پلاگین های وردپرس و انواع آن

دسته بندی ها : سئو فاطمه حبیبی
پلاگین های وردپرس

پلاگین های وردپرس یکی از جنبه های اساسی ساخت وب سایت های وردپرس است که کمک می کنند تا وردپرس به یک سیستم مدیریت محتوا با کاربرد آسان، انعطاف پذیر و غنی از ویژگی های دیگر تبدیل شود.

در واقع پلاگین های وردپرس بیت هایی از کد  هستند که از قبل توسط توسعه دهندگان در انجمن وردپرس ساخته و بسته بندی شده اند و  عملکرد یک سایت وردپرس را گسترش می دهند.

داشتن دانش اولیه از پلاگین ها برای هر کاربر وردپرس ضروری است. 

 بیش از 58000 پلاگین برای بارگیری از فهرست پلاگین های وردپرس در دسترس است. نیازهای سایت شما هر چه باشد، به احتمال زیاد پلاگینی برای دستیابی به آن وجود دارد.

در حالی که پلاگین های رایگان وردپرس زیادی در دسترس است،  می توانید گزینه های حق بیمه یا پولی را نیز دریافت کنید. پلاگین های رایگان قابلیت های اساسی را ارائه می دهند در حالی که گزینه های پولی مزایای بیشتر مانند ویژگی های پیشرفته و پشتیبانی اختصاصی از توسعه دهندگان را دارند.

چگونه پلاگین های وردپرس را به وب سایت خود اضافه کنیم؟

بسته به اینکه پلاگین وردپرس را از کجا نصب کرده اید،  روش های مختلفی وجود دارد.

روش اول: روش خودکار است که به شما امکان می دهد پلاگین ها را مستقیماً از قسمت مدیریت وردپرس نصب کنید. پوشه پلاگین برای دسترسی فوری در هر نرم افزار اصلی وردپرس تعبیه شده است.

 روش دوم:می توانید پلاگین های وردپرس را که از سایر منابع شخص ثالث بارگیری کرده اید به صورت دستی نصب کنید. وردپرس به شما امکان می دهد پلاگین ها را با فرمت ZIP بارگذاری،  نصب و فعال کنید.

 چگونه پلاگین وردپرس را به روز کنیم؟

لازم است سایت وردپرس خود را به روز نگه دارید. این شامل به روزرسانی به آخرین نسخه وردپرس و همچنین تازه سازی مضامین و پلاگین ها است.

به روزرسانی پلاگین های وردپرس فقط افزودن ویژگی های جدید نیست بلکه یکی از اصلی ترین راه ها برای حفظ امنیت وب سایت شماست. نسخه های قبلی پلاگین وردپرس ممکن است دارای آسیب پذیری هایی باشد که در نسخه های بعدی رفع شده اند.

  10  مورد از محبوب ترین انواع پلاگین وردپرس

1. پلاگین های وردپرس برای سئو:

 کار SEO   قرار دادن کلمات کلیدی در بالای نتایج جستجو است،  این موضوع خواسته  هر توسعه دهنده وب است، زیرا SEO راهی برای رسیدن به ترافیک رایگان است.

پلاگین رایگان محبوب SEO :

پلاگین های رایگانی وجود دارد که Yoast SEO و All in One SEO Pack هستند. هر دو دارای ویژگی هایی بوده که سایت شما را  پشتیبانی اجتماعی می کند.همچنین پلاگین های معمولی دیگری نیز وجود دارند که عملکردهای خاصی را بر عهده داشته و SEO را تحت تأثیر قرار می دهد مانند:

  • ژنراتور نقشه سایت: نقشه سایت Google XML
  • چک کننده لینک  
  • پلاگینی که ویژگی nofollow را اضافه می کند و به طور خودکار ارجاع های داخلی ایجاد می کند.

2. پلاگینی برای تقویت سیگنال های اجتماعی سایت :

وقتی در اینترنت جستجو می کنید،  بیشتر شما دکمه هایی برای اشتراک گذاری در Facebook،  Pinterest،  Twitter و… مانند Google+ پیدا می کنید ؛ وب مسترها دکمه هایی از این دست را برای خوانندگان قرار می دهند تا بتوانند علائم اجتماعی ایجاد کنند ، مقالات پخش شوند و همچنین بر SEO تأثیر گذارند.

اگر از وردپرس استفاده می کنید،  پلاگین های بسیاری وجود دارد که می تواند به بصورت رایگان و پولی به شما کمک کند، به عنوان مثال:

  • دکمه های اشتراک گذاری ساده Adder
  • دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی،   
  • دکمه های اشتراک AddToAny
  • دکمه های اشتراک گذاری آسان اجتماعی

همچنین پلاگین هایی وجود دارند که از ایجاد یک صفحه مانند fanpage پشتیبانی می کنند، بنابراین خوانندگان می توانند مانند سایت کلیک کنند یا یک صفحه اجتماعی برای دنبال کنندگان در + Google،  Twitter Profile و…ایجاد کنند؛ مانند موارد زیر:

  • پلاگین  Facebook Like Box
  •  گوگل پلاس جدید Badge Widget
  • جعبه پروفایل  توییتر

3. پلاگین های پشتیبان گیری وردپرس:

تهیه نسخه پشتیبان از داده ها یک کار بسیار مهم در توسعه وب سایت است،  اگر به هر دلیلی اطلاعات شما از بین رفته است و قبلاً پشتیبان گیری نکرده اید،  همانند این است که کل سایت را از دست داده اید و باید از نو شروع کنید.

بنابراین برخی از توسعه دهندگان پلاگین ها محصولی برای پشتیبانی، پشتیبان گیری و بازیابی ایجاد کرده اند. برخی از پلاگین های معمولی:

  • پشتیبان گیری
  • تکثیر کننده (Duplicator)
  • پشتیبان گیری در زمان واقعی  blogVault

علاوه بر این، ارائه دهندگان سرور معمولاً سرویس پشتیبان را نیز متصل می کنند، اگر از آنها استفاده می کنید دیگر نگران نصب پلاگین های اضافی نباشید.

4. برای امنیت وردپرس:

هکرها اغلب با هدف خرابکاری یا سودجویی در اینترنت فعالیت می کنند در نتیجه محافظت از سایت   ضروری است.

به منظور پاسخگویی به نیازهای کاربران، پلاگین های امنیتی بسیاری منتشر شده است که عملکردهای مختلفی دارند، اما اکثر آن ها امنیت فایروال هستند که شمل مواردی همچون تغییر  آدرس ورودی وردپرس،  پشتیبانی از capcha، امنیت دو لایه، اسکن بدافزار، تغییر دوره ای رمز ورود،  ایجاد خودکار گذرواژه تصادفیو همچنین درصورت وارد کردن چندباره رمز عبور اشتباه پشت هم، ورود به صورت خودکار قفل شودو…

برخی از پلاگین های معمولی برای امنیت شامل موارد زیر هستند:

  • iThemes Security
  •  WP Security
  • Wordfence Security
  • امنیت BulletProof
  • امنیت Sucuri
پلاگین های وردپرس
پلاگین های وردپرس

5. ایجاد فرم تماس :

بیشتر وب سایت ها دارای بخش های تماس هستند. خواننده می تواند با مالک وب سایت تماس بگیرد تا از او تقاضای همکاری یا تبلیغ داشته باشد،  بنابراین شما می توانید انواع مختلف تماس را در بخش جداگانه وب سایت مشاهده کنید.

پلاگین های وردپرس بسیاری وجود دارد که از این امر پشتیبانی می کنند:

  • فرم های جاذبه
  • فرم های نینجا
  • ارتباط با مرکز

این فرم های تماس به شما کمک می کند تا یک صفحه تماس با نام، ایمیل و محتوای خود ایجاد کنید تا خوانندگان شما بتوانند تقاضای خود را  را پر کرده و سپس برای شما ایمیل ارسال کنند.

همچنین برخی از پلاگین های پیشرفته پلت فرم تماس،  مانند  Gravity Forms،  Formidable Pro، … وجود دارند که از نظرسنجی ها  و همگام سازی با خدمات بازاریابی از طریق ایمیل پشتیبانی می کنند.

6. پلاگین های کشویی وردپرس:

هنگام مراجعه به اینترنت می توانید ببینید که بسیاری از سایت های وردپرس یک اسلاید در بالای وب سایت دارند، به خصوص وب سایت های خدماتی معمولاً اسلایدهای عکس دارند. ازجمله  پلاگین هایی که برای ایجاد اسلایدهای حرفه ای اختصاص داده شده است می توان موارد زیر را نام برد :

  •  Revolution Slider
  • Meteor Slides
  • Slideshow
  • Meta Slider

غالباً این پلاگین ها به شما امکان بارگذاری عکس و شخصی سازی آنها را داده و سپس به شما یک کد کوتاه می دهند که می توانید در هرجای وب سایت خود که می خواهید اسلایدها را به نمایش بگذارید.  

7. برای ساخت صفحه :

افراد از این پلاگین ها برای ایجاد صفحه ای متفاوت با صفحه پیش فرض در زمینه موضوعی که مد نظر دارند، استفاده می کنند. برخی از پلاگین های محبوب سازنده صفحه عبارتند از:

  • آهنگساز تصویری
  • بیوساز
  • SiteOrigin
  • Themify Builder

این پلاگین ها دارای عملکرد drag-drop هستند تا ساخت صفحه را از همیشه آسان تر کرده و حتی صفحات زیبا تری ایجاد کنند.

8. تجزیه و تحلیل و آمار:

اگر شما یک توسعه دهنده وب سایت حرفه ای هستید و می خواهید ببینید کدام یک از خوانندگان شما بیشتر به سایت شما علاقه مند هستند،  از کجا بیشتر کلیک می کنند،  از کجا می آیند،  سن،  جنسیت،  دستگاه و…آن ها چیست پس باید از پلاگین های پیگیری و تحلیلی استفاده کنید.

برخی از پلاگین ها از این کار پشتیبانی می کنند مانند:

  • JetPack: توسط وردپرس ساخته شده است،  این یک پلاگین چند وظیفه ای است با عملکردهای مختلف. ردیابی ترافیک، مشاهده صفحه،  ردیابی اینکه ترافیک منبع از کجا ناشی می شود و آنچه کاربران برای دستیابی به وب سایت جستجو کرده اند از ویژگی های موجود در این پلاگین است.
  • : Google Analytics by Yoast آمار تجزیه و تحلیل گوگل از جمله گزارش های جمعیتی ،  ردیابی پیوندهای خروجی،  صفحات جستجوو… را مستقیماً در وب سایت خود مشاهده کنید.
  • پلاگین های Heatmap:  ابزارها و پلاگین های Heatmap می توانند به شما کمک کنند که کاربران را  در جاهایی که کلیک می کنند،  زمانی که صرف می کنند  و نحوه استفاده واقعی از سایت در نمودار بیاورید.

همچنین اگر در افزودن کد رهگیری خارجی برای Facebook Pixel،  Google Adwords،  WooCommerce و… مشکلی دارید،  پلاگین های پشتیبانی مانند پیگیری Code Manager، نیز وجود دارد.

9. پلاگین کد کوتاه وردپرس:

کد کوتاه در وردپرس تعداد اندکی از کدهاست  که به شما امکان می دهد کارهای مختلف را با کمترین تلاش انجام دهید.

کد کوتاه یک روش ساده و پیشرفته برای افزودن محتوایی است که وردپرس برای آن در دسترس نیست. محبوب ترین پلاگین کد کوتاه Shortcodes Ultimate با بیش از 50 کد کوتاه در اشکال مختلف از جمله درج قاب، ایجاد دکمه تماس، ایجاد اسلاید، جعبه، برچسب، یادداشت می باشد و همچنین پلاگین های دیگری مانند Easy Bootstrap Shortcode،  Simple Shortcode  و… نیز هستند.

10. جهت مدیریت تبلیغات:

تبلیغات یکی از محبوب ترین راه های کسب سود،  هنگام ساخت وب سایت است. شما می توانید برای Google Adsense  یا سایر شرکای تبلیغاتی،  تبلیغات قرار دهید یا محصولات و خدمات خود را تبلیغ کنید یا بازدید کننده را به یک صفحه اصلی فروش محصول هدایت کنید و….

پلاگین های بسیاری وجود دارند که از شما در تبلیغات و بازاریابی پشتیبانی می کنند،  به عنوان مثال:

  • پلاگین آسان برای AdSense: پشتیبانی از Google Adsense
  • Advanced Advertising System   :پشتیبانی از قرار دادن تبلیغات  مناسب در صورت تبلیغ وب سایت. شما می توانید تبلیغات را طبق توافق های قبلی مانند تنظیم  CPC،  CPM،  ایجاد چندین کمپین،  تنظیم بودجه و… تنظیم کنید.

منبع

فاطمه حبیبی
فاطمه حبیبی

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه :