هشتگ چیست و چه کاربردی دارد؟

دسته بندی ها : سئو مونا اکبری
هشتگ چیست

اگر در دنیای رسانه های اجتماعی تازه وارد هستید، ممکن است دقیقاً ندانید که هشتگ چیست یا با آن می توانید چه کار کنید؟

چه کسی می تواند هشتگ ایجاد کند؟

هشتگ ها برای چه مواردی مناسبند؟

چگونه این ترکیبات به ظاهر تصادفی حروف و اعداد نحوه حرکت ما در شبکه های اجتماعی را تغییر داده اند؟

 برای اینکه بدانید هشتگ چیست و چه کاربردی دارد، با ما همراه باشید.

هشتگ چیست و چه کاربردی دارد؟

هشتگ کلمه یا عبارتی است که از یک علامت پوند (#) پیروی می کند (همچنین به عنوان هش شناخته می شود) و برای شناسایی پست های خاص در شبکه های اجتماعی استفاده می شود.

در واقع، هشتگ نوعی فراداده است که به هر کسی اجازه می دهد تا محتوا را در سایت هایی مانند فیس بوک، اینستاگرام و توییتر برچسب گذاری کند.

هشتگ ها به کاربران کمک می کنند تا به راحتی پست ها را جستجو کنند و مکالمه های آنلاین گسترده تری داشته باشند.

هشتگ ها توسط کاربر ایجاد می شوند، نه توسط شرکت ها.

شرکت ها می توانند هشتگ های شخصی خود را تهیه و حمایت مالی کنند.

برچسب ها متعلق به هیچ یک از شرکت ها نیستند و هر کسی که به اینترنت دسترسی داشته باشد می تواند یکی از آنها را ایجاد کند.

هشتگ چیست

تاریخچه مختصری از هشتگ ها

همانطور که می دانیم هشتگ ها فقط چند سال است که بوجود آمده اند. در حالی که از هش ها در دهه 90، در Internet Relay Chat (IRC) به منظور طبقه بندی آیتم ها استفاده می شد .

کلمه هشتگ، حتی در فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد در سال 2014 اضافه شد تا کاربرد گسترده برچسب را مشخص کند.

مفهوم برچسب گذاری پست ها با هش برای نشان دادن چیزی بیش از دسته در سال 2007 زمانی آغاز شد که Chris Messina به کاربران توییتر پیشنهاد داد که از علامت # برای نشان دادن پست های گروه ها استفاده کنند.

Chris Messina عملاً به اولین شخصی تبدیل شد که از هشتگ در بستر رسانه های اجتماعی استفاده کرد و تأثیرات آن هنوز هم در سطح اینترنت احساس می شود.

اندکی پس از انتشار توئیت Messina، مردم شروع به استفاده از هشتگ برای انتشار اطلاعات مربوط به آتش سوزی های سال 2007 در سن دیگو کردند.

اما هنوز چند سالی نمی گذرد که هشتگ ها فوق العاده محبوب شده اند. توییتر پیوند دادن هشتگ های انگلیسی را از سال 2009 آغاز کرد و پشتیبانی از هشتگ های چینی و ژاپنی را از سال 2011 شروع شد.

سرانجام Facebook در سال 2013 پشتیبانی از هشتگ ها را شروع کرد. به طوری که، امروزه هشتگ ها می توانند تقریباً در هر جایی استفاده شوند.

چگونه هشتگ درست کنید؟

وقتی نوبت به ایجاد هشتگ می رسد، قوانین زیادی در مورد اینکه چه کاری می توانید انجام دهید یا چه کاری انجام نمی دهید، وجود ندارد.

اما برخی از مشخصات به این بستگی دارد که از کدام پلتفرم استفاده می کنید.

سایت هایی مانند اینستاگرام نسبت به سایر سایت های رسانه های اجتماعی، به ویژه درمورد برچسب های مربوط به مصرف مواد مخدر، قوانین کمی سختگیرانه تری در مورد هشتگ ها دارند.

فیس بوک همچنین قوانین سختگیرانه ای درباره فعالیت های غیرقانونی دارد و به طور فعال پست هایی را که با اشاره به کودک آزاری برچسب گذاری شده اند، جستجو می کند.

همچنین، هشتگ می تواند شامل موارد زیادی باشد، موارد خنده دار یا جدی باشد، همچنین می تواند حاوی حروف، اعداد و زیر خط باشد. لا به حروف کوچک و بزرگ حساس نیست.

هشتگ در فرهنگ عامه

هشتگ ها شاهد سهم مناسبی از کاربرد خود را در فرهنگ عامه بوده اند و توسط شرکت ها و وبلاگ نویسان بی شماری برای ایجاد تعامل استفاده شده اند.

امروزه هشتگ ها جنبشی را رهبری می کنند یا وضعیت موجود را به چالش می کشند.

مثلاً، هشتگ هایی مانند MeeToo# شیوع آزار و اذیت جنسی را برجسته می کند، در حالی OscarsSoWhite # به عدم تنوع در سرگرمی اشاره دارد.

در واقع، مدت زمانی طولانی است که نحوه استفاده و به کار بردن هشتگ در زندگی روزمره ما موضوع بحث یا تمسخر بوده است.

سخن پایانی

در این مقاله به بررسی تاریخچه هشتگ، چگونگی ایجاد و کاربرد آن در زندگی روزمره پرداختیم. در پایان، به نقش هشتگ در حرکت های اجتماعی اعتراضی، نمادین و .. اشاره کوتاهی کردیم.

امیدواریم مطالب این مقاله مفید بوده باشد.

منبع

مونا اکبری
مونا اکبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :