Framework چیست و چه کاربردی دارد؟

دسته بندی ها : متفرقه مریم برفرنژاد
framework چیست

Framework چیست و چه کاربردی دارد؟ framework  نرم افزاری است که توسط توسعه دهندگان برای ساخت برنامه ها تولید واستفاده می شود، و از آنجا که اغلب توسط چندین مهندس نرم افزار و برنامه نویس با تجربه ساخته، آزمایش و بهینه سازی شده اند، نرم افزاری همه کاره، قوی و کارآمد هستند.

دلیل استفاده از framework چیست

استفاده از یک فریم ورک، برای توسعه برنامه ها به شما امکان می دهد تا روی عملکرد سطح بالای برنامه تمرکز کنید. این بدان دلیل است که هر عملکرد سطح پایین، توسط خود فریم ورک بررسی می شود.

در سیستم های رایانه ای، یک فریم ورک اغلب یک ساختار لایه ای است که نشان می دهد چه نوع برنامه هایی را باید ساخت و برخی از فریم ورک های سیستم رایانه ای نیز شامل برنامه هایی هستند که رابط های برنامه نویسی را مشخص می کنند یا ابزارهای برنامه نویسی را برای استفاده از فریم ورک ها ارائه می دهند. یک فریم ورک ممکن است برای مجموعه ای از توابع درون سیستم و نحوه ارتباط آنها باشد.

چرا ما از Frameworks استفاده می کنیم؟

توسعه نرم افزار یک فرآیند پیچیده است. این کار مستلزم مجموعه ای از وظایف، از جمله کدگذاری، طراحی و آزمایش میباشد که برای قسمت کدگذاری، برنامه نویسان باید ازاظهارنامه ها، جمع آوری زباله ها، اظهارات، موارد استثنا و موارد دیگر مراقبت کنند.

فریم ورک های نرم افزار، با اجازه دادن به آنها برای کنترل کل فرایند توسعه نرم افزار یا از یک سیستم عامل، کار توسعه دهندگان را آسان می کند.

مزایای استفاده از فریم ورک نرم افزاری

در ایجاد روشهای بهتر برنامه نویسی و استفاده مناسب از الگوهای طراحی کمک می کند.

 کد از امنیت بیشتری برخوردار است.

 می توان از تکرار کدهای اضافی جلوگیری کرد.

 با اشکالات کمتر به توسعه کد کمک می کند.

 کار بر روی فناوری های پیشرفته را آسان تر می کند.

 چندین بخش کدها از قبل ساخته و آزمایش شده اند. این باعث می شود برنامه ها قابل اعتمادتر باشند.

 تست و اشکال زدایی کد بسیار آسان تر است و حتی توسط توسعه دهندگانی که مالک این کد نیستند نیز می توان آن را انجام داد.

  زمان مورد نیاز برای توسعه یک برنامه به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

framework چیست

نمونه هایی از فریم ورک هایی که در حال حاضر توسط ارگان ها یا شرکت های استاندارد استفاده می شوند عبارتند از:

فریم ورک توصیف منابع

مجموعه ای از قوانین شبکه جهانی وب برای نحوه توصیف هر منبع اینترنتی مانند یک وب سایت و محتوای آن.

 فریم ورک کسب و کار اینترنتی

 گروهی از برنامه ها که پایه فناوری برای محصول my SAP را از SAP، شرکت آلمانی که یک خط تولید محصولات مدیریت منابع سازمانی را به بازار عرضه می کند، تشکیل می دهند.

فریم ورک Sender Policy

 یک رویکرد و برنامه ریزی مشخص برای ایمن سازی ایمیل میباشد.

فریم ورک Zachman

 یک ساختار منطقی با هدف ارائه نمایشی جامع از یک شرکت فناوری اطلاعات مستقل از ابزارها و روشهای مورد استفاده در هر تجارت خاص IT میباشد.

فریم ورک NET

 یک محیط اجرای مدیریت شده برای ویندوزکه توسعه دهندگان نرم افزار را قادر می سازد تا برنامه ای را به یک زبان برنامه نویسی ارائه دهند که می تواند با برنامه های نوشته شده به زبان های دیگر کار کند. این فریم با در نظر گرفتن کد شی بدون توجه به جایی که اجرا یا ذخیره می شود کار می کند.

فریم ورک امنیت سایبری NIST

که توسط قوانین ملی استاندارد تهیه شده است تا مجموعه ای از استانداردها، دستورالعمل ها و بهترین روش ها را برای پیشگیری، شناسایی و پاسخگویی به حمله سایبری ارائه دهد.

Spring

 یک فریم ورک محبوب Java Enterprise Edition که پشتیبانی از توسعه برنامه های جاوا را فراهم می کند.

 MITER ATT & C

 یک فریم ورک رایگان و در دسترس جهانی است که توسط MITER ارائه می شود که شامل اطلاعات جامع و به روز مربوط به سوءاستفاده سایبری برای کمک به شرکت ها در بهبود زیرساخت های امنیت سایبری خود است. این شامل مجموعه ای از تهدیدها و ابزارهای شناخته شده برای ارزیابی امنیت سازمانها است.

فریم ورک Hadoop

یک فریم ورک پردازش توزیع شده منبع باز که در اصل توسط بنیاد نرم افزار Apache توسعه یافته است و مدیریت ذخیره سازی و پردازش داده ها برای برنامه های داده های بزرگ را بر عهده دارد.

در انتها امیدواری از محتوای framework چیست راضی بوده باشید و به شناخت مناسب از آن رسیده باشید.

منبع

مریم برفرنژاد
مریم برفرنژاد

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :