از سرور مجازی چه می‌دانید

دسته بندی ها : تکنولوژی محمد یاری پور
هاستینگ

VPS مخفف کلمه سرور مجازی است. VPS یکی از محبوب ترین‌ها در سرویس هاستینگ است که می توانید برای وب سایت خود انتخاب کنید. شرکت‌ها برای راه اندازی VPS از فناوری مجازی سازی استفاده می کند تا منابع اختصاصی را در یک سرور برای چندین کاربر فراهم کند.

سرور مجازی یک راه حل بسیار امن‌تر و بسیار با ثبات تر از هاست اشتراکی است که کلیه منابع به صورت مشترک در اختیار کاربران قرار میگیرد. با این حال سرور مجازی یک مقیاس کوچکتر و ارزانتر از سرور اختصاصی است.

میزبانی VPS معمولاً توسط صاحبان وب سایتی انتخاب می شود که دارای ترافیک سطح متوسط ​​هستند و مصرف منابعشان از برنامه های میزبانی هاست اشتراکی فراتر می رود اما هنوز به منابع سرور اختصاصی احتیاج ندارند.

سرور مجازی چگونه کار می کند؟

سرور مجازی رایانه ای است که میزبان وب شما فایل ها و پایگاه داده های مورد نیاز وب سایت شما را در آن ذخیره می کند. هر وقت یک بازدید کننده می خواهد به وب سایت شما دسترسی پیدا کند، مرورگر کاربر درخواستی را به سرور شما ارسال کرده و پرونده های لازم را از طریق اینترنت منتقل می کند. شرکت میزبان VPS یک سرور مجازی را با شبیه سازی یک سرور فیزیکی برای شما فراهم می کند. با این حال، در واقعیت این دستگاه در بین چندین کاربر مشترک است.

با استفاده از فناوری مجازی سازی، ارائه دهنده هاستینگ شما یک لایه مجازی را روی سیستم عامل (OS) سرور نصب می کند. این لایه سرور را به پارتیشن های مختلف تقسیم کرده و به هر کاربر این امکان را می دهد سیستم عامل و نرم افزار خود را نصب کند.

کنترل کامل منابع در سرور مجازی

بنابراین می‌توان گفت یک سرور مجازی (VPS) هم مجازی و هم اختصاصی است، زیرا شما کنترل کاملی روی منابع سرور دارید. در سرور مجازی سطح سیستم عامل از سایر کاربران سرور جدا شده است. در حقیقت، هنگامی که می خواهید بیش از یک سیستم عامل (به عنوان مثال ویندوز و لینوکس) را بدون راه اندازی مجدد اجرا کنید، فناوری VPS شبیه به ایجاد پارتیشن در رایانه شخصی شما است.

اجرای یک VPS به شما امکان می دهد تا وب سایت خود را در یک محیط امن با منابع تضمین شده (حافظه ، فضای دیسک ، هسته های CPU و غیره) تنظیم کنید که نیازی به اشتراک گذاری آنها با سایر کاربران نداشته باشید. با میزبانی VPS، شما همان دسترسی سطح روت را مانند سرور اختصاصی دارید، اما با هزینه بسیار کمتر.

سرور مجازی

جوانب مثبت و منفی VPS

اگر بیشتر از هاست اشتراکی و کمتر از سرور اختصاصی نیاز به منابع داشته باشید، میزبانی VPS می تواند یک راه حل ایده آل باشد. در زیر می توانید جوانب و مزایای اجرای یک سرور خصوصی مجازی را مطالعه کنید.

جوانب مثبت

    سریعتر و مطمئن تر از یک سرور میزبان مشترک است.

    از آنجا که منابع سرور مانند حافظه یا قدرت پردازش تضمین شده است، نوسان صفر تا حداقل در منابع موجود وجود دارد.

    مشکلات و افزایش ترافیک سایر سرورها روی سایت شما تأثیر نمی گذارد.

    شما در سرور خود به superuser (root) دسترسی پیدا می کنید.

    شما از حریم خصوصی بهتری برخوردار هستید، زیرا پرونده ها و بانکهای اطلاعاتی شما برای سایر کاربران سرور قفل شده اند.

    با رشد وب سایتتان، می توانید منابع سرور خود را به راحتی (RAM ، CPU ، فضای دیسک ، پهنای باند و غیره) به روز کنید.

جوانب منفی

    گران تر از میزبانی اشتراکی است.

    برای مدیریت سرور به دانش فنی بیشتری نیاز است.

    سرورهای بد کانفیگ شده ممکن است منجر به آسیب پذیری های امنیتی شوند.

چه موقع از VPS استفاده کنیم و چگونه تصمیم بگیریم زمان ارتقاء آن است؟

سرور مجازی معمولاً بعنوان مرحله بعدی پس از رشد وب سایت شما از محدودیت منابع هاست اشتراکی است. اگر پیشرفته ترین طرح هاست اشتراکی دیگر برای اجرای وب سایت شما کافی نیست، ارزش ارتقا به VPS را دارد.

با این حال ، موارد استفاده دیگری نیز وجود دارد که می تواند از ابتدا با یک طرح VPS ایده خوبی باشد. به عنوان مثال، وب سایت های تجارت الکترونیک که در آن شما نیاز به پرداخت مطمئن با یک محیط سریع و پایدار دارید، می توانید سود زیادی از یک سرور مجازی کسب کنید. در حقیقت، اگر شما هر نوع داده حساس را ذخیره کرده اید یا مجبورید پردازش پرداخت های آنلاین را انجام دهید، VPS می تواند به شما در کاهش خطر نقض امنیت و سرقت هویت کمک کند.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :