Whmcs چیست؟
Whmcs مخفف کلمه (WHM Complete Solution) است که در چندین سال گذشته به عنوان یکی از محبوبترین راهحلهای مدیریت و صدور صورتحساب هاست شناخته شده است. این برنامه اتوماسیون بسیاری از برنامههای هاست نظیر فروش دامنه و البته ثبت آن را به آسانترین روش و در کمترین زمان ممکن انجام میدهد. حتی میتوان از آن به عنوان فرآیندی برای ثبت دامنهها و… نیز نام برد. با این اوصاف در پاسخ به سوال whmcs چیست؟ میتوان گفت که whmcs یک برنامهی کاربردی برای مدیریت هاست است. مطمئنا موضوعات و البته سوالات بسیار زیادی در این راستا وجود دارد. از همین رو در نظر داریم توضیحاتی خدمت شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
چرا باید از whmcs استفاده کنیم؟
اجرای یک میزبانی وب یا مشاغل ثبت دامنه به معنای مدیریت خدمات از مناطق مختلف و احتمالاً ارائه دهندگان مختلف است. WHMCS درواقع به جای ورود به سیستمهای مختلف، به صرفهجویی در وقت شما کمک میکند. هر چند که مزایای دیگری را با خود به همراه دارد که پس از آگاهی از whmcs چیست باید به سراغ کسب آگاهی از آن نیز بروید:
1- اتوماسیون
به شما این امکان را میدهد تا بسیاری از کارهای متداول یک شرکت میزبان وب و تجارت ثبت دامنه را به صورت خودکار انجام دهید. برخی از این کارها شامل موارد زیر است:
- تهیه حساب کاربری میزبان به صورت خودکار.
- ایجاد یک فاکتور برای مشتری به صورت خودکار و ارسال آن به عنوان ایمیل
- ثبت نام خودکار دامنه با ارائهدهنده/ثبتکننده دامنه زمانی که به عنوان پول پذیرفته میشود.
این همچنین بدان معنیست وقتی شخصی از پردازنده پرداختی برای یک حساب میزبانی به WHMCS استفاده میکند، این توانایی را دارد که پرداخت را به صورت آنلاین انجام دهد. همچنین میتوان حساب میزبان را بطور خودکار برای شخص مربوطه شارژ کرد.
2- صورتحساب
این امکان وجود دارد که چرخه صورتحساب ماهانه، سالانه و… را تنظیم کرده تا فرد بتواند به صورت ماهانه یا سالانه پرداخت خود را انجام دهد. پس از اتمام سرویس، یک فاکتور به صورت خودکار ایجاد میشود و ایمیلی به همراه فاکتور ضمیمه شده به عنوان PDF ارسال می شود. هنگامی که پرداخت کامل به فاکتور اضافه شد، نامهای به مشتری ارسال میشود که تأیید پرداخت وی را نشان میدهد. WHMCS همچنین در تکرار پرداخت برای هاستینگ نیز نقشی موثری ایفا میکند، به طوریکه فاکتورهای تمدید را گوشزد میکند. و افراد میتوانند از کوپنهای تخفیف برای ارائه سرویس به مشتری، فاکتورهای سفارشی، مبلغ انتقال بانکی و… استفاده نمایند.
3- فروش دامنه
تاکنون به این مسئله فکر کردهاید که فروش دامنه به چه چیزهایی نیاز دارد؟ از جمله اقدامات مهم آن میتوان به بررسی در دسترس بودن دامنه، ثبت دامنه، انتقال دامنه و همچنین تجدید دامنه با WHMCS اشاره کرد. مشتری همچنین میتواند تعداد سالهایی را که میخواهد برای آن ثبت نام کند انتخاب نماید. نکته جالب اینجاست که برای WHMCS یک ماژول فروش دامنه وجود دارد که به نمایندگی مجاز دامنه امکان میدهد فرآیند فروش دامنه را به صورت خودکار انجام دهد.
4- منطقه اداری
یکی دیگر از مواردی که در رابطه با whmcs چیست باید بدانید؛ منطقه اداری آن است. این ناحیه به آن دسته از مشتریانی که خدماتی را خریداری کردهاند کمک میکند تا بستههای هاستینگ ایجاد شده در WHM را به عنوان نماینده فروش مدیریت نمایند. WHMCS همچنین دارای یک سیستم پشتیبانی است که به شما این امکان میدهد ایمیلی را در سیستم وارد کرده و کلیه درخواستهای پشتیبانی را از هر مشتری پیگیری نمائید.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.
نظرات کاربران