سایت لود چیست؟

دسته بندی ها : سئو محمد یاری پور
سرعت عملکرد وردپرس

سایت لود یا زمان بارگذاری صفحه زمانی است که برای بارگیری و نمایش کل محتوای یک صفحه وب در پنجره مرورگر لازم است (در ثانیه اندازه گیری می شود).

بررسی اجمالی

زمان بارگذاری صفحه معیار عملکرد وب است که به طور مستقیم بر مشارکت کاربر و نتیجه کار یک کسب و کار تأثیر می گذارد. سایت لود نشان می دهد که بعد از کلیک کاربر روی پیوند یا درخواست، بارگیری کامل صفحه در مرورگر چه مدت طول می کشد.

عوامل مختلفی وجود دارد که بر سایت لود یا همان زمان بارگذاری صفحه تأثیر می گذارد. سرعت بارگیری یک صفحه به سرور میزبان، میزان پهنای باند در حال انتقال و طراحی صفحه وب – همچنین تعداد، نوع و وزن عناصر موجود در صفحه بستگی دارد. عوامل دیگر شامل مکان کاربر، دستگاه و نوع مرورگر است.

سایت لود

سایت لود چگونه عمل می کند

“کرونومتر” از زمانی که کاربر درخواست می کند شروع می شود و هنگامی که کل محتوای صفحه در مرورگر درخواست کننده نمایش داده می شود، پایان می یابد. در زیر یک چرخه معمول درخواست پاسخ با مراحل مختلفی وجود دارد که به زمان بارگیری صفحه کمک می کند:

    کاربر یک URL را وارد می کند، یک فرم را ارسال می کند یا روی یک پیوند لینک کلیک می کند

    مرورگر از طریق شبکه به سرور درخواست می کند

    درخواست توسط سرور وب پردازش می شود

    وب سرور پاسخ را به مرورگر ارسال می کند

    مرورگر شروع به دریافت صفحه درخواستی می کند (معروف به زمان اولین بایت)

    مرورگر محتوای صفحه را تجزیه، بارگیری و ارائه می کند

    کل صفحه درخواستی در مرورگر در دسترس قرار می گیرد

تأثیر زمان بارگذاری صفحه

وب سایت ها و سرویس های وب که به سرعت بارگیری می شوند، میزان تعامل و مکالمه بهتری دارند. در واقع، درآمد بستگی به داشتن صفحاتی دارد که سریع بارگیری می شوند. در اینجا چند مورد موردی وجود دارد که این را ثابت می کند:

    گوگل: غول جستجو دریافت که افزایش نیم ثانیه ای در زمان بارگذاری صفحه (از 0.4 به 0.9 ثانیه) باعث کاهش 20 درصدی بازدید و درآمد می شود.

    فایننشال تایمز: این ناشر اخبار دیجیتال تحقیقاتی را انجام داده است تا بتواند تأثیر سرعت را بر میزان اشتغال و درآمد کاربران درک کند. آنها دریافتند که تاخیر 1 ثانیه ای در زمان بارگیری صفحه منجر به کاهش 4.9 درصدی تعداد مقالات خوانده شده می شود، در حالی که تأخیر 3 ثانیه ای 7.2 درصد افت دارد. همچنین، وب سایت کندتر نرخ تمدید اشتراک کمتری داشت.

    مجله GQ: فقط در عرض یک ماه پس از کاهش زمان بارگیری صفحه از 7 به 1.5 ثانیه، تعداد بازدیدکنندگان بی نظیر از 6 میلیون به 11 میلیون نفر افزایش یافت. علاوه بر این، میانگین زمان صرف شده در وب سایت از 5.9 به 7.8 دقیقه رسیده و در نتیجه 108 درصد در نرخ تعامل تبلیغ افزایش یافته است.

سایت لود

نحوه بهبود زمان بارگذاری صفحه

روش های زیادی برای بهبود سایت لود وجود دارد، اما در اینجا برخی از رایج ترین موارد ذکر شده است:

    فشرده سازی پرونده: اندازه CSS، HTML، JavaScript، تصاویر و سایر عناصر وب را کاهش می دهد. (برای فشرده سازی تصاویر، ImageOptim را برای Mac بررسی کنید).

    Minification: با حذف کد استفاده نشده، فضای سفید، نظرات و غیره، کد را بهینه می کند.

    کاهش هدایت ها: هر بار که یک صفحه وب مرورگر را به سرور دیگری هدایت می کند، کاربر با یک زمان اضافی روبرو می شود تا چرخه پاسخ به درخواست تکمیل شود. بهتر است در صورت امکان از شر این موارد خلاص شوید.

    CDN: یک شبکه تحویل محتوا (CDN) محتوا را از نظر جغرافیایی به کاربران شما نزدیکتر می کند تا بتوانند سریعتر آن را دریافت کنند.

نتیجه

وب سایت هایی که تعداد بارگذاری صفحات آنها کم است تقریباً در همه زمینه ها عملکرد بهتری دارند. آنها در موتورهای جستجو رتبه خوبی کسب می کنند، تجربه کاربری مثبت تری را ارائه می دهند و تبدیل و درآمد بالاتر را مشاهده می کنند.

از آنجا که میانگین وزن صفحه در حال افزایش است، اکنون تمرکز مداوم بر بهبود زمان بارگیری صفحه و عملکرد آن بیش از هر زمان دیگری مهم است. ابزارهای منبع باز مانند مربی می توانند به شما در انجام این کار کمک کنند.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :