Google Lighthouse چیست؟

دسته بندی ها : سئو محمد یاری پور
گوگل پلنر

Google Lighthouse چیست و چه کاربردی دارد؟ ابزاری با منبع باز Google است که عملکرد صفحات وب را تحلیل می کند. تمرکز lighthouse روی برنامه های وب و سایت های تلفن همراه است، اما اطلاعات و توصیه های مفیدی را به صورت کلی هم ارائه می دهد که می تواند وب سایت را بهتر کند.

وقتی وب سایت را با در نظر داشتن تلفن همراه بهینه می کنید، تقریباً به طور موازی عملکرد کلی آن را در یک مرورگر وب دسکتاپ نیز بهبود می بخشید.

بهینه سازی تلفن همراه می تواند به نفع هر توسعه دهنده وب سایت باشد.

بهینه سازی Google و وب سایت

در حالی که تمرکز اصلی Google همیشه روی جستجو است، سالهاست که آنها در حال ساختن ابزارهایی هستند که به صاحبان وب سایت کمک می کنند تا عملکرد و نمایه سازی سایتهای خود را بهبود دهند. شما ممکن است از برنامه تست موبایل-فرندلی گوگل یا testpagespeed استفاده کرده باشید.

اگر از هیچ یک از این منابع بهره نبردید، بهتر است که به صورت جدی به استفاده از آنها فکر کنید. با استفاده از ابزارهای گوگل آپشن های زیادی در اختیارتان خواهد بود.

Google Lighthouse چیست؟

Google Lighthouse برنامه ای است که تعدادی تست را تحت عنوان “ممیزی” اجرا می کند. Google Lighthouse اطلاعات را در قالب یک برنامه وب یا صفحه وب سایت تجزیه و تحلیل می کند. سپس گزارشی در مورد چگونگی عملکرد برنامه یا صفحه ایجاد می کند.

بررسی شامل تست سایت با سرعت های مختلف اینترنت و دیوایس های متنوع انجام می شود.

ایده Google Lighthouse بهبود سرعت است. اگر در شرایطی که صفحه تحت فشار قرار می گیرد می توانید سرعت را بهبود بخشیده و عملکرد سایت را آنالیز کنید.

Google Lighthouse چیست
Google Lighthouse چیست

هنگام مشاهده نتایج یک صفحه ممیزی ، نتایج خوب نمره 90-100 است. متوسط ​​50-89 و ضعیف 0-49 است. طبق گفته های گوگل ، هر نمره بالاتر از 90 شما را در 5٪ برتر وب سایت های خوب قرار می‌دهد.

آزمایش Google Lighthouse چیست

کارایی

درک سرعت به همان اندازه سرعت واقعی، مهم است. به همین دلیل ، گزارش Lighthouse به تعدادی از موارد مرتبط با نمایش محتوا در صفحه نمایش در اسرع وقت متمرکز شده است. همچنین توانایی تعامل کاربران با محتوا را آزمایش می کند.

بخش عملکرد گزارش شامل موارد زیر است:

    First Contentful Paint اندازه ای است برای بررسی اینکه چقدر طول می کشد تا محتوای هر نوع بر روی صفحه نمایش ظاهر شود.

    نخستین رنگ معنی دار مدت زمانی است که اولین محتوای معنی دار روی صفحه نمایش ظاهر می شود. هرچه نمره پایین تر باشد ، آن صفحه سریعتر ظاهر می شود.

Index Speed مربوط به تست سرعت سایت است که نشان می دهد محتوای یک صفحه به چه سرعت قابل مشاهده است. این شاخص بر اساس زمان بارگذاری زیر 1.25 ثانیه است.

    زمان انجام اقدامات تعاملی وقتی یک صفحه تعاملی است. این بدان معنی است که بیشتر عناصر رابط کاربر تعاملی هستند و صفحه نمایش به ورودی کاربر پاسخ می دهد.

منبع

محمد یاری پور
محمد یاری پور

مدیر وب سایت امن اس اس ال با 15 سال سابقه فعالیت در زمینه وب ، امنیت ، هاست و دامنه و گواهینامه ssl

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :