داستان سرایی در بازاریابی چیست؟

دسته بندی ها : سئو مریم حسین جانی
اصول مارکتینگ

داستان سرایی در بازاریابی هنر تعاملی در استفاده از کلمات و اقدامات برای آشکار کردن عناصر و تصاویر یک داستان و در عین حال تشویق تخیل خواننده است. داستان پردازی در مورد استفاده از داستانها برای تاثیر گذاشتن روی  مخاطبان است.  عکس و فیلم کمک می کنند که یک داستان خوب داشته باشیم.

داستان سرایی چیست؟

 داستان ها همیشه راهی برای برقراری ارتباط بوده اند. قبل از اینکه مردم یاد بگیرند که چگونه بنویسند، آنها داستانهای مختلفی را به یکدیگر می گفتند. به خاطر سپردن داستان ها بسیار ساده تر از واقعیت های ساده است. همچنین، داستانها لذت بخش هستند؛ آنها تخیل شما را تحریک می‌کنند. به همین دلیل والدین برای فرزندان خود داستان می گویند. ما دوست داریم فیلم ها را ببینیم و کتاب بخوانیم. مردم عاشق داستان هستند حتی میتوان گفت مردم به داستان اعتیاد دارند.

چرا داستان پردازی در طراحی وب مهم است؟

طراحان وبسایت از داستان گویی استفاده می کنند تا از نظر عاطفی روی کاربران تاثیر بگذارند. با ایجاد داستان، طراحان می توانند آنچه را که کاربران از سایت انتظار دارند بهتر درک کنند و به کالا یا خدمات شما اعتماد کنند.

داستان های خوب همیشه کاربران را مجذوب خود می کند. در طراحی تجربه کاربر (UX) ، شما در تمام مراحل طراحی از داستان گویی استفاده می کنید تا اطمینان حاصل کنید که تمام کارها روی نیاز کاربران و ارزش مورد نظر شما برای آن کاربران متمرکز است. داشتن یک داستان در طول پروژه شما به معنای بازاریابی در انتهای مراحل طراحی نیز ساده است، همانطور که می دانید دقیقاً کدام داستان را باید بگویید تا نشان دهد چگونه محصول شما ارزش ارائه می دهد.

داستان سرایی در بازاریابی

استفاده در وبلاگ

استفاده از داستان سرایی در پست های وبلاگ شما اگر به روشی صحیح انجام شود، باعث می شود پست شما جذاب‌تر شود. پست وبلاگ شما به چیزی تبدیل می‌شود که مردم می‌خواهند بخوانند. داستان ها توجه مخاطبان شما را افزایش می دهد. اگر از داستان ها به روشی درست استفاده کنید، داستان ها به شما کمک می کنند پیام خود را واضح تر بیان کنید. از همه مهم تر، مردم داستان شما را به خاطر خواهند آورد و با آن پیام یا حتی نام تجاری شما را به خاطر خواهند آورد.

زبان گفتاری

داستان سرایی در بازاریابی از زبان استفاده می کند، خواه یک زبان گفتاری باشد یا یک کتابچه راهنمای کاربر همچنین داستان پردازی از اعمالی مانند آواز خواندن، حرکت بدنی و یا ژست استفاده می کند. این اقدامات بخش هایی از زبان گفتاری یا دستی به غیر از کلمات است. استفاده از آنها قصه گویی را از نوشتن و تعامل رایانه ای مبتنی بر متن متمایز می‌کند. همه رفتارهای زبانی غیر کلامی نیاز به حضور در داستان گویی ندارند.

در داستان گویی، شنونده داستان را تصور می کند و از آن لذت می برد، شنونده در واقع شاهد شخصیت یا اتفاقاتی است که در داستان شرح داده شده است.

نقش شنونده داستان پردازی، ایجاد تصاویر زنده، کنش ها، شخصیت ها و وقایع داستان در ذهن اوست و بر اساس عملکرد گوینده و تجربه های گذشته شنونده، اعتقادات و درک داستان در ذهن شنونده نقش میبندد.

اشکال مختلف داستان

داستان پردازی را می توان با دیگر اشکال هنری ترکیب کرد. ثمره ای که توسط جنبش داستان سرایی حیاتی و معاصر به وجود آمده است شامل توسعه راه هایی برای ترکیب داستان پردازی با درام، موسیقی، رقص، کمدی و بسیاری از اشکال دیگر بیان است.

داستان پردازی در بسیاری از مواقع، از مکالمه روی میز آشپزخانه گرفته تا آئین های مذهبی اتفاق می افتد. فرهنگ های بسیاری در زمین وجود دارد که هر یک دارای سنت های غنی، آداب و رسوم و فرصت هایی برای داستان گویی است. همه این اشکال داستان پردازی، ارزشمند است و باعث می‌شود مردم پیام شما را بهتر به خاطر بسپارند و حتی در مورد سایت شما با دیگران صحبت کنند.

منبع

سما حسین جانی
مریم حسین جانی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :