بررسی هاست اشتراکی

دسته بندی ها : تکنولوژی, مقالات پریا اصبری
هاست اشتراکی چیست

برای پاسخ به سوال «هاست اشتراکی چیست و چه کاربرد هایی دارد» می توانید این محتوا را تا آخر بخوانید. هاست اشتراکی که به آن هاست مجازی نیز گفته می شود، راهی برای میزبانی وب سایت شما بر روی یک سرور فیزیکی است که سایت های اضافی را نیز میزبانی می کند. در داخل سرور، نرم افزارهای کاربردی وجود دارند که مدیریت و دسترسی به وب سایت شما را آسان می نمایند.

محیط هاست اشتراکی چیست؟

محیط هاست اشتراکی مانند اشتراک گذاری یک بزرگراه با خودروهای دیگر است. صدها یا حتی هزاران کاربر می توانند سرور یکسانی را به اشتراک بگذارند و هزینه ها را تقسیم نمایند. بسیاری از وبلاگ نویسان، استارت آپ ها و کسب و کارهای کوچک از میزبانی مشترک برای میزبانی وب سایت خود استفاده می کنند.

چگونگی کار کردن هاست اشتراکی

سرورهای اشتراکی شبیه کامپیوترها هستند زیرا دارای فضای هارد دیسک، واحد پردازش مرکزی (CPU) و RAM می باشند. این امکان ذخیره ایمن تمام فایل‌ها، داده‌ها و اطلاعاتی که وب‌سایت شما را تشکیل می‌دهند، فراهم می‌کند.

هاست اشتراکی چیست

هنگامی که شخصی از رایانه خود درخواست دسترسی به وب سایت شما را می دهد، داده های ذخیره شده وب سایت شما از سرور برای کاربر اینترنت ارسال می گردد. میزبانی اشتراکی از ابزار بهینه سرور استفاده می کند، زیرا هر وب سایت مجزا در زمان های مختلف، میزان ترافیک متفاوتی تولید می نماید.

آشنایی با برنامه های هاست اشتراکی

بسیاری از شرکت‌های میزبانی وب، برنامه‌های چند لایه را برای هاست مشترک ارائه می‌کنند. این طرح ها شامل به صورت زیر می باشند:

  • وب سایت ها: می توانید طرحی را انتخاب کنید که به شما امکان می دهد به جای خرید دو پلن جداگانه، بیش از یک وب سایت را روی یک هاست اشتراکی میزبانی کنید. این امر مدیریت تمام سایت های مختلف شما را ساده می کند.
  • فضای دیسک: فضای دیسک مقدار فضای هارد درایو در دسترس کاربران است. اغلب اوقات، برنامه های هاست اشتراکی فضای کافی را برای مشاغل کوچک یا پروژه های شخصی فراهم می کند. اگر وب‌سایت‌ها شامل تصاویر یا فایل‌های صوتی بزرگ باشند، ممکن است با مشکل مواجه شوند.
  • پهنای باند ماهانه: پهنای باند میزان ترافیک و داده هایی است که وب سایت شما می تواند پردازش کند.
  • کاربران FTP: FTP مخفف پروتکل انتقال فایل است و کاربر FTP شخصی است که به یک دامنه دسترسی دارد. اگر یک وبلاگ شخصی دارید، یک کاربر FTP کافی است.
  • پایگاه های داده MySQL : MySQL یک سیستم مدیریت داده است که داده ها را سازماندهی می کند.
  • زیر دامنه ها: دامنه ها بخش هایی از دامنه شما هستند که برای سازماندهی محتوای وب سایت شما مفید هستند. به عنوان مثال، می توانید از یک زیر دامنه برای جدا کردن نسخه موبایلی سایت خود از نسخه کامل استفاده کنید.
  • پشتیبانی: اگر با مشکلی مواجه شدید یا در مورد میزبانی دامنه خود سوالی دارید، یک شرکت میزبانی وب را انتخاب کنید که تیم پشتیبانی دوستانه و مفیدی دارد.
هاست اشتراکی چیست

مزایای هاست اشتراکی

  • مقرون به صرفه: به دلیل مشارکت چند کاربر در هزینه های سرور، هزینه برای مشتریان کم می شود.
  • انعطاف پذیر: می توانید برنامه های مشترکی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای وب سایت شما باشد.
  • امن: اگرچه فضا و منابع در سرور به اشتراک گذاشته شده است، اما اطلاعات شما پنهان می ماند. سایر وب سایت هایی که از سرور مشترک شما استفاده می نمایند، نمی توانند به هیچ یک از داده های وب سایت شما دسترسی پیدا کنند.
  • راه اندازی ساده: راه اندازی وب سایت خود در یک سرور اشتراکی سریع و آسان است.
  • تعمیر و نگهداری بدون دردسر: سرور اشتراکی توسط ارائه دهنده میزبان وب شما نگهداری می شود، بنابراین می توانید به جای رفع اشکالات یا نصب به روز رسانی های نرم افزار، روی رشد پلت فرم خود متمرکز شوید.

کلا آخر

هاست اشتراکی برای افراد و مشاغل زیر مناسب است:

  • دانش پس زمینه محدودی از میزبانی وب دارد.
  • می خواهد در هزینه ها صرفه جویی کند.
  • به یک وب سایت ساده برای مشاغل کوچک یا اهداف شخصی نیاز دارد.

بنابراین با خواندن این محتوا متوجه شدیم که هاست اشتراکی چیست و برای چه کسانی مناسب است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقالات دیگر سایت را مطالعه بفرمایید.

منبع

پریا اصبری
پریا اصبری

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :