طراحی گرافیک چیست؟

دسته بندی ها : متفرقه پروین کاظمی منش
طراحی گرافیک

طراحی گرافیک، حرفه‌ای است که در آن طراحان برای رساندن پیام‌ها به مخاطب، محتوای تصویری ایجاد می‌کنند. با استفاده از سلسله مراتب بصری و تکنیک‌های صفحه‌آرایی، طراحان از تایپوگرافی و تصاویر برای برآوردن نیازهای خاص کاربران و تمرکز بر منطق نمایش عناصر در طراحی‌های تعاملی برای بهینه‌سازی تجربه کاربر استفاده می‌کنند.

طراحی گرافیک یک هنر باستانی است که قدمت آن به هیروگلیف مصر در نقاشی‌های غار حداقل 17000 ساله می‌رسد. «طراحی گرافیک» اصطلاحی است که از صنعت چاپ دهه 1920 نشأت گرفته است. این حرفه همچنین طیف وسیعی از فعالیت‌ها از جمله ایجاد لوگو را پوشش می‌دهد. طراحی گرافیک، مربوط به جذابیت، زیبایی و بازاریابی است. طراحان گرافیک بینندگان را با استفاده از تصاویر، رنگ و تایپوگرافی جذب می‌کنند.

در طراحی گرافیک چه عناصری اهمیت دارند؟

اگرچه کار در عصر دیجیتال به این معنی است که شما باید با نرم‌افزارهای تعاملی طراحی کنید، اما طراحی گرافیک هنوز هم طبق اصول قدیمی انجام می‌شود. بسیار مهم است که شما از همان اول با کاربران ارتباط برقرار کنید، از این رو باید طراحی گرافیکی با رویکرد احساسی انجام گیرد. بنابراین، به عنوان یک طراح گرافیک، باید درک کاملی از تئوری رنگ و حیاتی بودن انتخاب صحیح رنگ‌بندی داشته باشید.

انتخاب رنگ باید نه تنها سازمان (به عنوان مثال، لباس آبی مناسب بانک) بلکه انتظارات کاربران را نیز منعکس کند (به عنوان مثال، قرمز برای هشدارها؛ سبز برای اعلان‌ها). شما باید با چگونگی مطابقت عناصر با لحن آشنایی داشته باشید (به عنوان مثال، فونت‌های sans-serif برای نشان دادن هیجان یا خوشحالی) شما همچنین باید برای تأثیر کلی طراحی کنید و توجه داشته باشید که چگونه کاربران را دعوت به عمل می‌کنید و چگونه احساسات آن‌ها را شکل می‌دهید.

غالباً، طراحان گرافیک برای صفحه‌های نمایش کوچک‌تر طراحی می‌کنند. آن‌ها چگونگی مطابقت زیبایی‌شناسی آثارشان با انتظارات کاربرانشان را به دقت بررسی خواهند کرد. آن‌ها می‌توانند با پیش‌بینی نیازها و ذهنیت کاربران، قابلیت استفاده از طرح‌های خود را در یک تجربه روان و یکپارچه افزایش دهند. با در نظر گرفتن روانشناسی کاربر، مهم است که تمرکز خود را روی برخی از ملاحظات مخصوص طراحی گرافیک، یعنی موارد زیر حفظ کنید:

  • تقارن و تعادل
  • جریان
  • تکرار
  • الگو
  • نسبت طلایی
  • تایپوگرافی
  • فرهنگ مخاطب (در مورد استفاده از رنگ؛ به عنوان مثال، قرمز به عنوان هشدار یا در برخی از فرهنگ‌های شرقی، نشانه خوش‌شانسی است. یا الگوی خواندن: به عنوان مثال، در فرهنگ‌های غربی از چپ به راست)

جمع‌بندی

به طور کلی، ماموریت طراح گرافیک نمایش هماهنگ اطلاعات است. شما باید اطمینان حاصل کنید که ویژگی‌های زیبایی و قابل استفاده بودن را در اثر خود می‌گنجانید تا طراحی شما بتواند ایده‌های سازمان را به کاربران منتقل کند. هنگامی که اثر قابل اعتمادی ایجاد می‌کنید، به کاربران نشان می‌دهید که می‌دانید چه کاری می‌خواهند انجام دهند. نه فقط به این دلیل که عناصر را مرتب کرده‌اید و در جایی قرار دادید که کاربران انتظار دارند آن‌ها را پیدا کنند، یا به آن‌ها کمک کردید تا راهشان را بیابند، بلکه زیرا ارزش‌هایی که طرح‌های شما نمایش می‌دهند با ارزش‌های آن‌ها برابر است. محتوای تصویری شما به سرعت در مورد سرنوشت طراحیتان تصمیم می‌گیرد، بنابراین مطمئن شوید که از کوچک‌ترین نقصی که ممکن است باعث شود کاربران به مشکل بر بخورند، غافل نشوید.

منبع

پروین کاظمی منش
پروین کاظمی منش

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :