسب سئو را پیاده سازی کنید

اگرچه URL یک عامل رتبه بندی معمولی است، اما اولین چیزی می باشد که Googlebot در یک صفحه جدید می خزد. علاوه بر این، به اشتراک گذاری URL های ناشیانه ممکن است برای کاربران شرم آور باشد. ایجاد URL های سئو پسند هیچ هزینه ای برای شما ندارد، اما سایت شما مطمئنا از بهترین شیوه های سئو برای URL ها سود خواهد برد.

دوستانه کردن URL ها:

  1. از کلمات کلیدی در URL ها استفاده کنید که هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو مرتبط تر به نظر برسند
  2. طول URL ها را بهینه نمایید
  3. از URL های ثابت استفاده کنید

ابزارهای SEO خود را با Google Analytics و Search Console همگام کنید.

می توانید حساب Google Analytics (GA) خود را با SEO PowerSuite همگام کنید. پس از اینکه برنامه داده ها را از GA جمع آوری کرد، می توانید آمار صفحات فرود، کلمات کلیدی و بک لینک ها را در Rank Tracker، WebSite Auditor و SEO SpyGlass مشاهده کنید.

ساختار وب سایت خود را برنامه ریزی کنید

سلسله مراتب صفحات در یک وب سایت، برای پتانسیل رتبه بندی سئو آن بسیار مهم است. ساختار واضح سایت باعث می شود تا کاربران به راحتی حرکت کنند و همچنین به خزنده‌ ها کمک می‌ نماید تا صفحات را سریع ‌تر کشف و فهرست‌ بندی کنند. شما باید ساختار سایت را در هر مرحله از توسعه وب سایت خود اصلاح کرده و آن را به طور معناداری برنامه ریزی نمایید.

میزان کلیک صفحات خود را بررسی کنید

این فاکتور را می توان در نقشه سایت ویژوال و تمام صفحات موجود در ماژول حسابرسی سایت مشاهده کرد. مطمئن شوید که تمام صفحات مهم شما بیش از 2 تا 3 کلیک با صفحه اصلی فاصله ندارند.

لینک سازی داخلی را بهینه نمایید

علاوه بر این، متن های لنگر به عنوان یک عامل اضافی برای موتورهای جستجو عمل می کنند که به آنها کمک نماید تا بهتر متوجه شوند که صفحه در مورد چیست. به تنوع لنگرها توجه کنید، صفحات خود را به یکدیگر پیوند دهید، مقالات و اقداماتی را در انتهای پست های وبلاگ پیشنهاد دهید، و در Google Analytics ببینید که چگونه معیارهای رفتار کاربر اصلی شما بهبود می یابد.

2. چک لیست سئو سایت، کلید واژه

تحقیقات کلمات کلیدی برای استراتژی سئو حیاتی است. درواقع کلمات کلیدی نشان می دهد که وب سایت شما در کجا رتبه بندی می شود و به کدام سمت رشد می کند. علاوه بر این، رتبه بندی کلمات کلیدی به عنوان مبنایی برای اندازه گیری کارایی تلاش های سئو شما عمل می کند. لیست زیر مراحل را برای تحقیق کلمات کلیدی در هر جایگاه یا صنعتی دنبال می نماید.

 کلمات کلیدی با رتبه برتر خود را پیدا کنید

کلمات کلیدی تمام فعالیت های سئوی شما را تعیین می کنند. با ردیابی رتبه بندی ارگانیک برای کلمات کلیدی هدف خود، موفقیت استراتژی سئوی عمومی خود را اندازه گیری خواهید کرد.

 رقبای خود را شناسایی کنید

 درباره ایده های کلیدواژه جدید تحقیق نمایید

سودآورترین کلمات کلیدی را انتخاب کنید

پس از اینکه ابزار سئو، ایده‌ های کلیدواژه جدیدی را برای شما جمع‌ آوری کرد، باید کارآمدترین آنها را انتخاب کنید. Rank Tracker چندین معیار سئو و همچنین فیلترهایی را برای انجام سریع این کار نشان می دهد.

کلمات کلیدی دم بلند و دم کوتاه را پیدا کنید.

2. چک لیست سئو سایت روی صفحه و بهینه سازی محتوا

از آنجایی که الگوریتم‌ های گوگل به دنبال پاداش دادن به بهترین محتوا هستند، سئوی درون صفحه یکی از قوی‌ ترین عوامل رتبه ‌بندی است. در حالی که سئو داخلی و بهینه سازی محتوا تقریباً به یک چیز اشاره دارد، اما از نظر دامنه تا حدودی متفاوت هستند.

  • عناوین خیلی طولانی، تکراری یا از دست رفته را بازنویسی کنید

در ماژول حسابرس وب سایت، بخش On-page را پیدا کنید. عوامل تکراری و برچسب‌ های عنوان خالی را بررسی نمایید. اگر تگ‌ های عنوان تکراری وجود دارد، باید بازنویسی شوند و کلمه کلیدی اصلی در آن گنجانده شود.

  • توضیحات متا را بهینه کنید
  • محتوای اصلی را بهینه نمایید

3. چک لیست فنی سئو

ممکن است کسی فکر کند که سئو فنی سخت و پیچیده است. با نگاهی دقیق تر، چندین عامل اصلی را خواهید دید که جزئی از جستجوی امروزی هستند و برای همه صنایع یکسان می باشند.

 فهرست بندی، خزیدن و نقشه سایت را با robots.txt بررسی کنید.

اگر محتوا توسط موتورهای جستجو قابل دسترسی نباشد، در نتایج جستجو ظاهر نمی شود. تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که بفهمید وب سایت شما چگونه برای موتورهای جستجو قابل مشاهده هستند.

 لینک سازی

بک لینک ها برای سئو مهم هستند، اما باید به یاد داشته باشید که اول از همه کیفیت مهم است، نه کمیت.

سئوی خارج از صفحه تاثیر مستقیمی بر رتبه بندی ارگانیک دارد. به همین دلیل است که تجزیه و تحلیل بک لینک باید به بخشی جدایی ناپذیر از استراتژی سئو شما تبدیل شود.

چک لیست سئو سایت

کلام آخر

در این چک لیست سئو سایت، ما سعی داشتیم به صورت خلاصه موارد را بررسی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با متخصصان ما در تماس باشید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :